ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Nortenos: "Αύριο, πρέπει να ματώσει η κοκκινόμαυρη"...

Μήνυμα ενόψει το μεγάλου ματς με τη Λάρισα, αλλά και σχετικά με τις εξελίξεις σε ΠΑΕ, Ερασιτεχνική και Βόλεϊ, έστειλαν με ανακοίνωση τους οι "Nortenos Patras" που τοποθετήθηκαν επί παντώς επιστητού...

Αναλυτικά η ανακοίνωση...

"Η ΠΑΝΑΧΑΪΚH μας, αύριο παίζει εναν ιδιαίτερο αγώνα. Ιδιαίτερος, όχι μόνο γιατί έχει μεγάλες πιθανότητες να «κλειδώσει» την συμμετοχή της στην επόμενη φάση του Κυπέλλου αλλά και γιατί ο ιδιοκτήτης της αντιπάλου, είναι κάποιος που ασελγούσε επί σειρά ετών στην ομάδα και ξεφτιλιζε την πόλη μας, σε ολη την Ελλαδα. Εσείς που θα αγωνιστείτε εχετε την αμέριστη συμπαράσταση μας και έχουμε πίστη ότι θα καταφέρετε να κάνετε περήφανους, τους οπαδούς και την πόλη μας!!! Αύριο, πρέπει να ματώσει η Κοκκινομαυρη!!!

Στα τεκταινόμενα, που αφορά την ΠΑΝΑΧΑΪΚH ΣΥΜΜΑΧΙΑ, έχουμε να σχολιάσουμε τα εξής : Πέρσι τον Αύγουστο, ο κόσμος της ΠΑΝΑΧΑΪΚHΣ, πίεσε και κατάφερε η ΠΑΝΑΧΑΪΚH ΣΥΜΜΑΧΙΑ να αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα. Δεν έχει αλλάξει τίποτα, για εμάς. Στηρίζουμε την προσπάθεια, με μπροστάρη τον Κατσουράνη. Θα θέλαμε κάποια πράγματα να γίνονται με πιο γοργούς ρυθμούς, αλλά αυτοί που έχουν αναλάβει τις τύχες της ΠΑΝΑΧΑΪΚHΣ, θεωρούμε ότι τα γνωρίζουν και προσπαθούν για αυτό. Το μέλλον θα δείξει. Κάποιες παραφωνίες που ακούστηκαν, πιστεύουμε ότι εξυπηρετούν ίδια συμφέροντα και επ΄ ουδενί τα λεγόμενά τους, δεν εκφράζουν τον κόσμο που αγαπάει την ΠΑΝΑΧΑΪΚH. Ο καθένας, τραβάει τον δρόμο που επιλέγει. Όποιος άλλος επιθυμεί να ασχοληθεί με αυτοπροβολή ή συμφέροντα, ο δρόμος ειναι ανοικτός και τα σκυλιά δεμένα. Σε διαφορετική περίπτωση, θα λάβει τα μηνύματα από τον κόσμο της ομάδας μας!!!

Όσον αφορά το φλέγον θέμα με τα ακίνητα της ΠΓΕ, έχουμε να προτείνουμε τα εξής : Ευχής έργον, θα ήταν η περίπτωση που η ΠΑΝΑΧΑΪΚH ΣΥΜΜΑΧΙΑ αποφάσιζε να αναλάβει το κόστος των δανείων, με αντάλλαγμα την παραχώρηση των γηπεδικων εγκαταστάσεων, για αριθμό ετών που θα συμφωνηθεί μεταξύ των δυο πλευρών. Με αυτόν τον τρόπο, διασώζεται η ακίνητη περιουσία της ΠΓΕ και η ΠΑΕ θα έχει την ευκαιρία να προγραμματίσει τις αναγκαίες επενδύσεις. Επενδύσεις, που υπάρχει αδήριτη ανάγκη να γίνουν στο γήπεδο, χωρίς το άγχος ότι την επόμενη χρονιά, υπάρχει η απειροελάχιστη περίπτωση, να μην της διατεθεί το γήπεδο. Με ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια!!!

Με απορία, διαβάσαμε την τοποθέτηση του Νίκου Ρουμελιώτη, σχετικά με το τμήμα βολλευ. Μέχρι σήμερα, είχαμε την εντύπωση, ότι παρά τις όποιες δυσκολίες, το τμήμα θα συμμετείχε στο πρωτάθλημα. Σήμερα, αιφνιδιαστικα, ενημερωθηκαμε ότι, είναι σχεδόν απίθανο να συμμετασχουμε. Είναι κρίμα, το τμήμα του βολλευ, με παρουσία στην Α1, να μην κατεβεί. Είναι κομμάτι της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ και αξίζει να στηριχθεί. Ελπίζουμε, για το καλύτερο και να ξεπεραστούν οι όποιες δυσκολιες, με επιτυχία!!!"

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΔΩ... http://nortenospatras.gr/?p=2776

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ