ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Έφυγε ο Κούτσης, ακολουθούν και άλλοι...

Ο Κούτσης μπροστά από τον πάγκο του στο ματς με τον Παναιτωλικό...

Ο Κούτσης μπροστά από τον πάγκο του στο ματς με τον Παναιτωλικό...

Την παραίτηση του υπέβαλε χθες βράδυ ο Γιώργος Κούτσης, που μετά τη νέα "γκέλα" στην Καβάλα, έκανε αυτό που έπρεπε να έχει κάνει εδώ και καιρό, δηλαδή να αποχωρήσει από τον πάγκο της Παναχαϊκής...

Τα συνεχόμενα ατυχή αποτελέσματα και τα πολλά προβλήματα της ομάδας, ήταν ο βασικός λόγος  της παραίτησης του νεαρού τεχνικού, ενώ πλέον η "κοκκινόμαυρη" ΠΑΕ αναζητά τον επόμενο τεχνικό, που θα είναι ο 5ος φετινός της (Γ. Παπακώστας, Φυντάνης, Ζήκος, Κούτσης).

Η ανακοίνωση: «Ευχαριστώ το Δ.Σ. της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή για την μέχρι τώρα συνεργασία. Τα αποτελέσματα των αγώνων δεν δικαίωσαν την προσπάθεια μας και για αυτό το λόγο παραιτούμαι προκειμένου να αλλάξει κάτι για το καλό της ομάδας. Εύχομαι καλή συνέχεια στην Π.Α.Ε. Παναχαϊκή και σύντομα να αγωνίζεται εκει που της αξίζει».

Πλέον το μόνο σίγουρο είναι ότι στα Μέγαρα η Παναχαϊκή θα κατέβει με υπηρεσιακό προπονητή (πιθανότατα Καράτση),.

Φεύγουν οι... μεταγραφές (!!!)
Ήρθαν την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη και πριν κλείσουν 2 μήνες βλέπουν την πόρτα της εξόδου... Δοκιμάστηκαν και ανακοινώθηκαν αντί παικτών όπως ο Σολάκης, ο Μπρέσκα, ο Ουρτάδο, ο Ντίνας, ο Μ' Πια, προκαλώντας κλαυσίγελο στους οπαδούς της ""βασίλισσας" και όχι μόνο...

Οι Ν’ Τζιοντό, Πέττας, Μπαξεβάνος είναι αυτοί που πιθανότατα δεν θα συνεχίζουν στην Παναχαϊκή, προσθέτοντας το όνομα τους στην μακροσκελή λίστα των παικτών που... πέρασαν και δεν ακούμπησαν (!)

8 Σχόλια

8 Comments

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ