ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Ρεσιτάλ σοβαρότητας

Για ακόμα μια αναμέτρηση εφέτος η Παναχαϊκή ήταν ακριβώς αυτή που έπρεπε. Απέναντι σε έναν αντίπαλο με ιδιαιτερότητες αγωνιστικά και διοικητικά και συγκεκριμένο ταβάνι , οι ’’κοκκινόμαυροι’’ έπαιξαν όσο χρειαζόταν για να καθαρίσουν το ματς στο πρώτο μέρος και εν συνεχεία αφού εξασφάλισαν ένα άνετο 2-0 σεβάστηκαν την ομάδα της Ημαθίας των πολλών προβλημάτων, κάνοντας παράλληλα συντήρηση δυνάμεων εν όψει του δύσκολου εκτός έδρας αγώνα στην Σπάρτη!

ΤΟ ΜΑΤΣ
Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος , γνωρίζοντας πως ακολουθεί πρόγραμμα-βουνό προτίμησε να κάνει ένα μικρό rotation και να ξεκουράσει βασικούς παίκτες . Ο Σούλης ήταν για τρίτο σερί ματς κάτω από τα δοκάρια, Μακρυδημήτρης και Σωτηράκος κεντρικό αμυντικό δίδυμο (δεν ξεκίνησε ο Λουμπαρδέας), με τους Ντάσιο και Μπουτζίκο στα άκρα της άμυνας . Στα χαφ ο Φωτάκης με τον Γκίνο αποτέλεσαν τους δυο κόφτες, με τον Αργυρόπουλο μπροστά τους σε πιο ελεύθερο ρόλο (πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα μετά τις 29 Νοεμβρίου), ο Στεργίδης και ο Ελευθεριάδης κινήθηκαν στα… φτερά, με τον Μωραίτη μοναδικό προωθημένο .

Οι γηπεδούχοι, με τον Αργυρόπουλο τρομερά ευδιάθετο και τον Παναγιώτη Μωραΐτη σε δαιμονιώδη ρυθμό μπήκε… φουριόζα στον αγώνα, δημιούργησε πολλές φάσεις και τελικά με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Γκίνο πραγματοποίησε σέντρα ακριβείας, ο σέντερ φορ των ’’ροσονέρι’’ πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας και με φοβερή κεφαλιά άνοιξε το σκορ, απλουστεύοντας το έργο των Πατρινών, οι οποίοι πίεζαν ασφυκτικά. Λίγο αργότερα ο ίδιος κέρδισε το πέναλτι , ο Φωτάκης το αξιοποίησε και η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου πήγε με το 2-0 , σκορ ασφαλείας στα αποδύτηρια! Στο δεύτερο μέρος η Παναχαϊκή κατέβασε ταχύτητα με το μυαλό της στον κρίσιμο αγώνα στη Σπάρτη και έκανε συντήρηση δυνάμεων . Ο Φωτάκης βγήκε στο 60’ για να πάρει πολύτιμες ανάσες, ο νεαρός Ανδρέας Μαστραντωνάκης πήρε χρόνο συμμετοχής, όπως και ο Στέλιος Βασιλείου αντί του Μωραίτη στην κορυφή της επίθεσης και το αποτέλεσμα παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Μπακογιάννη...

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΗΝ ΑΓΥΙΑ
Περισσότεροι από 4.500 φίλοι του ποδοσφαίρου βρέθηκαν στην Αγυιά , πανηγυρίζοντας μαζί με τους παίκτες και το τεχνικό τιμ τη σημερινή νίκη . Η ατμόσφαιρα ήταν γιορτινή , μέσα σε φίλαθλα πλαίσια, με μοναδικό μελανό σημείο, κάποιες κορδέλες που εκτοξεύτηκαν προς τον κίπερ της Βέροιας που καθυστερούσε να εκτελέσει το βολέ και οδήγησαν σε συστάσεις από τα μεγάφωνα

ΓΚΕΛΑΡΑΝ ΟΛΟΙ !!!
Πέρα από το δικό της αποτέλεσμα , η Παναχαϊκή δικαιούται να χαμογελά και για όλα τα υπόλοιπα σκορ στην 13η αγωνιστική της football league , αφού οι διώκτες της απώλεσαν βαθμούς. Ο 3ος της βαθμολογίας ΟΦΗ ηττήθηκε με 1-0 στο Αλκαζάρ από τον Απόλλων Λάρισας και έμεινε 5 πόντους πίσω από τους Πατρινούς, ενώ και τα Τρίκαλα έμειναν κι άλλο πίσω, αφού παραχώρησαν εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 με την Αναγέννηση Καρδίτσας . Η της βαθμολογίας Σπάρτη έμεινε στο 0-0 στο Παγκρήτιο με τον Εργοτέλη, ενώ η Δόξα έχασε κι άλλο έδαφος, αφού έμεινε κι αυτή στη ‘’’λευκή’’ ισοπαλία στην Άρτα.

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ