ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Οι αποστολές ΠΓΕ και ΑΕΚ για το αυριανό φιλικό...

Μια τεράστια γιορτή θα διεξαχθεί αύριο στο γήπεδο της Αγυιάς, που στις 7 η Παναχαϊκή θα υποδεχτεί σε φιλικό την ΑΕΚ. Οι "ροσονέρι" συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το πρωτάθλημα που ξεκινάει στος τέλος του μήνα, ενώ η ΑΕΚ δεν έχει αγώνα πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Ελλάδας...

ΜΕΣΑ Ο "ΛΟΥΜΠΑ"...
Πριν απο λίγο ανακοινώθηκε και η αποστολή της Παναχαϊκής και από τον προπονητή της ομάδας, Σωκράτη Οφρυδόπουλο επελέγησαν οι εξής ποδοσφαιριστές: Βρονταράς, Χαλκιάς, Μπαμπούνης, Πολίμος, Αγουρίδης, Μπούτιβας, Μπουτζίκος, Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Σωτηράκος, Μπιτσάκος, Γκίνο, Μουστακόπουλος, Φουρλάνος, Φωτάκης, Κωνσταντακόπουλος, Στεργίδης, Αποστολόπουλος, Κυνηγόπουλος, Ελευθεριάδης, Μασούρας, Γκέσιος και Μωραΐτης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Μαστραντωνάκης, Πολυχρόνης και Αργυρόπουλος καθώς και οι Σούλης (τραυματίας), Σπανός (είχε μείνει 2 εβδομάδες εκτός προπονήσεων λόγο τραυματισμού και θεωρείται ανέτοιμος) και Αντωνακόπουλος (ένιωσε ενοχλήσεις στην σημερινή τελευταία προπόνηση).

ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ...
Διαιτητής: Μακρυπόδης
Βοηθοί: Μεϊντανάς - Γκοτσόπουλος
4ος: Ανδριανός

ΧΩΡΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΣΤΑΡ"
Στα θετικά του αυριανού φιλικού είναι πως η ΑΕΚ, θα κατέβει στην Πάτρα με όλα τα διαθέσιμα πρόσωπα, τους ξένους κ.ο.κ

Θα απουσιάσουν βέβαια οι διαθνείς και κάποιοι τραυματίες, αλλά ο Μανόλο Χιμένεθ θα έχει μαζί του όλα τα μεγάλα αστέρια της Ένωσης.

Η αποστολή: Τσιντώτας, Ντούνης, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Βινίσιους, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Τσιβελεκίδης, Μπάμπης, Βλαχομήτρος, Αϊντάρεβιτς, Σιμόες, Ροντρίγκες, Κλωναρίδης, Αραούχο, Λιβάια...

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ