ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Ένας προπονητής από το... μέλλον

Τους προπονητές της παρουσιάζει σιγά σιγά η Σχολή Ποδοσφαίρου της Παναχαϊκής, που ετοιμάζεται για την έναρξη της το προσεχές Σάββατο...

Πρώτος βεβαίως ο νεαρός Βασίλης Γεωργούσης, πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα "Strength and Conditioning specialist" που από την Χαλκίδα βρέθηκε στην πόλη και θα προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην "κοκκινόμαυρη" ομάδα...

Ο Ευβοιώτης προπονητής που έχει εξιδίκευση στην προστασία του αθλητή από τους τραυματισμούς και την υπερπροπόνηση, στην αποκατάσταση και την ασφαλή επιστροφή των τραυματιών στους αγωνιστικούς χώρους, θα αναλάβει σημαντικά κομμάτια στην Παναχαϊκή, με τον ρόλο του σύνθετο, προσφέροντας και στην Κ20 του συλλόγου...

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ...
"ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ"
Βασίλης Γεωργούσης
(Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ / Strength and Conditioning specialist)

Η Σχολή ποδοσφαίρου της Παναχαϊκής, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βασίλη Γεωργούση, προπονητή φυσικής κατάστασης με ειδίκευση στην πρόληψη και αντιμετώπιση τραυματισμών.


Γεννημένος στις 21.2.98 στην Χαλκίδα, ο Γεωργούσης βρέθηκε στον κόσμο του αθλητισμού από πολύ μικρός, όντας πρωταθλητής kick boxing με την ομάδα "Μονομάχοι Χαλκίδας" για περίπου μια 5ετια και με όνειρα να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται, πέτυχε την εισαγωγή του στα ΤΕΦΑΑ Τρικάλων.


Εκεί εξειδικεύτηκε σε ένα πεδίο που αυτή την στιγμή θεωρείται από τα σημαντικότερα στον αθλητισμό. Αυτό είναι η προστασία του αθλητή από τους τραυματισμούς και την υπερπροπόνηση, η αποκατάσταση και η ασφαλής επιστροφή των τραυματιών στους αγωνιστικούς χώρους.


Μάλιστα στην σύντομη μέχρι τώρα πορεία του έχει να επιδείξει αρκετά μεγάλο έργο. Το 2018 συνεργάστηκε με το Δήλεσι, ομάδα Α' τοπικού της Βοιωτίας, το 2019 βρέθηκε στον Α.Ο. Σελλάνων, ομάδα Γ' εθνικής με την οποία τερμάτισε στην 2η θέση και πέρυσι ήταν στο τιμ του Α.Ο. Τρικάλων, με τον οποίο στέφθηκε πρωταθλητής στην Football League 2 που διακόπηκε λόγω του κορονοϊού.


Πλέον είναι στο προπονητικό τιμ της Παναχαϊκής, συνεργάτης στην Κ20 της ΠΑΕ και προπονητής της Σχολής ποδοσφαίρου της ομάδας, έχοντας ήδη ετοιμάσει μαζί με τον υπεύθυνο των ακαδημιών Στάθη Τσαρτόλια πολλά καινοτόμα και σύγχρονα προγράμματα, όπως το "FMS" για το οποίο θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση.

"ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ"Βασίλης Γεωργούσης(Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ / Strength and Conditioning specialist)Η Σχολή...

Gepostet von Σχολή Ποδοσφαίρου Παναχαϊκής am Dienstag, 1. September 2020

 

1 Σχόλιο

1 Σχόλιο

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ