ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 0-0 (ΤΕΛΙΚΟ)

Ούτε τώρα κατάφερε να σπάσει την κατάρα των ισοπαλιών η Παναχαϊκή, καθώς στα Περιβόλια και στα Χανιά για την 9η αγωνιστική της «Football League», έμεινε στο 0-0 με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό, σε ένα ματς που αγωνίστηκε για 72 λεπτά με παίκτη λιγότερο και ευτυχώς είχε σε τεράστια μέρα τον τερματοφύλακα της Κώστα Καπουταγλή, που έσωσε την εστία σε 7 φάσεις των Κρητικών.

Πολλά παράπονα από τους Πατρινούς για την διαιτησία του Γκάμαρη που όπως και στο 0-0 με τον Καραϊσκάκη στην Πάτρα, διαμόρφωσε την εξέλιξη του ματς, με την κόκκινη στον Κολ στο 18’, (2 κίτρινες σε 1 λεπτό), αλλά και για μία περίπτωση πέναλτι πάνω στον Κυνηγόπουλο. Η Παναχαϊκή έχασε ακόμη μια ευκαιρία να ανέβει στον πίνακα και παρέμεινε στην μέση της βαθμολογίας, στην 7η θέση, με 12 πόντους, μαζί με Δράμα και Ηρόδοτο.

Με Μπαστακό στο ξεκίνημα!
Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Παναχαϊκή παρατάχθηκε μεν με το ίδιο σύστημα, 4-2-3-1, αλλά με μεγάλη διαφορά ότι ο Οφρυδόπουλος επέλεξε τον Μιχάλη Μπαστακό για την κορυφή της επίθεσης και ο οποίος ξεκίνησε δυναμικά, αλλά δυστυχώς εγκλωβίστηκε μετά το 20’ στον παίκτη λιγότερο, που έδωσε πολύ περισσότερο χώρο στους Κρητικούς.

Μέχρι τότε, ο ΑΟΧ/Κισσαμικός είχε απειλήσει στο 9’ με κεφαλιά-πάσα του Σεληνιωτάκη και τον Καπουταγλή να προλαβαίνει τον Ρίσκι. Απάντησε ο Μπαστακός στο 11’ με σουτ που μπλόκαρε ο Λαζαρίδης και στο 14’ χάθηκε η ευκαιρία για το 0-1, όταν ο Ελευθεριάδης έκλεψε, πάσαρε στον Μπαστακό που σούταρε άουτ. Ακολούθησε η αποβολή του Κολ, ενώ μετά είχαμε το τετ α τετ του Κυνηγόπουλου από μπαλιά του Μπαστακού στο 31’ που με υποψία πέναλτι, πλάσαρε για να μπλοκάρει ο Λαζαρίδης.
Στο 40’ από λάθος του Σταμόπουλου, ο Απόστολόπουλος πάσαρε στον Καραγιάννη που σούταρε άουτ.

Κράτησε το μηδέν ο Καπούταγλης Στο β’ μέρος, οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 49’ με τον Σάλιακα που προσπάθησε να «κρεμάσει» τον Καπούταγλη, αλλά ο «κίπερ» των Πατρινών, πρόλαβε με βήματα προς τα πίσω και έδιωξε σε κόρνερ (!). Ακολούθησε νέα ευκαιρία στο 51’ με τον Ρίσκι να βγαίνει τετ α τετ και τον Καπούταγλη να διώχνει σε κόρνερ.

Η Παναχαϊκή απάντησε στο 59’ με το σουτ του Αργυρόπουλου που μπλόκαρε ο Λαζαρίδης. Στο 73’ από σέντρα του Καραγιάννη, ο Γκίνη πήρε την κεφαλιά όμως ο Καπούταγλης έδιωξε τη μπάλα και στις καθυστερήσεις μετά από σουτ του Τεγούση, η μπάλα έφτασε στον Ρίσκι στη μικρή περιοχή που πλάσαρε άτσαλα άουτ.

To "PgeOle" σας μεταφέρει...

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ