ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο καιρός "έδειξε"... Ζάκυνθο (!!!)

"Ξινό" βγήκε τα ταξίδι των "ροσονέρι" στην Ζάκυνθο, αφού εκτός της ήττας απ' την ΑΓΕΖ για την 2η αγωνιστική της Α1' ΕΣΚΑΗ, η σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε το Ιόνιο και γενικά την Δυτική Ελλάδα, είχε σαν αποτέλεσμα η αποστολη της "βασίλισσας" να αποκλειστεί στο νησί, μετά της απαγόρευσης του απόπλου των πλοίων από και προς Κυλλήνη λόγω των ισχυρών ανέμων...

Έτσι, απ' το λιμάνι η αποστολή της Παναχαϊκής, βρέθηκε στο ξενοδοχείο "Palatino", όπου και θα παραμείνει -θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος- μέχρι αύριο το πρωί στις 8, όταν και υπάρχει το επόμενο δρομολόγιο.

Οι "ροσονέρι" προσπάθησαν να γεμίσουν τις ώρες τους με σχολιασμό του απογευματινού αγώνα, παρακολουθώντας το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός για την "Super League", ενώ η... ευχάριστη έκπληξη της βραδυάς (αν μπορεί να υπάρξει τέτοια), ήταν η παρουσία ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΑΓΕΖ στο ξενοδοχείο.

Οι "Νησιώτες", μόλις πληροφορήθηκαν τα τεκτενόμενα από τα... τερτίπια του καιρού, έσπευσαν να δουν τους αντιπαλους τους και πέρασαν όλοι μαζί το βροχερό Σαββατόβραδο στο λόμπι του ξενοδοχείου.

Μαζί και οι διαιτητές του αγώνα, με τα πειράγματα να μην λείπουν, όπως και οι συζητήσεις περί παντών επιστητού.

Το "Pge Ole"  είναι και αυτό... ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟ και ελπίζει από αύριο να επιστρέψει στην φυσική του ροή, με πολλές ειδήσεις και ρεπορτάζ...

Για την ιστορία...
* Οι έφηβοι του Μάρκου Μυκωνιάτη νίκησαν 2 πόντους την Ολυμπιάδα στην Αγυιά και παρέμειναν 1οι και αήττητοι.
* Οι έφηβοι του Κυριάκου Κοκόλα -με πολλές απουσίες- ηττήθηκαν με 3-1 σετ από την ανδρική ομάδα του ΠΑΣ Ναυπάκτου...

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ