ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ ΒΟΛΕΪ

Πάει Πέραμο το βόλεϊ...

Πρώτο φιλικό για την ομάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής που θα αγωνιστεί κόντρα στη νεοφώτιστη Κύζικο Νέας Περάμου, στις 6μ.μ. εκτός έδρας...

Αναλυτικά...

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

To πρώτο φιλικό της τεστ θα πραγματοποιήσει σήμερα Σάββατο 17/9 η Παναχαϊκή Πετοσφαίριση, που θα ταξιδέψει στη Νέα Πέραμο για να αντιμετωπίσει την νεοφώτιστη Κύζικο η οποία θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Volley League «Πάμε Στοίχημα».

Στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Νέας Περάμου «Γ. Τσαλδάρης», στις 18.00 το απόγευμα, οι παίκτες του Συνοδινού θα κοντραριστούν με τους «κιτρινόμαυρους» του Λάιου, στο παρθενικό τεστ αμφότερων για τη νέα χρονιά. Μια χρονιά που θα βρει την ομάδα της πόλης της Πάτρας για χρονιά στην κορυφαία κατηγορία πετοσφαίρισης της χώρας.

Χωρίς να υπολογίζει στον Πέδρο Ρεκ η Παναχαϊκή στο σημερινό φιλικό, αφού ο Βραζιλιάνος κεντρικός αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα και δεν θέλει να επιβαρυνθεί, αλλά θα ταξιδέψει κανονικά με την αποστολή των «ροσονέρι».

Η αποστολή της Παναχαϊκής θα αναχωρήσει στις 2μ.μ. από την Πάτρα με τον τεχνικό Μανώλη Συνοδινό να υπολογίζει στους: Ν. Ρουμελιώτη, Μ. Ρουμελιώτη, Ντονά, Λιβαθηνό, Μπαράχα, Σορμάζ, Κοτσιλιάνο, Βλαχοστάθη, Γεωργάτο, Μαυραγάνη, Κωστόπουλο, Γραμμενούδη και Ιτάλο.

Η ομάδα της Πάτρας, θα βρει αντιμέτωπους παλιούς παίκτες της όπως ο Μιχάλης Σαρικεΐσογλου και ο Γιαννης Αχιλλεόπουλος που πλέον αγωνίζονται στην ομάδα της Κυζίκου.

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ