ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΠΓΕ

Nortenos Patras: "Είναι αδύνατον να συνυπάρξουμε με βρικόλακες του παρελθόντος"...

Ανακοίνωση από τους "Nortenos"

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας από ΠΓΕ και ΠΑΕ, αλλά αίσθηση προκάλεσε η μη παρουσία εκπροσώπου των "Nortenos Patras", του πληθέστερου συνδέσμου φίλων της Παναχαϊκής, στην σχετική βράβευση...

Για αυτή τους την απόφαση, οι Μεξικάνοι εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση, που εξηγούν τους λόγους.

Αναλυτικά...

"Την προηγούμενη εβδομάδα δεχτήκαμε πρόσκληση να παρευρεθούμε στην επίσημη κοπή της πίτας, που συνδιοργάνωσε η ΠΑΕ σε συνεργασία με την Ερασιτεχνική. Ο Σύνδεσμος, επέλεξε να μην παρευρεθεί στην εκδήλωση για δυο συγκεκριμένους λόγους.

Ένας Σύνδεσμος Οργανωμένων Οπαδών, πιστεύουμε ότι, δεν έχει λόγο να βραβευτεί. Το μεγαλύτερο βραβείο για εμάς, είναι να πηγαίνει καλά η ομάδα. Τότε, εμείς παίρνουμε ζωή και δύναμη για το επόμενο παιχνίδι.

Βραβείο αξίζει η ομάδα, που έχει καταφέρει να μας κάνει περήφανους κάθε Κυριακή, με την σοβαρότητα και το πάθος που επιδεικνύει.

Βραβείο για εμάς, είναι η καθημερινή αναγνώριση του κόσμου, για την προσπάθεια που καταβάλλουμε για την ομάδα. Ταξιδεύουμε σε όλη την Ελλάδα για την Κοκκινόμαυρη Ιδεα. Παίρνουμε τεράστια ικανοποίηση από την καψούρα μας και αυτό μας φτάνει. Είμαστε περήφανοι όταν δεχόμαστε τα συγχαρητήρια των φιλάθλων μετά από ένα coreo ή μετά από κάθε παρουσία μας στις κερκίδες εντος ή εκτός έδρας.

Ο δεύτερος λόγος ήταν η παρουσία δυο συγκεκριμένων προσώπων. Είναι αδύνατον, να συνυπάρξουμε με έναν που ξεφτιλίζει την Ερασιτεχνική Παναχαϊκή κατέχοντας θεσμική θέση και φοραει αλλόθρησκες μπλούζες, ποζάροντας με τσαχπινιά στους φωτογραφικούς φακούς. Έχουν ανάμεσα τους μια βδελα των εκάστοτε Διοικήσεων. Στο πρόσωπο του είχαν βρει, τον πιο πιστό υπηρέτη. Υπηρέτης, που δεν συμβάδιζε με τα συμφέροντα της Παναχαικης αλλά με τα συμφέροντα των αφεντικών του. Ας τον χαίρονται, μόνοι τους. Χάρισμα τους!

Το δεύτερο πρόσωπο είναι ο πρώην Πρόεδρος της ΠΑΕ. Δεν γίνεται να επικροτηθεί από εμάς μια βράβευση σε ένα πρόσωπο, που με τα τεράστια λάθη στο πέρασμα των χρόνων ολοκλήρωσε το έργο του, με την διάλυση της ΠΑΕ. Με τον άνθρωπο που κατάφερε να αποκόψει την Παναχαικη, από την ίδια την πόλη. Ο κόσμος έχει μνήμη και υπομονή. Το θέμα είναι ότι κάποια στιγμή, η υπομονή εξαντλείται…

ΥΓ. Στην νέα προσπάθεια που γίνεται, βρικόλακες του κακού παρελθόντος δεν έχουν καμία θέση!!! Τελευταία φορά που τους ανεχτηκαμε, είναι η χθεσινή!!!

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάρτιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ