ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έγκλημα ΕΡΑ και απάντηση Κατσουράνη-Λουμπαρδέα: «Ο κάθε Πατρινός ας βγάλει τα συμπεράσματά του…»

Το μεγαλύτερο έγκλημα της σύγχρονης και όχι μόνο, ιστορίας της ποδοσφαιρικής Παναχαϊκής, επιχειρεί να ολοκληρώσει η Ερασιτεχνική τις τελευταίες ώρες. Η Π.Γ.Ε. παραδομένη στην ανικανότητά της και στο άγχος της να αποτινάξει από πάνω της το ποδοσφαιρικό τμήμα φέρεται να απάντησε στην πρόταση των Κατσουράνη-Λουμπαρδέα, «αργήσατε»!!

Αργήσανε σε τι; Και προς τι τέτοια πρεμούρα; Στο δίλημμα Λουμπαρδέας ή Σταθάκης, η απάντηση θα είναι πάντα Λουμπαρδέας! Στο δίλημμα Κατσουράνης ή Σταθάκης θα είναι πάντα Κατσουράνης! Το δίλημμα καθαρή προσπάθεια ή Σταθάκης, Δρόσος, Καλογερόπουλος, Σουηδοί, Αμερικάνοι, Ισπανοί, Αθηναίοι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Μία είναι η λύση πλέον και είναι ξεκάθαρη: Η ΕΡΑ πρέπει να πάει σπίτι της! Η σκέψη και μόνο αυτή δείχνει πόσο επικίνδυνη είναι! Και ακολουθεί το ποδόσφαιρο…

Ίσως ήρθε η ώρα να πάρουμε και την κατάσταση στα χέρια μας. Οι τύχες της Παναχαϊκής δεν μπορεί να είναι στα χέρια αυτών των ανθρώπων.

Κώστας Κατσουράνης και Νίκος Λουμπαρδέας δίνουν το δικό τους μήνυμα μετά την απόρριψη της πρότασής τους από την ΕΡΑ.

Με την ελπίδα να έχουμε κι άλλα επεισόδια…

Η κοινή δήλωση Κατσουράνη-Λουμπαρδέα:

«Με αφορμή την ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών για την σωτηρία της Παναχαϊκής και την απόλυτη αναγκαιότητα να παραμείνει στα χέρια της πόλης, αναλάβαμε πρωτοβουλία.

Ήρθαμε σε επαφή με πολλούς Πατρινούς επιχειρηματίες (αλλά και μεγάλες εταιρείες της Αθήνας), ώστε μέσω χορηγιών να στηριχτεί μία προσπάθεια για την δημιουργία ομάδας που θα κατέβει στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, με στόχο κατ΄αρχήν την παρουσία μιας υγιούς και ανταγωνιστικής ομάδας.

Επιδίωξη μας ήταν να παλέψουμε κινητοποιώντας όλη την Πάτρα, σε συνθήκες στοιχειώδους κανονικότητας για ομάδα της ιστορίας και του βεληνεκούς της Παναχαϊκής, να μπορεί να ελπίζει είτε σε προσέλκυση σοβαρών επενδυτών, ή να πορευτεί με υγεία, διαφάνεια, γνώση και σοβαρότητα μέσω της στήριξης της πόλης.

Η ανταπόκριση που είχαμε από τις επαφές με επιχειρηματίες της πόλης ήταν άκρως θετική και ενθαρρυντική.

Ακολούθως ήρθαμε σε επαφή με τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΠΓΕ κ. Σεμιτέκολο, ωστόσο η απάντηση που λάβαμε ήταν ότι ...«αργήσαμε».

Κατόπιν αυτής της απάντησης από τον πρόεδρο της ΠΓΕ, σεβόμενοι τους θεσμούς, ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην ομάδα μας.

Μετά από αυτή τη εξέλιξη ο κάθε φίλος της Παναχαϊκής και ο κάθε Πατρινός ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

Με εκτίμηση

Νίκος Λουμπαρδέας

Κώστας Κατσουράνης».

1 Σχόλιο

1 Σχόλιο

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ