Tweeter button Facebook button Youtube button

Η Α2… κοντοζυγώνει!

Aλήθεια, πώς μπορεί να σωθεί αυτή η Παναχαϊκή; Στο Κουκούλι το απόγευμα της Τετάρτης, οι ‘’κοκκινόμαυροι’’ με τον Σταματόπουλο στο τιμόνι για πρώτη φορά μετά την απομάκρυνση του Παπαδόπουλου και μετά την ήττα στο Ρέντη, έπαιζαν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά, ωστέ να μπορούν να κάνουν… όνειρα παραμονής.

Ωστόσο, αντ ’αυτού φάνηκε πως οι γηπεδούχοι ήταν εντελώς εκτός κλίματος, παίζοντας ΑΠΟΚΑΡΔΙΩΤΙΚΟ βόλεϊ, απέναντι σε έναν αντίπαλο με πολύ μέτρια παρουσία ως τώρα στο πρωτάθλημα, δίχως διάθεση να παλέψουν ούτε ένα σετ και δείχνοντας πως πρέπει πλέον να συντελεστούν πράγματα… εκτός λογικής για να σωθεί η χρονιά, αφού ολοκλήρωσαν τον πρώτο γύρο με μόλις δύο βαθμούς.

Στο πρώτο σετ, οι ‘’ροσονέρι’’ ήταν κάπως αξιοπρεπείς και υποφερτοί στο παιχνίδι τους, μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν 10-6, αλλά ως εκεί… Ο Παμβοχαϊκός γύρισε τον διακοπτή με πολύ καλά σερβίς των Παλλέντζα και Μοράλες, προηγήθηκε 16-13 στο δεύτερο τεχνικό ταιμ άουτ και δεν κοίταξε ποτέ πίσω, κρατώντας σταθερές διαφορές της τάξεως των 3-5 πόντων και κατακτώντας το τελικά με 25-20 (!)

Εν συνεχεία, η Παναχαϊκή ήταν ακόμη χειρότερη, καθώς μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική μέχρι τα μισά του σετ και το 14-14 και έπειτα παραδόθηκε στις… ορέξεις των φιλοξενούμενων, με πολλά λάθη στην υποδοχή, κακές αποστάσεις και άσχημα τελειώματα στην επίθεση, με αποτέλεσμα η ομάδα της Βόχας να κατακτήσει εν τέλει πολύ εύκολα το σετ με 25-18

Το τρίτο σετ ήταν τυπική διαδικασία για τις δύο ομάδες, αφού οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 8-2 στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ και η Πατρινή ομάδα δεν έκανε καμία απολύτως προσπάθεια να γυρίσει το ματς, δείχνοντας απολύτως συνυφασμένη στην ιδέα αυτής της καταδικαστικής ήττας. Για την ιστορία το σετ ολοκληρώθηκε 1525 για τους ‘’κίτρινους’’ !

Οι συνθέσεις…
Παναχαϊκή
 (Σταματόπουλος): Νιέβες 6 (4/6 επ., 2 μπλοκ), Οράμας 7 (6/10 επ., 1 μπλοκ), Ντόντης 1 (1/5 επ., 42% υπ. – 8% άριστες), Ρουμελιώτης Ν. 10 (10/27 επ.), Λιβαθηνός 1 (άσσος), Κωστόπουλος 5 (3/15 επ., 2 άσσοι, 44% υπ. – 31% άριστες) / Ρουμελιώτης Μ. (λ, 47% υπ. – 32% άριστες), Σακκάς (λ), Σαλαβασίδης (45% υπ. – 18% άριστες).
* Οι πόντοι της Παναχαϊκής προήλθαν από 3 άσσους, 24 επιθέσεις, 3 μπλοκ και 18 λάθη αντιπάλων…
Παμβοχαϊκός 
(Δεληκώστας): Χιούγκο 11 (8/9 επ., 3 μπλοκ), Μοράλες 3 (3 άσσοι), Γκλάντστοουν 14 (8/13 επ., 3 άσσοι, 2 μπλοκ), Μουνίζ 11 (5/13 επ., 6 άσσοι, 67% υπ. – 56% άριστες), Παλέντζας 15 (11/23 επ., 2 άσσοι, 2 μπλοκ), Δαλακούρας 3 (2/5 επ., 1 μπλοκ, 50% υπ. – 28% άριστες) / Γκαράς (λ, 77% υπ. – 31% άριστες).
* Οι πόντοι του Παμβοχαϊκού προήλθαν από 14 άσσους, 34 επιθέσεις, 9 μπλοκ και 26 λάθη αντιπάλων…
Διαιτητές: Γεροθόδωρος – Φραγκάκης.

ΜΙΚΡΑ-ΜΙΚΡΑ…
– Παρά την κακή πορεία της ομάδας και το εργάσιμο της ημέρας στο Κουκούλι ο κόσμος που βρέθηκε ήταν αρκετός, περισσότερος μάλιστα από το τελευταίο εντός με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης !

– Μεταξύ αυτών και περίπου 20-25 οργανωμένοι που με το τύμπανο και τις φωνές τους προσπάθησαν να ‘’ξυπνήσουν’’ τους ‘’κοκκινόμαυρους’’ ! Μάλιστα υπήρχε έντονη δυσφορία για τα πολλά λάθη και το πολύ μέτριο βόλεϊ που παρουσιάσαν οι γηπεδούχοι, η οποία έγινε πολύ έντονη κυρίως στις αρχές του τρίτου σετ

– Επιστροφή στην ομάδα για τον Γιάννη Λιβαθηνό, ο οποίος προσπάθησε να βοηθήσει, ωστόσο χάθηκε στην γενική μετριότητα της ομάδας, που είχε τραγικά ποσοστά υποδοχής και δεν τον βοήθησε να μοιράσει καλές πάσες.

Σχετικά με τον συντάκτη

Απαντήστε

*