ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι "Ψηφιακοί Ιθαγενείς" και η... μετάβαση

Παίκτες και τεχνικό τιμ της μπασκετικής Παναχαϊκής, κατά την διάρκεια της "πρώτης"

Με τα χρόνια να περνάνε και την ομάδα να κατρακυλά από το κακό στο χειρότερο, τα νέα δεδομένα στην ζωή και στον αθλητισμό να επιτάσσουν ριζικές αλλαγές και την Παναχαϊκή σε ένα... σταυροδρόμι όπου η ιστορία θα γράψει μια χρυσή ή μια μαύρη σελίδα που θα προστεθεί στα 121 χρόνια ιστορίας της, η χθεσινή συνάντηση της ομάδας μπάσκετ της ΠΓΕ θεωρείται ως εξαιρετικά σημαντικό γεγονός.

Στο κλειστό της Αγυιάς, η γενιά των "Ψηφιακών Ιθαγενών" (σ.σ. "Digital Natives") είναι πλέον έτοιμη να αναλάβει τις τύχες της "βασίλισσας" και να την οδηγήσει μέσα την τεχνολογία, την δύναμη του διαδικτύου και της ταχύτητας στο μέλλον. Τα παιδιά που ανδρώθηκαν στις ακαδημίες της "βασίλισσας" (γεννημένα από το 1990 και μετά), που τίμησαν τα χρώματα με τις ομάδες Παίδων και Εφήβων, είναι πανέτοιμα να κάνουν την μετάβαση στο σκαλί παραπάνω, το ανδρικό τμήμα, όπου θα τους οδηγήσει ο Γιάννης Κοτσώνης.

Χθες το βράδυ λοιπόν, στο κλειστό της ΠΓΕ, ο Κοτσώνης, ο Μάρκος Μυκωνιάτης και ο Χρήστος Κατσής, είχαν την πρώτη επαφή με τους παίκτες της νέας χρονιάς.

Οι "δάσκαλοι" Γατσούλης-Χρυσανθόπουλος-Παναγόπουλος...
Εκεί βρέθηκαν οι παλιοί Άγγελος Γατσούλης και Δημήτρης Παναγόπουλος, που μαζί με τον επαναπατρισθέντα Χρύσανθο Χρυσανθόπουλο, θα αναλάβουν τον ρόλο να μυήσουν τους νέους στα "πορτοκαλί" κόλπα.

Συνολικά 18 παίκτες βρέθηκαν στην συνάντηση και εκτός των τριών που αναφέραμε ήταν ακόμη και οι: Γ. Μασούρας, Α. Μασούρας, Πατσαρούχας, Κατσής, Κάντας, Ανέστης, Αγγελόπουλος, Πετράκος, Λάζαρης, Μαυροθαλασσίτης, Κιτσαντάς, Καραπιπέρης, Μαγγιώρος, Κακαβάς και Παραστρατίδης.

* Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει την προσεχή Δευτέρα (27/8), αφού συνεχίζονται οι εργασίες στην Αγυιά, με τις μπασκέτες να αλλάζουν, όπως και πολλά ακόμη.

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ