ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Νίκη και εδραίωση...

Την ΑΕ Καραϊσκάκης  υποδέχεται το απόγευμα της Τετάρτης η Παναχαϊκή, που στην 28η αγωνιστική της Football League θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Άρτας, με στόχο τη νίκη ώστε να εδραιώσει την 3η θέση και να μπορέσει να περιμένει οτιδήποτε προκύψει είτε από τις αδειοδοτήσεις είτε από οποιοδήποτε άλλο κόλλημα προκύψει στις ομάδες που βρίσκονται στην Super League...

[message_box title="ΧΩΡΙΣ ΦΟΥΡΛΑΝΟ-ΕΛΕ..." color="red"]Δύο νέες απώλειες που κάνουν πιο δύσκολη την αποστολή της Παναχαϊκής, ήρθαν να προστεθούν ενόψει του σημερινού αγώνα.

Ο Σπύρος Φουρλάνος που υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση και ο Ελευθεριάδης  που έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, είναι οι δύο παίκτες που θα λείπουν σήμερα. Μαζί με αυτούς οι γνωστές απουσίες των Στεργίδη (θεραπεία), Μακρυδημήτρη και Σωτηράκου (πρόγραμμα αποκατάστασης μετά τους τραυματισμούς που είχαν στον αγώνα με τον Παναιγιάλειο), Μπιτσάκος (πρόγραμμα αποκατάστασης) και Βασιλείου (ενοχλήσεις στο γόνατο).

Έτσι, διαθέσιμοι για τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο είναι οι: Βρονταράς, Χαλκιάς, Μπαμπούνης, Ντάσιος, Πολίμος, Μπουτζίκος, Λουμπαρδέας, Πλέγας, Γκίνο, Φωτάκης, Μουστακόπουλος, Πολυχρόνης, Αργυρόπουλος, Μαστραντωνάκης, Κωνσταντακόπουλος, Μασούρας, Αποστολόπουλος, Αντωνακόπουλος, Κυνηγόπουλος, Μωραΐτης.

Ακόμη εκτός αποστολής επίσης έμεινε ο Βασίλης Σούλης που είναι τιμωρημένος λογω καρτών, αλλά και οι Μπούτιβας και Αγουρίδης.[/message_box]

ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ...
Διαιτητή: Κουναλάκης (ΣΔΠ Ηρακλείου)...
Βοηθοί: Διαμάντης (ΣΔΠ Έβρου) - Μαυραντωνάκης (ΣΔΠ Ηρακλείου)...
4ος: Γκάμαρης (ΣΔΠ Αθηνών)...

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ