ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Το 40ο πέτυχε... τρίποντο συμπεριφοράς

Η αναμνηστική φωτογραφία μεταξύ της Παναχαϊκής και του 40ου Δημοτικού...

Να μεταλαμπαδεύσουν την Παναχαϊκή ιδέα προσπαθούν οι άνθρωποι των ομάδων της Ερασιτεχνικής και αυτήν την φορά την σειρά πήραν αυτοί του μπάσκετ, που πριν λίγες μέρες επισκέφτηκαν το 40' Δημοτικό Σχολείο Πατρών στο Προάστιο...

Ο υπεύθυνος ακαδημιών Μάρκος Μυκωνιάτης, ο προπονητής ακαδημιών και παίκτης της ανδρικής ομάδας Δημήτρης Λιούρδης και οι νεαροί παίκτες (προερχόμενοι από τις ακαδημίες) Δημήτρης Κάντας και Δημήτρης Κατσής, συνοδευόμενοι από τον έφορο Χρήστο Κατσή, πέρασαν μια υπέροχη ώρα με τα 91 παιδάκια του σχολείου...

Αρχικά ο Μάρκος Μυκωνιάτης τους μίλησε για το μπάσκετ, πως αυτό παίζεται και ποιές είναι οι αρχές του, δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στο ότι νικητής είναι όποιος προσπαθεί και όχι όποιος πετυχαίνει περισσότερα καλάθια.

Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν και με το παραπάνω, ενώ ακολούθησε το διαγωνιστικό κομμάτι. 20 παιδάκια κληρώθηκαν και διαγωνίστικαν σε ελεύθερες βολές, με νικητή τον Δημήτρη Παναγιώτου, μαθητή της Ε' τάξης ο οποίος κέρδισε μια μπάλα με υπογραφές των παικτών της Παναχαϊκής.

Ακολούθησαν φωτογραφίες, αυτόγραφα και πολύ παιχνίδι με τους Κάντα-Κατσή να εντυπωσιάζουν τους μικρούς μαθητές.

Απο κοντά και η διευθύντρια του σχολείου κ. Μαρία Καραγεωργού, αλλά και οι δάσκαλοι που καμάρωναν για τους μαθητές τους, που ήταν τόσο ήσυχοι και απόλαυσαν μέχρι τέλους την ώρα με την Παναχαϊκή.

Η πιο σημαντική στιγμή ήταν όταν οι μαθητές της Ε' και ΣΤ' τάξης, πρόσφεραν στους εκπρόσωπους της ΠΓΕ  ένα τεράστιο χαρτόνι με ζωγραφιές των παιδιών και θέμα την Παναχαϊκη, κάτι που άφησε άναυδους και συγκίνησε τους "ροσονέρι".

Η Ερασιτεχνική Παναχαϊκή θέλησε μέσω του "Pge Ole" να ευχαριστήσει για την φιλοξενία τους ανθρώπους του 4ου δημοτικού Πάτρας. Την διευθύντρια κ. Μαρία Καραγεωργού και τους δασκάλους: Τάσο Παγώνη, Βασίλη Τσιολάκη, Βαγγέλη Κάκκα, Ελένη Μπιλάλη, Αλεξάνδρα Στυλιδιώτη, Χρυσάνθη Αθανασάτου και την γυμνάστρια Ελένη Τσιρίμπα.

4 Σχόλια

4 Comments

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ