ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Με τις γνωστές ελλείψεις κόντρα στα "λιοντάρια"...

Εμβόλιμη 32η αγωνιστική στην Football League, όπου η Παναχαϊκή δεν γλύτωσε το μακρινό ταξίδι στις Σέρρες για την αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό (5μ.μ.), σε ένα από τα τελευταία παιχνίδια των "ροσονέρι" εκτός έδρας λίγο πριν πέσει η αυλαία του φετινού πρωταθλήματος...

Η ομάδα που από χθες βρίσκεται στην πόλη της Μακεδονίας, θα παραταχθεί χωρίς 10 παίκτες, αλλά με όλους τους διαθέσιμους ποδοσφιαριστές να είναι ικανοί να πάρουν το "2" απέναντι σε μια ομάδα που δυστυχώς βρίσκεται υπό διάλυση και αξίζει συγχαρητηρίων -οι παίκτες της- που μπορουν ακόμη και αγωνίζονται...

Στις Σέρρες λοιπόν ταξίδεψαν οι: Σούλης, Χαλκιάς, Μπαμπούνης, Ντάσιος, Πολίμος, Μπουτζίκος, Πολυχρόνης, Σωτηράκος, Λουμπαρδέας, Μουστακόπουλος, Πλέγας, Αργυρόπουλος, Αγουρίδης, Κωνσταντακόπουλος, Μαστραντωνάκης, Αποστολόπουλος, Κυνηγόπουλος, Αντωνακόπουλος, Μωραΐτης.

Το σημαντικότερο είναι η επαναδραστηριοποίηση του Μίμη Αγουρίδη, κόντρα σε όλο αυτό το διάστημα που ήταν εκτός ομάδας, αφού μετά από πολλούς μήνες (από το ματς με τον Εργοτέλη στην Πάτρα!) είναι ξανά στην αποστολή.

Εκτός αποστολής έμειναν λόγω τραυματισμού οι: Φουρλάνος, Στεργίδης, Βρονταράς, Γκίνο, Βασιλείου, Μπιτσάκος, Μασούρας, Μακρυδημήτρης και Ελευθεριάδης. Μαζί με αυτούς, εκτός και οι Φωτάκης (για να ξεκουραστεί) και ο νεαρός Μπούτιβας.

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ