ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΓΕ: Δύο ανακοινώσεις (!) για το περιστατικό στον Καστελόκαμπο....

Δίνοντας πολύ αξία σε ένα άσχημο περιστατικό που ήταν μια απλή παρεξήγηση -και η οποία λύθηκε κε των έσω-, η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής προχώρησε στην ανακοίνωση δύο διαφορετικών επιστολών με χρονική διαφορά, καταδικάζοντας το επεισόδιο στο γήπεδο του Καστελόκαμπου και στην 2η ζητώντας συγνώμη από τον Προμηθέα και  αναφέροντας πως θα αποδοθούν οι ευθύνες που αναλογούν στον καθένα...

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις της ΠΓΕ...

Ανακοίνωση 1:

«Η Παναχαϊκή Γυμναστική Ένωση καταδικάζει τα γεγονότα που συνέβησαν κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα Προμηθέα - Παναχαϊκής. Αυτές οι συμπεριφορές δεν αντιπροσωπεύουν το φίλαθλο κοινό μας και χαλάνε την εικόνα του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Ελπίζουμε στο μέλλον να μην ξανασυμβούν παρόμοια γεγονότα», καταλήγει με νόημα η κοκκινόμαυρη ανακοίνωση.

Ανακοίνωση 2:

«Σε συνέχεια της σημερινής ανακοίνωσής μας για τα άσχημα γεγονότα που συνέβησαν κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα μπάσκετ μεταξύ Προμηθέα και ΠΓΕ, διευκρινίζουμε ότι τα διαδραματισθέντα συνέβησαν αποκλειστικά και μόνον μεταξύ μιας μερίδας οπαδών μας και ενός αθλητή μας, που ήταν στην κερκίδα, ουδεμία συμμετοχή είχε και ο Προμηθέας.

Οφείλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τον Προμηθέα και τους φιλάθλους που ευρίσκονταν εκεί για ελάχιστους που έχουν άσχημη συμπεριφορά και προσβάλλουν την ιστορία του σωματείου μας.

Θα ερευνηθούν και θα αποδοθούν ευθύνες που αναλογούν σε καθένα”.

2 Σχόλια

2 Comments

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ