ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Ο «προδότης» που τον… φύγανε!

Και να λοιπόν αδερφέ μου που τα ξέραμε λάθος… Η αλήθεια είναι μία και δεν χάνεται ποτέ!! Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια.

Η νέα τάξη πραγμάτων ήρθε να τα αλλάξει όλα. Όμως η πόλη είναι μικρή και τίποτα δεν μένει στην αφάνεια τελικά.

Μας είπαν πως οι προπονητές άφησαν την ομάδα στα δύσκολα, μας είπαν ότι ο Οφρυδόπουλος λιγοψύχησε, μας είπαν ότι ζητάει και τα ρέστα.

Δεν μας είπαν όμως γιατί μας τα ‘παν…. Ο κόσμος αγωνιά και ψάχνει ειδήσεις παντού λόγω της άκρας μυστικοπάθειας (σ.σ. προϊόν για να είμαστε δίκαιοι της προηγουμένης κατάστασης), με αποτέλεσμα να «τρώει» ότι του δίνουν.

Πόνταραν ότι ο Οφρυδόπουλος και ο Κυριακίδης θα παραμείνουν ταπεινοί και δεν θα τους εκθέσουν. Και δικαιώθηκαν!

Μέχρι που άρχισαν τα εξώδικα και η κατευθυνόμενη ενημέρωση. Τελικά ο Οφρυδόπουλος παραιτήθηκε; Γιατί δεν μιλάει;

Ο κόουτς δεν παραιτήθηκε, στην πραγματικότητα δεν συνομιλούσε ποτέ με τον νέο ιδιοκτήτη. Οι επαφές του ήταν με συγκεκριμένους μετόχους που έχουν επίσημο διοικητικό ρόλο, ενώ με χρηματοδότες είχε επαφή για να ακούσει τα παράπονα τους, τόσο στο γήπεδο όσο και έκτακτες νυχτερινές συναντήσεις.

Κλήθηκε να αποχωρήσει μετά την αποτυχημένη (!) πορεία του και ενημέρωσε τους μετόχους που συνομιλούσε.

Μέχρι να προκύψει συμφωνία και ενώ ήταν μία εβδομάδα εκτός ομάδας δέχθηκε εξώδικο, το ημερολόγιο έδειχνε 26 Μαρτίου!

Η μόνη απάντηση πλέον που θα μπορούσε να δώσει ήταν δια της νομικής οδού, πράγμα που έγινε στις 7 Απριλίου, δύο εβδομάδες μετά.

Και μετά ξύπνησαν όλοι… «Ο Οφρυδόπουλος έστειλε εξώδικο στην Παναχαϊκή και ζητάει λεφτά». Δεν ασχοληθήκαμε πως έφτασε ο πρώην προπονητής των «κοκκινόμαυρων» σε αυτή την απόφαση.

Τι ζητάει όμως αλήθεια ο Οφρυδόπουλος και γιατί δεν έκανε εξώδικο και ο Κυριακίδης που έστειλε το αντίο του την Τετάρτη; Από την στιγμή που ο προπονητής δεν παραιτήθηκε και απολύθηκε, είναι αναμενόμενο ότι θα ζητούσε ότι δικαιούται. Δηλαδή τα δεδουλευμένα του (σ.σ. ήταν απλήρωτοι Φεβρουάριο και Μάρτιο), τα επιδόματά του και το υπόλοιπο του συμβολαίου του, που ολοκληρωνόταν τον Ιούνιο.

Άρα για αν κλείσουμε και ένα-ένα όλα παράθυρα, ο Οφρυδόπουλος και να θέλει, δεν μπορεί να μιλήσει μέχρι να τελειώσουν τα διαδικαστικά και γι’ αυτό μίλησε και μετά από τόσο καιρό ο Κυριακίδης.

Ο βοηθός προπονητή δεν δέχθηκε εξώδικο κι έτσι αφού πληρώθηκε τα δεδουλευμένα του, χωρίς να έχει άλλες αξιώσεις, αποχώρησε… Το ίδιο θα έκανε και ο Οφρυδόπουλος, αν δεν του ερχόταν στο σπίτι το… ραβασάκι!

Θα κλείσω όπως ξεκίνησα. Ο Οφρυδόπουλος, ο Κυριακίδης, οι μέτοχοι, οι… χορηγοί και όλοι οι εμπλεκόμενοι που είτε αναζήτησαν, είτε βρέθηκαν χωρίς να το θέλουν στο κέντρο της επικαιρότητας, είναι ένα πολύ μικρό κομμάτι της ζωής και της ιστορίας της Παναχαϊκής και τίποτα άλλο μπροστά στο μέγεθός της. Η αλήθεια όμως είναι μία και ποτέ μα ποτέ δεν κρύβεται για πολύ καιρό…

Γι’ αυτό κάντε λίγο υπομονή και θα τα μάθετε όλα… Δεν χρειάζεται να χορταίνουμε με το πρώτο που ακούμε!

1 Σχόλιο

1 Σχόλιο

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ