ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Τα όνειρα είναι δωρέαν, για τη νίκη πρόκριση με τον ΠΑΟ

Τα όνειρα είναι δωρεάν και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό μπορεί να χρειάζεται 3 γκολ διαφορά υπέρ της Παναχαϊκής, ή γκέλα της Λάρισας στην Καρδίτσα, αλλά η Πατρινή ομάδα θα παίξει με στόχο την πρόκριση μπροστά στο κοινό της που ετοιμάζεται για μια μεγάλη γιορτή.

Στις 7.30 στην Αγυιά θα διεξαχθεί η αγωνιστική και τελευταία του 8ου Ομίλου, με τους Αχαιούς να έχουν το μυαλό παράλληλα και στα δύσκολα ματς που ακολουθούν στο πρωτάθλημα, με Δόξα, ΌΦΗ, Αίγιο, που ώθησε τον Οφρυδόπουλο να ξεκουράσει πολλούς βασικούς (Βρονταράς, Λουμπαρδέας, Γκίνο, Αποστολόπουλος, Στεργίδης, Μωραΐτης, Γκέσιος)...

ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ...
α) Καλύτερο αποτέλεσμα από τη Λάρισα...
β) Νίκη με 3-0 επί του ΠΑΟ...

[message_box title="ΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ..." color="red"]Με πολλές εκπλήξεις και πολλές αλλαγές ανακοινώθηκε η αποστολή της Παναχαϊκής για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδος στο Στάδιο της Αγυιάς (ώρα 19.30)

Από τον προπονητή της ομάδας, Σωκράτη Οφρυδόπουλο επελέγησαν οι εξής ποδοσφαιριστές: Χαλκιάς, Σούλης, Μπουτζίκος, Πολίμος, Μουστακόπουλος, Μακρυδημήτρης, Σωτηράκος, Φωτάκης, Φουρλάνος, Πολυχρόνης, Αργυρόπουλος, Κωνσταντακόπουλος, Μασούρας, Κυνηγόπουλος, Ελευθεριάδης, Μαστραντωνάκης, Αντωνακόπουλος, Σπανός.

Στην αποστολή δεν συμπεριελήφθησαν λόγω τραυματισμού ο Δημήτρης Αγουρίδης καθώς και ο Αλέξανδρος Μπιτσάκος που πρόσφατα χειρουργήθηκε.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Βρονταράς, Μπαμπούνης, Λουμπαρδέας, Μπούτιβας, Γκίνο, Αποστολόπουλος, Στεργίδης, Μωραΐτης, Γκέσιος.

Οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής προπονήθηκαν χθες το μεσημέρι στην Αγυιά και νωρίς το απόγευμα αποσύρθηκαν στο ξενοδοχείο «ΤΖΑΚΙ».[/message_box]

ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟ...
Όπως αναμενόταν, η αστυνομική διεύθυνση Αχαΐας, εξέδωσε απαγορευτικό στους φίλους του Παναθηναϊκού που ετοιμάζονταν να έρθουν στην Πάτρα οργανωμένα. Αλλά επειδή σίγουρα θα έρθουν οι φίλοι του ΠΑΟ από την πόλη και τις γύρω περιοχές, η ΠΑΕ Παναχαϊκή κατέστησε σαφείς της προϋποθέσεις

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή:

«Μετά από απόφαση της Διεύθυνσης Επαγγελματικού Αθλητισμού, για λόγους διαφύλαξης της Δημόσιας Τάξης, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά την διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 3ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ της Παναχαϊκής και του Παναθηναϊκού που θα διεξαχθεί αύριο Τετάρτη 29/11 και ώρα 19.30 στο γήπεδο της Αγυιάς.

Όσοι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού επιθυμούν μεμονωμένα να παρακολουθήσουν τον αγώνα, θα φιλοξενηθούν αυστηρά και μόνο στην Θύρα των φιλοξενουμένων που βρίσκεται πάνω από το κυλικείο του γηπέδου και δεν θα πρέπει να φέρουν μαζί τους διακριτικά της ομάδας του Παναθηναϊκού (μπλούζες, σημαίες, κασκόλ κ.λ.π).

Η είσοδος τους στο γήπεδο θα γίνει από την είσοδο που βρίσκεται στην διασταύρωση των οδών Αρχιεπισκόπου Μακαρίου & Καρπασίας».

ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ...
Διαιτητής: Μπλάνας (ΣΔΠ Μεσσηνίας)...
Βοηθοί: Πήττας (ΣΔΠ Ηλείας), Πυλαρινός (ΣΔΠ Ζακύνθου)...
4ος: Αδαμόπουλος (Αν. Αττικής)...

[message_box title="ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ..." color="green"]Έχοντας καπαρώσει -κατά 99%- την πρόκριση, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη αποφάσισε να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν παίξει πολύ.

Γι' αυτόν τον λόγο η αποστολή αποτελείται από τους: Βλαχοδήμος, Διούδης, Ξενόπουλος, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης, Ινσούα, Χίλιεμαρκ, Λουντ, Ρέις, Σιλά, Τζανδάρης, Στάικος, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Άλτμαν, Μολίνς, Πίσπας, Εμμανουηλίδης και Θεοχάρης.[/message_box]

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ