ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

ΣΠΑΡΤΗ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1-3 (ΤΕΛΙΚΟ)

Με πολλές ομοιότητες με το φιλικό της περασμένη Κυριακής στην Αγυιά, η Παναχαϊκή νίκησε και εκτός έδρας την Σπάρτη με 3-1 και ετοιμάζεται για το μεγάλο «κρας τεστ» με τον Αστέρα Τρίπολης, το Σάββατο στην Αγυιά.

Στην Λακωνία οι «ροσονέρι» έδειξαν τα δείγματα που έχουν προσφέρει μέχρις ώρας και επιβεβαίωσαν την ανωτερότητα τους από ομάδες όπως η Σπάρτη, που δείχνουν να είναι μια ταχύτητα πίσω από τους Αχαιούς.

Το ματς δεν είχε καλό ρυθμό, αφού οι γηπεδούχοι αναλώθηκαν πάλι στο σκληρό και χωρίς τακτική παιχνίδι τους, με την Παναχαϊκή να είναι πάλι πολύ καλή στο α’ μέρος και να υπερέχει σε όλους τους τομείς, να σκοράρει δις με τον Αντόν Καρατσανάκοφ μέσα σε 2 λεπτά (21’-23’ πεν.), να ζητάει ακόμη ένα πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μωραΐτη και γενικά να μην απειλείται, με εξαίρεση ένα σουτ του Ρέις στο 41’.

Η Παναχαϊκή παρατάχθηκε με την γνωστή διάταξη της στον αγωνιστικό χώρο. Με Κολοβούρη κάτω από τα δοκάρια, Σταμόπουλο και Πολυχρόνη στα άκρα της άμυνας και νέο δίδυμο, τους Κοτσώνη και Τσελεπίδη που έπαιξαν μαζί στο κέντρο της άμυνας. Στα αμυντικά χαφ οι Πλέγας – Σταυρόπουλος, στις πτέρυγες Μαυριάς και Καρατσανάκοφ, ο Κολ επιτελικός χαφ και σέντερ φορ ο Μωραΐτης.

Ο Βούλγαρος και ο Αργεντίνος είχαν το γνωστό πρόσωπο που τους κάνει να ξεχωρίζουν των αντιπάλων τους, ενώ στο φλέγον ζήτημα των στόπερ, πάλι δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα λόγω της αδυναμίας για υψηλή πίεση των Σπαρτιατών.

Όπως κάθε φορά, στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, οι πολλές αλλαγές ανακάτεψαν την ροή του αγώνα και πάλι ουσιαστικά είχαμε συμπεράσματα προσώπων, με όλους ους παίκτες να ρίχνονται στον αγωνιστικό χώρο (σ.σ. εκτός του Αλέξανδρου Βασάρα). Η Σπάρτη μείωσε με το πέναλτι που έκανε ο Πολίμος σταματώντας την μπάλα με το χέρι και τον Ρέις να μειώνει σε 2-1 στο 66’, λίγο πριν έρθει το τελικό 3-1 από μια υπέροχη ενέργεια και σέντρα του Αντωνακόπουλου και κεφαλιά του Κυνηγόπουλου, που έστειλε τη μπάλα για Τρίτη φορά στα δίχτυα των Σπαρτιατών στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η Παναχαϊκή θα μπορούσε να είχε πετύχει και άλλο γκολ νωρίτερα, αλλά το εξαιρετικό απευθείας φάουλ του Ελευθεριάδη απέκρουσε σωτήρια ο «κίπερ» της Σπάρτης.

ΦΙΛΜ ΑΓΩΝΑ...
21' ΓΚΟΟΟΟΟΛ: Ο Καρατσανακόφ μετά από σέντρα του Μαύρια με σουτ κάνει το 0-1...
23' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ: Ο Καρατσανάκοφ κερδίζει πέναλτι σε ενέργεια μέσα στην περιοχή. Ο Βούλγαρος ευστόχησε από τα 11 βήματα και έκανε το 0-2...
41' Ευκαιρία για το Σπάρτη όταν ο Βραζιλιάνος Ρέις βρέθηκε στην περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω.
66' ΓΚΟΛ: Μειώνει η Σπάρτη με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Ντος Ρέις, στο οποίο υπέπεσε ο Πολίμος (1-2)...
69' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ: Μετά απο σέντρα του Αντωνακόπουλου, ο Κυνηγόπουλος έπιασε τη κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (1-3)...

Οι συνθέσεις...
Σπάρτη(Βαζέχα): Πάντος, Κοζάκης, Καινούργιος, Σαραντόπουλος, Φραγκούλης, Ρέις, Καλούσης, Βλάχος, Καρβουνίδης, Καψάσκης, Παυλής.
Αλλαγές-Πάγκος...
Κλέτον, Φρανκ, Αρώνης, Ντιόγκο, Ματζίρης, Ράσσιας, Οικονομόπουλος.
Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Κολοβούρης (-60), Πολυχρόνης (-76), Σταμόπουλος (-45), Κοτσώνης (-66), Τσελεπίδης (-45), Πλέγας (-45), Σταυρόπουλος (-45), Καρατσανάκοφ (-45), Μαυριάς (-60), Κολ (-45), Μωραΐτης (-45)...
Αλλαγές-Πάγκος...
Καπούταγλης (+60), Σωτηράκος (+45), Πολίμος (+45), Παπατόλιος (+45), Λουμπαρδέας (+45), Κυνηγόπουλος (+45), Αντωνακόπουλος (+60), Ελευθεριάδης (+45), Μασούρας (+45), Αυλωνίτης (+76), Βασσάρας, Πατάπης (+66)

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ