ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Το παντελονάτο ''διπλό'' και το ''el classico''

Γράφει ο Αντώνης Παναγόπουλος

Πριν το ξεκίνημα της τριάδας των ντέρμπι - φωτιά με Άρη , Δόξα Δράμας και ΟΦΗ είχα επισημάνει πως σε αυτά τα τρία ματς για την Παναχαϊκή ίσως παίζεται όλη η χρονιά , εφ' όσων βέβαια οι παίκτες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου στοχεύουν σε κάτι παραπάνω από μια απλή αξιοπρεπή πορεία στη φετινή football league ! Και αν ο Άρης έδειξε πως έχει την ποιότητα και ... τη φανέλα για να φύγει πολύ μπροστά από νωρίς , οι ''κοκκινόμαυροι'' απέδειξαν περίτρανα πως διαθέτουν το πιο καλοκουρδισμένο ρόστερ της κατηγορίας ...

Και αν η νίκη απέναντι στην αήττητη μέχρι τότε Δόξα Δράμας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ''συγκυριακή'' , με γνώμονες την τύχη και τον παράγοντα έδρα , το πεντακάθαρο και παντελονάτο ''διπλό'' στο Ηράκλειο επιβεβαίωσε το αισιόδοξο σενάριο , ότι δηλαδή οι Πατρινοί έχουν τη ... μαγκιά και το τσαγανό να μπουν ''σφήνα'' σε πολύ πιο ακριβά μπάτζετ , όπως των δυο πιο πρόσφατων αντιπάλων , τους οποίους έβαλαν από κάτω , όντας πλέον μόνοι δεύτεροι στον βαθμολογικό πίνακα !

Μια νίκη πέρα για πέρα δίκαιη
Ακόμα και οι οπαδοί της Κρητικής ομάδας μετά το τέλος του παιχνιδιού αποδέχτηκαν την πλήρη ανωτερότητα των ''Αχαιών'' εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου . Από την αρχή του ματς η μεσσαία γραμμή των ''ροσονέρι'' ήταν ΑΠΑΙΧΤΗ , με τον Φωτάκη να είναι παντού , τον Γκίνο να βοηθάει πάρα πολύ σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου και τον ... ''ματωμένο'' Σπύρο Φουρλάνο να πραγματοποιεί την καλύτερη του εμφάνιση με την φανέλα της Παναχαϊκής , ''καταπίνοντας'' αμέτρητα χιλιόμετρα ,και κόβοντας πολλές επιθέσεις του ΟΦΗ .

Οι γηπεδούχοι από την άλλη αποσυντονίστηκαν από το γρήγορο γκολ του Φωτάκη , ήταν ιδιαίτερα νευρικοί και δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν , παρά ελάχιστες καλές στιγμές μπροστά στα καρέ του Βρονταρά , με το τελικό 2-1 υπέρ των Πατρινών να αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα των δυο αντιπάλων !

''Διπλή'' αποθέωση και έναυσμα για ... πάρτι με Παναιγιάλειο
Οι οπαδοί των ''κοκκινόμαυρων'' επιφύλλασαν αποθεωτική υποδοχή στους παίκτες και το τεχνικό τιμ , γνωρίζοντας πλέον πως υπάρχει μια ικανή ομάδα να υλοποιήσει τα όνειρα για επιστροφή στην μεγάλη κατηγορία ... Το πρώτο ... κύμα εμφανίστηκε μετά τις 11 το βράδυ στα διόδια της εθνικής οδού , ενώ περίπου 200 οπαδοί περίμεναν την αποστολή στο γήπεδο της Αγυιάς , κάνοντας τη νύχτα - μέρα και φωνάζοντας ''Πάρτε το χαμπάρι ξαναρχόμαστε'' . Όπως μπορεί εύκολα να γίνει αντιληπτό , ο ενθουσιασμός που επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας , σε συνδυασμό με την μεγάλη αντιπαλότητα με τον Παναιγιάλειο , κάνουν εφικτό το ενδεχόμενο ακόμη και για ρεκόρ προσέλευσης στο κυριακάτικο ''el classico'' της Αχαίας !

Οι συνθέσεις…
ΟΦΗ (Παπαδόπουλος): Στρέζος, Μπολάκης, Κοιλιάρας (36′ λ.τρ. Κομεσίδης), Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης, Νάστος, Ορτέγκα, Πουρτουλίδης (46′ Λεάλ), Χαντί, Όγκμποε (61′ Κουτσιανικούλης), Κουσκουνάς.
Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Πολίμος, Γκίνο, Σωτηράκος, Μακρυδημήτρης, Μουστακόπουλος (61′ Μπουτζίκος), Στεργίδης, Φωτάκης, Φουρλάνος, Αποστολόπουλος (67′ Ελευθεριάδης), Μωραΐτης…
Διαιτητής: Ζαραβίνος (ΣΔΠ Αθηνών)…
Βοηθοί: Κρέτσιμος (ΣΔΠ Δυτ. Αττικής) – Δουλγεράκης (ΣΔΠ Αν. Αττικής)…
4ος: Γιαννουλάκης (ΣΔΠ )…

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ