ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

«Έφυγε» ο Γιώργος Σαραντόπουλος (!)

sarantopoulos_panaxa

Η... παρέα μεγαλώνει όλο και πιο πολύ εκεί ψηλά και σήμερα 25/11 «έφυγε» για την παρέα του παραδείσου ο Γιώργος Σαραντόπουλος... Ο τερματοφύλακας της Μεγάλης Παναχαϊκής του '70, σε ηλικία 71 ετών, απεβίωσε αφήνωντας πιο φτωχή την Πάτρα αφού υπήρξε αθλητής 3 ομάδων (!!!) Τερματοφύλακας στην Παναχαϊκή, κολυμβητής και πολίστας στον ΝΟΠ και μπασκετμπολίστας στην Ολυμπιάδα, ο άνθρωπος που αποτελεί ένας σπουδαίο αθλητή της πόλης, περνάει στο πάνθεον τον... ηρώων (!!!)

Παρακάτω οι ανακοινώσεις Παναχαϊκής και ΝΟΠ για τον χαμό του...

//ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ//
Η Παναχαϊκή οικογένεια και η ποδοσφαιρόφιλη Πάτρα θρηνεί σήμερα τον χαμό ενός σπουδαίου τερματοφύλακα που άφησε εποχή φορώντας την «κοκκινόμαυρη» φανέλα.
Ο Γιώργος Σαραντόπουλος δεν είναι πια κοντά μας.
«Έφυγε» σήμερα σε ηλικία 71 ετών για να συναντήσει στις αλάνες του Παραδείσου το Δαβουρλή, το Ρήγα και άλλα μέλη της θρυλικής παρέας του ΄60 και του ΄70.
Η «Παναχαϊκή Συμμαχία» εκφράζει τη θλίψη της στην οικογένεια και τους οικείους του Γιώργου Σαραντόπουλου.
Η απώλεια του κάνει το ποδόσφαιρο μας ακόμα φτωχότερο!

//ΝΟΠ//
Φτωχότερη είναι σήμερα η οικογένεια του ΝΟΠ και του αθλητισμού της Πάτρας. Ένα σπουδαίος αθλητής ο Γιώργος Σαραντόπουλος, που ξεκίνησε ως κολυμβητής και πολίστας στον ΝΟΠ στην δεκαετία του '60 και μεγαλούργησε ως τερματοφύλακας με την σπουδαία ομάδα της Παναχαϊκής στην δεκαετία του '70 δεν είναι πια κοντά μας.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους φίλους του. Ο Γιώργος Σαραντόπουλος θα είναι στην καρδιά κάθε πατρινού φιλάθλου και στην μνήμη όλων των μελών και αθλητών του ΝΟΠ, καθημερινά μέσα από τις φωτογραφίες που κοσμούν την αίθουσα τροπαίων του Ομίλου και αναδεικνύουν την χρυσή ιστορία του ΝΟΠ στην οποία συνέβαλλε.
Αιώνια η μνήμη και τιμή στους σπουδαίους αθλητές της Πάτρας.

sarantopoulos_nop

* Στην φωτογραφία ο Γιώργος Σαραντόπουλος με την πρωταθλήτρια Ελλάδας εφηβική ομάδα του ΝΟΠ το 1961...

ΠΗΓΕΣ...
Η ανακοίνωση της Παναχαϊκής

Το δημοσίευμα του ΝΟΠ

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ