ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

"Άξιοι της μοίρας μας"...

Κοινή παραδοχή για το που κρίθηκε το ματς και την εξέλιξη του, υπήρξε στην συνέντευξη τύπου από εκπροσώπους Παναχαϊκής και Πανθρακικού μετά την λήξη του νικηφόρου για την Πατρινή ομάδα αγώνα...

Σάββας Παντελίδης: «Ήταν ένα καλό ματς και όχι σαν τα προηγούμενα. Δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε την κατοχή της μπάλας, κάτι που τόνισα όλη την εβδομάδα. Αφού χάσαμε αυτό το ματς, είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Μετά το γκολ που βάλαμε φοβηθήκαμε. Δώσαμε το δικαίωμα στην Παναχαϊκή να μας πιέσει. Η χρονιά μέχρι το τέλος θα είναι εξαιρετικά δύσκολη. Το πρωτάθλημα θα είναι αμφίρροπο. Θέλουμε να πάμε πολύ καλύτερα σε σχέση με πέρσι. Ο στόχος, βέβαια, από Κυριακή σε Κυριακή αλλάζει. Μπορούμε να πάμε πολύ καλύτερα. Συνηθίσαμε όλο αυτό το διάστημα στα φιλικά. Δώσαμε 17 συνολικά. Δυσκολευτήκαμε να μπούμε στα επίσημα. Είμαστε ακόμα στην αρχή...»

Γιάννης Σίμωσης: «Ήμασταν πολύ άτυχοι. Φταίμε για την ήττα μας. Προηγηθήκαμε και αντί να πετύχουμε 2ο τέρμα, κατάφερε η Παναχαϊκή και γύρισε το παιχνίδι με δύναμη και πάθος. Στο β' μέρος μπήκαμε νωθροί και χωρίς πάθος.Αυτό πρέπει να μας γίνει μάθημα γιατί έχουμε καλή ομάδα και μπορούμε να κάνουμε πολλά. Από την αρχή πάλι ερχόμαστε, γιατί 2 εβδομάδες λείπαμε».

Αλέξανδρος Τσεμπερίδης: «Συγχαρητήρια για τη νίκη σε όλους. Ευχαριστούμε για την κριτική που δεχτήκαμε. Δώσαμε την καλύτερη απάντηση σε όλους. Όχι μόνο στην Πάτρα, αλλά και σε ορισμένους στην Αθήνα, οι οποίοι έλεγαν ότι έχουμε τη χειρότερη ομάδα της κατηγορίας και ότι δεν έχουμε τρεξίματα. Συγχαρητήρια στον προπονητή και στους συμπαίκτες μου. Θεωρώ ότι μερίδιο στη νίκη επί του Πανθρακικού έχουν και οι δημοσιογράφοι της Πάτρας που μας αφύπνισαν. Συνεχίζουμε από το -2 και συνεχίζουμε μπροστά μας έχουμε έναν μαραθώνιο και θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη το Σάββατο».

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ