ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Για το τρίποντο σε έδρα... ρυθμιστή

Στην Άρτα ταξιδεύει η Παναχαϊκή , οπού για την 11η αγωνιστική της football league θα αντιμετωπίσει την ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ στις 15:00 το μεσημέρι της Κυριακής .

Οι παίκτες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου προερχόμενοι από τη δύσκολη νίκη επί του Απόλλωνα Λάρισας , που συνοδεύτηκε από τη χειρότερη φετινή τους εμφάνιση, έχουν παγιωθεί στην πρώτη προνομιούχο δυάδα , στην οποία θα διατηρηθούν ανεξαρτήτως του αυριανού αποτελέσματος στην πόλη της Ηπείρου!

Οι γηπεδούχοι από την άλλη αποτελούν μια εξαιρετική και σκληροτράχηλη ομάδα για τα δεδομένα της κατηγορίας , αφού βρίσκονται στην θέση του βαθμολογικού πίνακα με 16 βαθμούς , ενώ εντός έδρας μετρούν 4 νίκες σε 5 αγώνες , δείχνοντας ότι κανένας δε θα έχει εύκολο έργο στην έδρα τους . Στόχος βέβαια είναι η παραμονή , αλλά με τέτοιες εμφανίσεις αυτή μάλλον θα επιτευχθεί εύκολα !

Για τους Πατρινούς η νίκη αποτελεί αναμφισβήτητα τον μεγάλο στόχο , αφού σε συνδυασμό με την νίκη που θα πάρουν στα χαρτιά από τον Αχαρναικό την επόμενη εβδομάδα , ενδέχεται να αυξήσουν ακόμη περισσότερο τη διαφορά από τους διώκτες ή και να πλησιάσουν τον πρωτοπόρο Άρη . Όλα αυτά σε μια έδρα που όπως προαναφέραμε είναι ιδιαίτερα δύσκολη και πολύ πιθανόν θα παίξει ρόλο ρυθμιστή για τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία…

ΕΝΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ θα είναι για πρώτη φορά ο νεοαποκτηθής ΣΤΕΛΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ , ο οποίος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής ως αλλαγή , ενώ ντεμπούτο με την κοκκινόμαυρη φανέλα θα κάνει και ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΣΙΟΣ , ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει βασικός στο δεξί άκρο της άμυνας !

Στην Άρτα , οι Πατρινοί δεν θα αγωνιστούν μόνοι τους , αφού θα έχουν στη συμπαράστασή τους αρκετούς εκδρομείς από την Πάτρα , είτε μεμονωμένα , είτε οργανωμένα με την εκδρομή που διοργανώνουν οι οργανωμένοι!

ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΤV !!!
Μετά τα ματς με την Καλλιθέα , τον Εργοτέλη , τον Άρη , τη Δόξα , τον ΟΦΗ και τον Απόλλων Πόντου , η ΕΡΤ 3 αποφάσισε να συμπεριλάβει στο… μενού της για ακόμα μια φορά την Πατρινή ομάδα , και όχι αδίκως , αν σκεφτεί κανείς ότι πρόκειται για αναμέτρηση μεταξύ του 6ου και του 2ου της βαθμολογίας , άρα παρουσιάζει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τις αυριανές αναμετρήσεις !

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ