ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΣΠΑΡΤΗ 3-0 (ΤΕΛΙΚΟ)

Σκορπώντας ενθουσιασμό στο πρώτο της φιλικό μπροστά στο κοινό της, η Παναχαϊκή επικράτησε άνετα με 3-0 της Σπάρτης στην Αγυιά και έδειξε πως φέτος οι φίλοι της μπορούν να ελπίζουν σε ακόμη καλύτερες μέρες και περισσότερες επιτυχίες.

Αν και η ομάδα των "ροσονέρι" παρατάχθηκε με πολλές απουσίες (Μουστακόπουλος, Φουρλάνος, Αργυρόπουλος Σούλης, Μπιτσάκος και ο Μασούρας που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα), η χαμηλή -όπως φάνηκε- δυναμική του αντιπάλου, σε σχέση ιδιαίτερα με τα μέχρι τώρα φιλικά της Παναχαϊκής, μετέτρεψε σε υγειινό περίπατο το πρώτο τεστ εντός Πάτρας για το καμάρι της πόλης.

Με Κολ και Καρατσανάκοφ να δείχνουν δείγματα μεγάλης κλάσης, τους "πιτσιρικάδες" να βγάζουν μάτια, ειδικά οι Βασάρας και Αυλωνίτης που ήρθαν από την Κ20 λόγω των απουσιών, ανάγκασαν πολλούς να συζητάνε και να ψάχνουν ποιοι είναι, στο ανεπίσημο βάπτισμα πυρός σε αγωνα των ανδρών.!!!

Εντυπωσιακή ατμόσφαιρα από τους 600 και πλέον οπαδούς της ομάδας που παρά την ανυπόφορη ζέστη και την υγρασία, αλλά και την ακατάλληλη ώρα για τέλη Αυγούστου, αποθέωσαν την ομάδα σε κάθε ευκαιρία και κυρίως στο τέλος της αναμέτρησης.

Στο πρώτο ημίχρονο η Παναχαϊκή με πολλούς αυτοματισμούς, με 4-5-1 και τους ξένους της να μαγεύουν, κατάφερε να φτάσει στο 2-0 από τα πέναλτι που κέρδισαν οι Κυνηγόπουλος και Πολίμος και μετουσίωσε σε γκολ ο Άντον Καρατσανάκοφ, ενώ είχαν σχεδόν μια ντουζίνα ευκαιρίες από τις λατινοαμερικάνικες εμπνεύσεις του Ίσραελ Κολ που ήταν εξαιρετικός.

Ο ρυθμός στην επανάληψη έπεσε αισθητά, λόγω των πολλών αλλαγών, αλλά κυρίως λόγω των τραυματισμών (!), αφού Πολίμος, Πλέγας και Σωτηράκος αποχώρησαν λαβωμένιο, με τον Ελευθεριάδη στο 78' να κάνει το τελικό 3-0 και τους νεαρούς της Παναχαϊκής να υπερισχύουν κατά κράτος των αντιπάλων τους χάνοντας σωρεία ευκαιριών.

Οι Βαζέχα και Οφρυδόπουλος χρησιμοποίησαν όλους τους διαθέσιμους παίχτες που είχαν στην αποστολή, με τον «κοκκινόμαυρο» τεχνικό να πονοκεφαλιάζει με τους τραυματισμούς των Πλέγα, Πολίμου και Σωτηράκου.

Η ρεβάνς του σημερινού ματς θα δοθεί την ερχόμενη Κυριακή στη Σπάρτη, με ώρα έναρξης τις 5.30μ.μ.

Οι συνθέσεις...
Παναχαϊκή
(Οφρυδόπουλος): Καπούταγλης (61’ Κολοβούρης), Πολίμος (75’ Βασάρας), Σταματόπουλος (46’ Ντάσιος), Σωτηράκος, Τσελεπίδης(46’ Κοτσώνης), Σταυρόπουλος (46’ Λουμπαρδέας), Πλέγας (66’ Πατάπης), Κολ (46’ Ελευθεριάδης), Καρατσανάκοφ (61’ Μαυριάς), Κυνηγόπουλος (72’ Πολυχρόνης), Μωραΐτης (72’ Αντωνακόπουλος).
Σπάρτη (Βαζέχα): Κλέτον, Κοζάκης, Φραγκούλης (46’ Ντα Μότα), Καστριτσέας (60’ Αρώνης), Καλούσης (71’ Κριστ) , Καρβουνίδης (60’ Ντούσκας), Παυλής, Ρασιάς (46’ Χάδιαρης) - (λ. τρ. 71’ Μπέζας), Ντος Ρέις (71’ Αναστασίου), Καψάσσκης (71’ Κυζιρίδης), Σαραντόπουλος (71’ Δεμισιώτης).
Διαιτητές: Χρονάς (Ζουλης - Τσιρογιάννης).

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ