ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

ΚΑΛΛΟΝΗ-ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2-0 (ΤΕΛΙΚΟ-vid.)

Με σκυμμένο το κεφάλι έφυγαν ξανά από το νησί της Μυτιλήνης οι παίκτες της Παναχαϊκής, αφού όπως και στο τελευταίο ματς των περσινών "play-off" (βαριά ήττα με 4-0!!!) έτσι και χθες στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστική της "Football League", οι "ροσονέρι" ηττήθηκαν (σ.σ. 2-0) από την Καλλονή...

Το παιχνίδι ξεκίνησε όπως όλα τα προηγούμενα. Λίγες φάσεις, λάθη στην άμυνα και σκορ ημιχρόνου 0-0. Στο β' μέρος όμως, οι «κοκκινόμαυροι» δεν ήταν καθόλου καλοί, ακόμη και όταν αγωνίστηκαν με παίκτη παραπάνω. Και μπορεί στο 57’ ο Σιλιγαρδάκης να αποβλήθηκε και να περίμεναν όλοι την μεγάλη αντεπίθεση των Αχαιών, αλλά αντ' αυτούη Καλλονή ήταν αυτή που σκόραρε με τον Κώτσιο και μπήκε μπροστά στο σκορ (64').

Ένα κουβάρι οι της Καλλονής, στο γκολ του Κώτσιου...

10λεπτά μετά (75'), η αριθμητική ανομοιογένεια εξομαλύνθηκε με την ανόητη αποβολή του Ολίσε που κλότσησε εκτός φάσης παίκτη της Καλλονής και στο 83’ ο Κώτσιος, έδωσε την χαριστική βολή στην Παναχαϊκή, γράφοντας το τελικό 2-0...

ΦΙΛΜ ΑΓΩΝΑ...
8' Κεφαλιά: Του Καζάκη πέρασε ψηλά άουτ, μετά από φάουλ από τα δεξιά που εκτέλεσε ο Γκονζάλες.
10’ Σουτ: Του Μπρέσκα έξω από την περιοχή πέρασε ελάχιστα άουτ, σε αντεπίθεση της ΠΓΕ.
12' Σουτ: Του Μανούσου μέσα από την περιοχή, αποκρούει ο Πίτκας, η μπάλα κόντραρε επάνω σε αμυντικό των Πατρινών και πέρασε κόρνερ!
16' Σουτ: Του Μαρσέλο από το ύψος της περιοχής πέρασε ελάχιστα άουτ.
24' Δοκάρι: Ο Καζάκης έσπασε τη μπάλα στον Γκονζάλες που μέσα στην περιοχή επιχείρησε  ευθύβολο γωνιακό σουτ που σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Πίτκα, που μπλόκαρε στη συνέχεια.
32' Τετ α τετ: Ο Μπρέσκα κέρδισε τις κόντρες, βγήκε από πλάγια απέναντι στο Μάππα, που απέκρουσε.
34' Ευκαιρία: Κάθετη μπαλιά του Λεοζίνιο στον Καζάκη που έβγαλε από πλάγια μία επικίνδυνη σέντρα σουτ, που όμως δεν πρόλαβε ο Μανούσος.
39' Ευκαιρία: Ο Καζάκης έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Χωριανόπουλο που έκανε την προβολή και η μπάλα αποκρούστηκε επάνω στη γραμμή από το πόδι του Πίτκα.

Β' Ημίχρονο...

57' Αποβολή: Ο Μανούσος εκτέλεσε φάουλ από τα πλάγια, ο Σιλιγαρδάκης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, όμως χρησιμοποίησε το χέρι του... Δικαιολογημένα η δεύτερη κίτρινη στον αμυντικό μέσο της Καλλονή.
64' Γκολ: Από κόρνερ του Μανουσάκη, ο Κώτσιος μέσα από την καρδιά της άμυνας της Παναχαϊκής πήρε την κεφαλιά και έκανε το 1-0...
78' Αποβολή: Ο Ολίσε κλώτσησε εκτός φάσης τον Καζάκη και είδε την απευθείας κόκκινη.
83' Γκολ: Ο Ηλίας Κώτσιος με ένα φοβερό σουτ από τη γωνία της περιοχής, έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Πίκτα γράφοντας το τελικό 2-0!

Οι συνθέσεις...
ΑΕΛ Καλλονής (Καβακάς): Μάππας, Σερφά, Χωριανόπουλος, Αναστασιάσης, Κώτσιος, Σιλιγαρδάκης, Μαρσέλο, Μανούσος (76' Γκόβας), Γκονζάλες (51' Μανουσάκης), Λεοζίνιο (59' Γάλας), Καζάκης.
Παναχαϊκή (Παπακώστας): Πίτκας, Σπίνουλας, Ντιόγκο, Σαλαμαστράκης, Βοσκόπουλος, Ολίσε, Καραμανλής, Ντίνας, Ουρτάδο (75' Βασιλαντωνόπουλος), Μπρέσκα (63' Γκούρτσας), Μ' Πια (69' Σολάκης).
Διαιτητής: Ρούσσος-Μπεκερτζής (ΣΔΠ Πρέβεζας).
Βοηθοί: Πασχάλης, Καραλής (ΣΔΠ Ηπείρου).
Κίτρινες: 45' Μανούσος /
Κόκκινες: 57' Σιλιγαρδάκης/ 78' Oλίσε

Μικρά-Μικρά...
* Έκπληξη η μη χρησιμοποίηση του  Ηλία Σολάκη από τον Γιάννη Παπακώστα στην 11αδα...

* Ρεκόρ προσέλευσης σήμερα στον "Τάρλα". Πάνω από 2000 θεατές ο κόσμος στο γήπεδο...

* Τρία λεπτά οι καθυστερήσεις...

5 Σχόλια

5 Comments

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ