ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ

"Προφήτες" μέσα από τα μάτια του πάγκου...

Ο "αρχιτέκτονας" των ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ της Α2' ΕΣΚΑ-Η, ο άνθρωπος πίσω από κάθε "μαυροπράσινη" κίνηση στο παρκέ, κάνει έναν απολογισμό της φετινής χρονιάς, μοιράζοντας τον... έλεγχο για τους παίκτες του Προφήτη Ηλία. Ο προπονητής της ομάδας της Αλεξιώτισσας, Παναγιώτης Κατσούπης, είδε ένα όνειρο χρόνων να γίνεται επιτέλους πράξη και μέσα από το παρακάτω κείμενο, δίνει μια τελευταία πινελιά αξιολόγησης της ομάδας που ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ τον τίτλο στην Α2' ΕΣΚΑ-Η...

Απολαύστε το...

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΔΟΥΚΑΚΗΣ: Ο αρχηγός. Αναμφισβήτητα η ψυχάρα αυτής της ομάδας. Ο κορυφαίος σουτέρ της ομάδας και κυρίως όταν η μπάλα "έκαιγε", ήξερα ότι ο Μάκης θα μας έβγαζε από τη δύσκολη θέση. Ηγετική φυσιογνωμία, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου! Του άξιζε να σηκώσει την κούπα του πρωταθλητή, άλλωστε ο ίδιος είχε δηλώσει μετά την εντός έδρας ήττα την 1η αγωνιστική από τον Υπερίων, ότι θα στεφθούμε πρωταθλητές και δεν μας διέψευσε....!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΣΤΑΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Ο MVP. Ο πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας. Ο "κοτσίδας" τα έκανε όλα μέσα στο γήπεδο. Το "Α" και το "Ω" της αμυντικής μας λειτουργίας αλλά και από τους καλύτερους παίκτες μου, επιθετικά. Του αξίζει να παίζει σε υψηλότερο επίπεδο. Για μένα, ο καλύτερος σε όλη την κατηγορία!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: Η δύναμη και η διαφορά του Πρ.Ηλία σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Ο Μήτσος ήρθε και πήραμε το πρωτάθλημα. Καταλυτική η παρουσία του, έγινε από την πρώτη στιγμή 'ένα' με τους συμπαίκτες του, και έδινε πάντα τον καλύτερο εαυτό του για την ομάδα. Το σημαντικότερο είναι ότι με την ανιδιοτέλειά του, έκανε καλύτερους τους συμπαίκτες του. Το καλύτερο δίδυμο ψηλών μαζί με τον Κωσταγιαννακόπουλο.

ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ: Το μυαλό αυτής της ομάδας και ο προπονητής μέσα στο γήπεδο. Του αξίζουν συγχαρητήρια γιατί έβγαλε τη σεζόν σχεδόν μόνος του στη νευραλγική θέση του πλέι-μέικερ. Φοβερός στο γρήγορο παιχνίδι, παρέσυρε τους συμπαίκτες του, σε ένα στυλ παιχνιδιού που εγώ προσωπικά λατρεύω. Το μεγαλύτερο πειραχτήρι και συνάμα και ταυτόχρονα ο πιο σοβαρός όλων, ο Θόδωρος κρατούσε τις ισορροπίες μέσα στην ομάδα.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΖΥΓΑΣ: Απίστευτα προσόντα, ένας παίκτης που είναι ικανός για το καλύτερο και για το χειρότερο. Ο μικρός της ομάδας που δύσκολα μπορούσα να τον αφήσω εκτός πεντάδας, γιατί έκανε χίλιες δουλειές μέσα στο γήπεδο. Περήφανοι που τον έχουμε στην ομάδα μας, καθώς θεωρώ ότι μπορεί να παίξει μπάσκετ πιο ψηλά αρκεί να δουλέψει τις αδυναμίες του.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΨΙΜΑΛΗΣ: Ο "flash" της ομάδας, καθώς η ταχύτητά του κυρίως με την μπάλα, είναι απίστευτη. Ο καλύτερος αμυντικός της ομάδας (ατομικά) και φοβερά συνεπής στα καθήκοντά του μέσα στο γήπεδο. Παίκτης-εργαλείο βοήθησε πολύ τον Θόδωρο (Παντελίδη) στη θέση '1', παρόλο που είναι η θέση του. Πολύ καλός στα.....ανέκδοτα!!!!!

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Η απειλή της ομάδας από τα 6,75 μέτρα, ένα σουτ που μας έλλειψε πολύ την προηγούμενη χρονιά. Ο Νίκος μας βοήθησε πολύ με την αγωνιστική του εμπειρία και ο βασικός του ρόλος είναι ότι 'τράβαγε' έξω την αντίπαλη ομάδα κάνοντας το επιθετικό παιχνίδι κυρίως των ψηλών μας, πιο αποτελεσματικό.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΑΜΑΝΤΑΣ: Συνέβαλλε τα μέγιστα κυρίως στο σερί των 8 νικών στα τελευταία ισάριθμα παιχνίδια της ομάδας μας. Ο Δημήτρης τα έδινε όλα όταν έμπαινε μέσα στο γήπεδο με αποκορύφωμα το τελευταίο παιχνίδι με τις Ιτιές που ήταν από τους κορυφαίος, αν όχι ο κορυφαίος! Εξαιρετικός στα αμυντικά του καθήκοντα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ο πιο βελτιωμένος παίκτης σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο. Ο Γιάννης κέρδισε την εμπιστοσύνη μου με την παοτελεσματικότητά του σε άμυνα και επίθεση. Είμαι σίγουρος ότι και την επόμενη χρονιά θα μας βοηθήσει αρκετά στην επίτευξη των στόχων μας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΟΚΟΣ: Είναι καλύτερος παίκτης από αυτό που παρουσίαζε και αυτό φαινόταν από τις προπονήσεις. Είναι στο χέρι του, μέσα από τις προπονήσεις να βελτιωθεί. Άλλωστε τα προσόντα του και η η ηλικία του τον βοηθούν να ασχοληθεί πιο σοβαρά με το μπάσκετ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ: Η υπομονή του, η θέλησή του και κυρίως η υποδομή του, τον βοήθησαν να ενταχθεί άμεσα στην ομάδα και να μας προσφέρει από τη θέση του σέντερ που είναι άγνωστη σε αυτόν. Του χρόνου ο ρόλος του θα είναι διαφορετικός, πιο προσιτός σε αυτόν. Ενας παίκτης που πιστεύω πάρα πολύ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ: Ο μεγάλος απών, καθώς ο Γιώργος τραυματίστηκε πολύ νωρίς αφήνοντας τον Θόδωρο μόνο του στη θέση "1". Αν είχαμε τον Γιώργο φέτος τα πράγματα θα ήταν καλύτερα, και αγωνιστικά και έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον γενικό αρχηγό της ομάδας μας τον Σταύρο τον Μπρίνια ο οποίος φρόντιζε τα πάντα για να μπορώ απερίσπαστος να ασχολούμαι με το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας. Αυτή τη στιγμή είναι ο πιο απαραίτητος άνθρωπος που υπάρχει στην ομάδα μας. Επίσης, τον Δημήτρη Τρασάνη. Το μάτι και το αυτί της ομάδας ο οποίος ήταν πάντοτε δίπλα μας. Τον βοηθό μου Αργύρη Σιαμαντά, ένα παιδί από τα σπλάχνα της ομάδας που γνωρίζοντας την φιλοσοφία και τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, έκανε σημαντικές παρεμβάσεις σε κρίσιμα παιχνίδια. Τέλος, τον πρόεδρό μας, Γιώργο Βούλγαρη. Τον άνθρωπο στον οποίο ο Πρ.Ηλίας χρωστάει την ύπαρξή του καθώς μόνος του για πάρα πολλά χρόνια, φρόντιζε για τα πάντα. Εμείς, οι "παλιοί" της ομάδας, του χρωστάμε ευγνωμοσύνη γιατί χάρη σε αυτόν ασχοληθήκαμε με αυτό το άθλημα και αγαπήσαμε τον Πρ.Ηλία σαν να πρόκειται για την οικογένειά μας.

Παναγιώτης Κατσούπης

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ