ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΠΑΝΑΧΑΪΣ

ΠΓΕ: "Η Παναχαϊκή αναγεννιέται. Έλα και εσύ μαζί μας"...

SONY DSC

Η Παναχαΐδα ξεκίνησε τη χρονιά και το "PgeOle" ήταν εκεί και σας μετέφερε το ρεπορτάζ και φωτογραφίες...

Οι ιθύνοντες της ομάδας εξέδωσαν ανακοίνωση για την αγωνιστική σεζόν που έφτασε (2016-17) και κάνει κάλεσμα αλλά και αναφορά στις μέχρι τώρα επιτυχίες του συλλόγου...

Αναλυτικά η ανακοίνωση...

Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε. σας καλωσορίζει στις εγκαταστάσεις της που συνεχώς αναβαθμίζει. Στο ιστορικό μας γήπεδο που έπαιξαν οι θρύλοι της ομάδας κάνουν προπόνηση και δίνουν αγώνες οι μικροί μας ποδοσφαιριστές.

Η ευγενής άμυλα και το ευ αγωνίζεσθε είναι οι αρχές που διδάσκονται από τους προγόνους μας έως και σήμερα στην μεγάλη ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ. Η ιστορία και οι επιτυχίες της ομάδας των Ολυμπιονικών θέτει τις βάσεις στην αθλητική και αγωνιστική παιδεία.

Οι διπλωματούχοι προπονητές μας είναι εξουσιοδοτημένοι από την διοίκηση να εκπαιδεύσουν αθλητικά και ειδικά ποδοσφαιρικά τα παιδιά που μας εμπιστεύεσθε και με γνώσεις μαζί με παιδαγωγική κατάρτιση και ευαισθησία δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Οι επιτυχίες των δύο περασμένων ετών τις πιστοποιούν.

Η Σχολή Ποδοσφαίρου Παναχαϊκή Γ.Ε. οργάνωσε φιλανθρωπικό τουρνουά για το χαμόγελο του παιδιού, έλαβε μέρος στην πανευρωπαϊκή β δράση  “Lets do it” , μελοποίησε και ηχογράφησε τον ύμνο του Παναχαϊκού, οργάνωσε Πασχαλινό τουρνουά και καλοκαιρινό  Boca Sport Patras Summer 2016 με συμμετοχή ομάδων από όλη την Ελλάδα. Επίσης υποστήριξε την πρωταθλήτρια ομάδα των Special Olympics με προπονητή και άλλα μέσα.

Υλοποίησε την πρωτοβουλία της για την δημιουργία του ετήσιου τουρνουά ακαδημιών “fair play” με διδακτικό χαρακτήρα για γονείς και παιδιά και αναμένεται  διπλασιασμός συμμετοχών  την νέα χρονιά. Στήριξε φιλανθρωπικά Ιδρύματα της Πάτρας με τεράστια σημασία για τα παιδιά και τους νέους.  Έδειξε και δείχνει την ευαισθησία της στις ευπαθείς ομάδες.

Το πρόγραμμα της Σχολής Ποδοσφαίρου θα περιλαμβάνει στοιχεία από μεγάλους συλλόγους της Ευρώπης και το όραμα μας είναι να τους συναγωνιστούμε. Με δεδομένη την εξέλιξη που δίνει μόνο η Παναχαϊκή στους Πατρινούς ποδοσφαιριστές,  το προσωπικό της Σχολής οι προπονητές και ο Διευθυντής  είμαστε στην διάθεση σας για κάθε απορία σας.

Το πρόγραμμα και όλες οι πληροφορίες αναρτώνται στην επίσημη σελίδα (facebook) Σχολή Ποδοσφαίρου Παναχαίς.  Θα ενημερωθείτε για τον εσωτερικό κανονισμό της Σχολής, τον ρουχισμό, και άλλα στις συναντήσεις ανά τμήμα που προγραμματίζονται τις προσεχείς ημέρες

Η Παναχαϊκή αναγεννιέται. Έλα και εσύ μαζί μας.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ