ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ

Προφήτες σε... προετοιμασία

Την 3η εβδομάδα προετοιμασίας του, συμπλήρωσε ο Προφήτης Ηλίας. Η ομάδα του Παναγιώτη Κατσούπη ξεκίνησε στις 29 Αυγούστου, και αρχίζει πλέον να ανεβάζει ρυθμούς.

Το πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας προέβλεπε βελτίωση της φυσικής κατάστασης με πολλά χιλιόμετρα στο χώρο του πρώην κολυμβητηρίου (Πλαζ) και στις εγκαταστάσεις του πανεπιστημίου.

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα ο νεαρός κόουτς θα προσθέσει και το κομμάτι της τακτικής για να συμπληρωθεί το παζλ. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν, αλλά οι επαγγελματικές υποχρεώσεις αρκετών αθλητών (Αναγνωστόπουλος-Παπαδόπουλος), αποτελούν τροχοπέδη στο τελικό μοντάρισμα του συνόλου.

Την περασμένη εβδομάδα η πράσινη ομάδα έδωσε τον πρώτο της φιλικό αγώνα (καθαρά προπονητικού χαρακτήρα) με τον Υπερίωνα στην Αμαλιάδα όπου ηττήθηκε με 72-51, αλλά αν αναλογιστεί κανείς ότι παρατάχθηκε με μόλις 6 πάικτες (Μπαλάσκας, Δουκάκης, Καψιμάλης, Κρόκος, Λαμπρόπουλος, Σιαμαντάς, ενώ απουσίαζαν για επαγγελματικούς λόγους Κωσταγιαννακόπουλος, Ζυγάς, Παντελίδης, Αναγνωστόπουλος, Παπαδόπουλος), και ότι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και όσο είχαν δυνάμεις οι πράσινοι παίκτες, βρισκόταν κοντά στο σκορ, τότε μόνο ενθαρρυντικά μπορεί να είναι τα μηνύματα για το νέο Πρ.Ηλία που χτίζει ο Παναγιώτης Κατσούπης.

Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, θα δοθούν οπωσδήποτε δύο ακόμη φιλικά παιχνίδια.

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ