ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΝΕΟΙ

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟΣ τραυματισμός στο φιλικό της Κ20

Μια στιγμή που χαράχτηκε στη μνήμη και σόκαρε τους παρευρισκόμενους, συνέβη χθες το βράδυ στο γήπεδο του Αχιλλέα στην Αγυιά, στο φιλικό της Κ20 της Παναχαϊκής με την αντίστοιχη του Δαβουρλή.

Συγκεκριμένα, στα μέσα του β' ημιχρόνου, και ενώ έχει ρίξει φοβερή νεροποντή που δημιούργησε αρκετά λιμνάζοντα σημεία στο γήπεδο, ο Μανώλης Μπούρσαλης του Δαβουρλή σε προσπάθεια του να αλλάξει πορεία, είδε το παπούτσι του να "κολλάει" στο πλαστικό χλοοτάπητα και από το πουθενά, υπέστη συντριπτικό κάταγμα στην περόνη, με αποτέλεσμα το πόδι του να γυρίσει 180 μοίρες (!!!)

Η εικόνα και μόνο του ποδιού του παίκτη του Δαβουρλή ήταν ανατριχιαστική. Όλοι έπεσαν πάνω του, οι προπονητές και ο γιατρός της Κ20 Θοδωρής Σίμας, αλλά και άλλοι άνθρωποι που παρακολουθούσαν το φιλικό, ενώ κλήθηκε αμέσως ασθενοφόρο να μεταφέρει το παιδί στο νοσοκομείο. Οι μικροί της ΠΑΕ ήταν σοκαρισμένοι όπως βέβαια και τα παιδιά του Δαβουρλή. Και εννοείται πως το ματς δεν συνεχίστηκε μετά από αυτό το τραγικό γεγονός.

Ο Μπούρσαλης βρίσκεται στο ΠΓΝΠ του Ρίου, θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση και θα λείψει σχεδόν ένα χρόνο από τα γήπεδα.

Επειδή τυχαίνει και γνωρίζουμε και προσωπικά τον Μανώλη, δημοσιοποιούμε το περιστατικό -αν και αμφιταλαντευτήκαμε πάρα πολύ για το αν πρέπει- γιατί θεωρούμε πως πρέπει όλοι να σταθούμε δίπλα του σε αυτές τις δύσκολες ώρες και δεν πρέπει να είναι μόνος του στην περιπέτεια του.

Τέλος, να δώσουμε μέσα από την κερδιά μας τα συγχαρητήρια στην ΠΑΕ που είναι στο πλευρό του παιδιού από την πρώτη στιγμή και να ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΛΑ...

[message_box title="ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟ ΜΑΤΣ..." color="red"]Για την ιστορία το παιχνίδι διακόπηκε με το σκορ στο 1-1.

Είχαν προηγηθεί οι "ροσονέρι" της Αγυιάς στο 22' με σέντρα από αριστερά και πλασέ του Κοντού, ενώ ισοφάρισαν στο 65' οι "Βάσκοι" σε φάση από αριστερά με σουτ στο δεξί δοκάρι του Λιμάτσι, νέο σουτ στο αριστερό δοκάρι του Τζακώστα στο β' δοκάρι και πάνω στη γραμμή πλασέ του Κουμπουρλή για το 1-1...

Η σύνθεση...
Παναχαϊκή Κ20 (Παπαπαναγής): Θωμάς, Αμπάρα, Τσεκούρας, Καρμακόλιας, Παπαχριστόπουλος, Σκιαδαρέσης, Κοντός, Στανής, Σταυρόπουλος, Βασάρας, Λένα..
Αγωνίστηκαν και οι: Μπεγκάι, Μεμάνγκα...
-Τα υπόλοιπα παιδιά δεν πρόλαβαν να αγωνιστούν-[/message_box]

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ