ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΕΦΗΒΟΙ

Αήττητη και... υπερήφανη (vid)

Ούτε στα... Ζαρουχλέικα σταμάτησαν οι "ροσονέρι" / 48-47 τον Γλαύκο

Οι μεγάλες ομάδες δεν... χαρίζονται, ούτε σπιλώνουν το όνομα τους με το να ηττηθούν από συμφέρον.

Έτσι και η εφηβική ομάδα μπάσκετ της Παναχαϊκής, αν και ήταν βαθμολογικά αδιάφορη στο σημερινό ματς με τον Γλαύκο (που μόνο με νίκη είχε ελπίδα να περάσει στον επόμενο γύρο) για την 6η αγωνιστική
του 2ου Ομίλου Εφήβων της ΕΣΚΑ-Η, αν και μετρούσε μόνο νίκες, έκανε αυτό που... όφειλε στην ιστορία της και έπαιξε στα... ίσα τους "γαλανούς", παίρνοντας τη νίκη με 48-47 (!).

Οι "ροσονέρι" του Μάρκου Μυκωνιάτη, στο ανοιχτό (!!!) γήπεδο των Ζαρουχλεΐκων, δεν χαλάρωσαν ούτε λεπτό, μπήκαν φουριόζοι στο ματς και πήραν τα ηνία, σαν να παίζουν αυτοί για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Αντίθετα ο Γλαύκος, που κατάφερε να αλλάξει τα δεδομένα στο ημίχρονο, όταν και προηγήθηκε με 24-22, δεν μπόρεσε να επιβάλει τον ρυθμό του στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, με την ήττα-αποκλεισμό να έρχονται φυσιολογικά, αφού μονίμως κυνηγούσαν στο σκορ την Παναχαϊκή...

Τα 10λεπτα: 11-14, 24-22 (ημιχ.), 31-33, 47-48

Οι συνθέσεις...
Γλαύκος (Ντούβας): Λάμπι, Φραντζής 18 (2), Γιαννιός 7 (1), Ζαννίδης 3 (1), Γιαννόπουλος 12 (2), -αρχική 5αδα-, Νούλιας 7.
Παναχαϊκή (Μυκωνιάτης): A. Μασούρας, Θωμάς 8, Κατσής 14, Σακελλαρόπουλος 15, Πατσαρούχας 9 (1), -αρχική 5αδα-, Φουσέκης, Καραπιπέρης 2, Κιτσαντάς, Γ. Μασούρας.
Διαιτητές: Σταθόπουλος-Βλάχος

Μικρά-Μικρά...
* Ποια Ταραμπούρα; Στο ανοικτό γήπεδο των Ζαρουχλεΐκων έγινε το παιχνίδι και η αλήθεια είναι, ότι πρώτη φορά είδαμε αγώνα εφήβων σε... ξερό (!). Έλεος, τι άλλο θα δούμε από την ΕΣΚΑ-Η;

* Στο ανοικτό γήπεδο λοιπόν, αρκετός κόσμος παρακολουθούσε την αναμέτρηση, με καμιά 15αριά πιτσιρικάδες από την γειτονιά, να κάνουν όμορφη κερκίδα για τους "γαλάζιους".

* Από κοντά και οι 15αδα των φίλων των "ροσονέρι" που σε κάθε ματς είναι στο πλευρό των παικτών του Μυκωνιάτη.

* Και τι δεν είδαμε στο σημερινό παιχνίδι; Χρονόμετρο χειρός στη γραμματεία, μια φωνή απ' το πουθενά να φωνάζει τον χρόνο (!) και το σκορ να είναι στον αέρα... "1 καλάθι μπροστά η Παναχαϊκή" έλεγε ο ένας, "2 πόντους υπέρ του Γλαύκου" απαντούσε άλλος. ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ !!!

* Γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια. Παίκτες και προπονητής των γηπεδούχων, δεν σταμάτησαν λεπτό να διαμαρτύρονται στους διαιτητές. Ακόμη και μπροστά στο σκορ που ήταν, πάλι "ενοχλούσαν" τους διαιτητές, όπως και μετά τη λήξη.

* "Κοκκινόμαυρη" κερκίδα έκαναν τα παιδιά της Ολυμπιάδας, που μετά το ματς με τον Αχαιό, βρέθηκαν στο γήπεδο των Ζαρουχλεΐκων, με την αγωνία για την εξέλιξη του ματς, που θα έκρινε την πρόκριση τους στην επόμενη φάση. Οι "οράνιε", στήριξαν και χειροκρότησαν (!) τα καλάθια της Παναχαϊκής, ενώ το αμίμητο είπε ένας παίκτης όταν το σκορ πήγε στην ισοπαλία: "Θα μας κάνουν καρδιακούς"

* Μέρα ξεκίνησε το ματς, βράδυ ολοκληρώθηκε, με το κρύο τσουχτερό και τους προβολείς αναγκαστικούς για την διεξαγωγή του ματς. Λογικό που ο ένας διαιτητής παρέμεινε με το φούτερ καθ' όλη την διάρκεια...

* "Μπράβο μάγκες, Συγχαρητήρια" οι πρώτες λέξεις του τεχνικού της ΠΓΕ στους παίκτες μετά το τέλος του αγώνα...

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ