ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Άνδρες vs Νέοι για τον Παναγιώτη-Ραφαήλ!

Σε ένα παιχνίδι για πολύ καλό σκοπό, θα αναμετρηθούν το μεσημέρι (3μ.μ.) του Σαββάτου στην Αγυιά, οι ομάδες Ανδρών και Νέων της Παναχαϊκής, που θέλουν και αυτές να βοηθήσουν τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ Γλωσσιώτη, ο οποίος έχει καταφέρει μέσα από την ιστορία του να δραστηριοποιήσει όλη την χώρα, που στέκεται στο πλευρό του μικρού μαχητή που πρέπει να ταξιδέψει στην Αμερική, όπου βρίσκεται η θεραπεία για την σοβαρή ασθένεια που τον ταλαιπωρεί.

Έτσι στη 1μ.μ. στο 9Χ9 του γηπέδου της Αγυιάς θα δοθούν φιλικά παιχνίδια ακαδημιών και στις 3μ.μ. θα δοθεί το φιλικό των "ροσονέρι" μεταξύ της α' ομάδας και την Κ19 του Χρήστου Παρασκευόπουλου...

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ...

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 με αφορμή την περιπέτεια της υγείας του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ Γλωσσιώτη, πήρε την απόφαση να πραγματοποιήσει φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα κόντρα στην Κ-19 του συλλόγου μας. 

Ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο (19/10) και ώρα 15:00 στο γήπεδο της ομάδας μας στην Αγυιά και θα υπάρχουν κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης στη ενδεικτική τιμή των 3 ευρώ, έτσι ώστε όποιος επιθυμεί να ενισχύσει την προσπάθεια του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ για να ταξιδέψει στην Αμερική, όπου βρίσκεται η θεραπεία για την σοβαρή ασθένεια που τον ταλαιπωρεί. Όλα τα έσοδα από αυτό το φιλικό θα κατατεθούν το πρωί της Δευτέρας (21/10), στους λογαριασμούς που έχει δώσει η οικογένεια του Παναγιώτη-Ραφαήλ. 

Σε αυτή την προσπάθεια συμμετέχει και η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας, η οποία έπειτα από απόφαση του προέδρου της κ. Άγγελου Δανιήλ, θα διαθέσει χωρίς αμοιβή διαιτητές για το συγκεκριμένο παιχνίδι. 

Όλοι μαζί, μπορούμε να πετύχουμε πολλά! Ας βοηθήσουμε την προσπάθεια του Παναγιώτη-Ραφαήλ και ας γίνουμε οι ήρωες του, βοηθώντας έστω και λίγο έτσι ώστε να γίνει πραγματικότητα το ταξίδι σωτηρίας στην άλλη άκρη του Ατλαντικού!

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ