ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αντίστροφη μέτρηση για το "5o Gala"...

Έχοντας ως τελική ημερομηνία την 25η Μαρτίου, το τμήμα πυγμαχίας της Παναχαϊκής Γ.Ε. ετοιμάζεται πυρετωδώς για το "5ο GALA BOXING",  που όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα πραγματοποιηθεί  στο κλειστό των "ροσονέρι" στην Αγυιά...

Οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει σε δυνατούς ρυθμούς για την απόλυτη επιτυχία της διοργάνωσης από την πλευρά της διοίκησης της Παναχαϊκής, όπου με τον προπονητή του τμήματος Νίκο Πλέα έχουν βάλει σαν στόχο για 5η συνεχόμενη χρονιά μια γιορτή πυγμαχίας στην Πάτρα, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας και σε συνεργασία με την Τοπική Επιτροπή Δυτικής Ελλάδας. 

Μια γιορτή στην στην οποία το πατραϊκό κοινό αναμένετε να δώσει βροντερό του παρόν, όπως κάνει σε κάθε πυγμαχική διοργάνωση, δείχνοντας την αγάπη του στην πατραϊκή πυγμαχία, δίνοντας  αξία στην προσπάθεια των πατρινών πρωταθλητών, οι οποίοι θεωρούνται από τους συνεχιστές της Ελληνικής Πυγμαχίας με αμέτρητες διακρίσεις σε διεθνή και εγχώριες διοργανώσεις.

Ήδη έχουν δρομολογηθεί και επιλεγεί οι αθλητές που θα αγωνιστούν στο "5th GALA BOXING", με το ενδιαφέρον να στρέφεται σε 12 αγωνιστικές συναντήσεις πατρινών αθλητών οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν 12 αξιόλογους αθλητές απ' όλη την Ελλάδα (3 αγώνες γυναικών και 9 πάρα πολύ δυνατούς αγώνες ανδρών) .

Οι πυγμάχοι της Παναχαϊκής, της ΕΑΠ και της ΠΥΓΜΗΣ θα αγωνιστούν απέναντι σε πρωτοκλασάτους αθλητές της Ελληνικής πυγμαχίας, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το πολύ δυνατό παιχνίδι ανάμεσα στον Άγγελο Μπέη και Μάκη Στάθη (81 κιλά).

Στο "Gala" θα αγωνιστούν ακόμη οι Πατρινοί μποξέρ Χρήστος ΚαφρίτσαςΔιονύσης ΠεφάνηςΓιώργος Γεωργόπουλος, Άνι Μετάι, Χρήστος ΣπύρουΓεράσιμος Μάνθος, Σπύρος Μάνου, Βασίλης ΝτοτόληςΠαύλος Αλεξόπουλος...

Με δύναμη το κοινό οι αμαζόνες της πατραϊκής πυγμαχίας (!!!)
Πολύ δυνατά θα είναι και τα αγωνιστικά ζευγάρια γυναικών με τις "αμαζόνες" της πατραϊκής πυγμαχίας Φωτεινή Πλέα - Καρίνα Σμαγκούλοβα - Στυλλιανή Χαβαριώτη να αντιμετωπίζουν τις πολύ καλές αντιπάλους Μιχαέλα ΛαγουδάκηΜαρία ΛάμπρουΜαρίνα Πλατή μέσα στο δικό τους κοινό που αγαπάει και θέλει να βλέπει την γυναικεία πυγμαχία με το ίδιο ζήλο όπως με τους άντρες όπου το θέαμα από την πλευρά τους είναι πάρα πολύ δυνατό.

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ