ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

ΑΙΓΑΛΕΩ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1-0: Πάλι από... την αρχή!

Με ένα πέναλτι που δε δόθηκε και μία ανατροπή (μα τι ανατροπή!) στη Λευκάδα, η Παναχαϊκή είναι ξανά.. ουραγός! Το απόγευμα της Κυριακής (21/1), οι "Ροσονέρι" ταξίδεψαν για ακόμα έναν "τελικό" στη φετινή ψυχοφθόρα σεζόν στο Ασπρόπυργο, όπου για τη 15η αγωνιστική του Β' ομίλου της Superleague 2, γνώρισαν την ήττα από το Αιγάλεω (1-0).

Το ματς άρχισε με την Παναχαϊκή να έχει έναν ισορροπημένο μεν, αμυντικό δε, προσανατολισμό. Από το 25' το Αιγάλεω ανέβασε... στροφές και με έμφαση στις πτέρυγες δημιούργησε ευκαιρίες με σέντρες -κατά βάση- τις οποίες ήλεγχε ο Κολοβούρης. Το ημίχρονο πέρασε με τους "κοκκινόμαυρους" να βγαίνουν... αλώβητοι από την "πολιορκία".

Στη β' μέρος, που ξεκίνησε χωρίς αλλαγές, οι "Ροσονέρι" παρουσιάστηκαν πιο αποφασισμένοι και... ψυχωμένοι, ανεβάζοντας τις γραμμές πίεσης και προκαλώντας προβλήματα στην ανάπτυξη του "Σίτι". Το σκηνικό, όμως, άλλαξε όταν ο Μπάμπης στο 61', εκμεταλλευόμενος το "γκελ" που έκανε η μπάλα στον κακό αγωνιστικό χώρο, "κρέμασε" τον Κολοβούρη για το 1-0. Από εκείνο το σημείο και για τα επόμενα 20' η Παναχαϊκή, που βρέθηκε να κυνηγά στο σκορ, έφτασε τρεις φορές με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή, με τον Κατσιμήτρο (ΤΦ Αιγάλεω) και την αστοχία να στέκονται... εμπόδια!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη pgeole.gr (@pgeole.gr)

Σε αυτό το χρονικό σημείο τα νέα από τη Λευκάδα ήταν δυσοίωνα με τον Τηλυκράτη να κάνει... ανατροπή στην ανατροπή και να παίρνει προβάδισμα με 3-2 επί του Ιωνικού (!). Τα τελευταία λεπτά είναι δραματικά... Στο 90' +1' ο Χριστόπουλος μπαίνει στην περιοχή ανατρέπεται από τον Τάμπα, με τον διαιτητή Σταυρουλάκη να... κλείνει τα μάτια και τον πάγκο της Παναχαϊκής να μπαίνει... μέσα!

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE...

ΑΙΓΑΛΕΩ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1-0 (ΤΕΛΙΚΟ)

Γκολ: 61’ Μπάμπης...

Οι συνθέσεις...
Αιγάλεω
(Χαραλαμπίδης): Κατσιμήτρος, Μπλάκσον, Τάμπας, Ζιούλης, Ευαγγέλου, Μπάμπης (69’ Δημητριάδης), Κωνσταντακόπουλος, Ναζίμ (79’ Γαρουφαλιάς), Βάρκας (87’ Παυλάκης), Ραμίρεζ (87’ Πολίτης), Σταμένκοβιτς.
Παναχαϊκή (Τάτσης): Κολοβούρης, Καραγιάννης (58’ Ντε Ολιβέιρα), Λιοφάγος (70’ Μούλντερ), Μπαρέ, Ζαμόρα, Μπαξεβάνος, Νάστος (70’ Γαϊτανίδης), Προύτζος, Μασούρας (79’ Χριστόπουλος), Τραορέ, Πατρινός.
Διαιτητής: Σταυρουλάκης (ΣΔΠ Ρεθύμνου)
Βοηθοί: Καλαμπόκης - Τάκος (ΣΔΠ Αιτ/νιας)
Κίτρινες: 57’ Μπάμπης, 78’ Κατσιμήτρος / 84’ Χριστόπουλος

Βαθμολογία...

Φωτογραφία εξωφύλλου: www.facebook.com/ΠΑΕ Αιγάλεω 1931-Egaleo F.C.

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ