ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Ώρα για... απογείωση;

Γραφει ο Αντώνης Παναγόπουλος

Ώρα για ... απογείωση; Η Παναχαϊκή μετά τη σπουδαία νίκη της επί της Δόξας στην Αγυιά δίνει το τελευταίο από τα συνεχόμενα μεγάλα ντέρμπι απέναντι σε ομάδες της κορυφής αύριο απέναντι στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο στις 15:00 . Οι ''κοκκινόμαυροι'' έδειξαν ένα εξαιρετικό πρόσωπο στα δυο παιχνίδια , τόσο με τους Δραμινούς , όσο και στο ''Κλεάνθης Βικελίδης'' απέναντι στον Άρη και η αυριανή μάχη με τους Κρητικούς οριοθετεί σε πολύ μεγάλο βαθμό τους στόχους της σεζόν για την ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου .

Σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος στο ''Γεντι Κουλε'' , οι ''ροσονερι'' θα έχουν διατηρηθεί σε απόσταση βολής από τις θέσεις ανόδου , έχοντας ξεπεράσει τον ... σκόπελο των ντέρμπι , την ίδια στιγμή που οι βασικοί της αντίπαλοι δεν έχουν αναμετρηθεί ακόμα μεταξύ τους .

Να του κόψει τον ενθουσιασμό
Ο ΟΦΗ βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 14 πόντους σε έξι αναμετρήσεις ,έναν μόλις βαθμό πάνω από τους ''Αχαιούς'' και τέσσερις πίσω από τον πρωτοπόρο Άρη ! Οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου αγωνίζονται με την ψυχολογία στα ύψη , καθώς προέρχονται από μεγάλη νίκη στο ντέρμπι του Ηρακλείου απέναντι στον Εργοτέλη με 4-2 ... Πέρα βέβαια από την καλή της πορεία στο πρωτάθλημα της Football league , η αντίπαλος της Παναχαικής διαγράφει εξαιρετική πορεία και στο κύπελλο , αφού προχώρησε στην επόμενη φάση του θεσμού , κάνοντας δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια κόντρα σε αντιπάλους μεγαλύτερης κατηγορίας , τον Πλατανιά και τον Απόλλωνα Σμύρνης , έχοντας έτσι δημιουργήσει ιδιαίτερα μεγάλες προσδοκίες ! Iδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στον Άγγελο Χαντί και τον Αρμίτσε Ορτέγκα , οι οποίοι ''φιγουράρουν'' στις πρώτες θέσεις των σκόρερ με τρία τέρματα !

''Κοσμοπλημμύρα'' στο ''Γεντι Κουλε''
Οι συνεχόμενες νίκες και η πορεία πρωταθλητισμού δεν θα μπορούσε να μην συγκινήσει τον κόσμο του ΟΦΗ , ο οποίος αναμένεται να γεμίσει το γήπεδο , ώστε να ... σπρώξει τους γηπεδούχους προς ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα ανόδου . Από την άλλη , υπάρχει απαγόρευση μετακίνησης οργανωμένων οπαδών των Πατρινών , οι οποίοι μπορούν μόνο μεμονωμένα να ταξιδέψουν στην Κρήτη για να στηρίξουν τους ''κοκκινόμαυρους'' στο δύσκολο αγώνα τους στην Κρήτη ...

Υ.Γ: Και κάτι εκτός του ανδρικού τμήματος ... Την Κυριακή στις 18:00 η Παναχαική Κ20 συγκρούεται με την αντίστοιχη ομάδα του Παναιγιαλείου στο γήπεδο της Νίκης Προαστείου σε έναν αγώνα επιπέδου ΕΠΣΑ , μια εβδομάδα πριν την έναρξη της Football League K20 . Όσοι πιστοί προσέλθετε

1 Σχόλιο

1 Σχόλιο

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ