ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΝΕΟΙ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ψ.- ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Κ20 2-5 (ΤΕΛΙΚΟ)

Πορεία προς τον τελικό ακολουθούν οι Νέοι της Παναχαϊκής, που στην φάση των "8" του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, επικρατησαν 5-2 της Αναγέννησης Ψαθοπύργου στο Ρίο και προκρίθηκαν στον ημιτελικό του θεσμού (!!!)

Με 2 γκολ του Αντρέα Μαστραντωνάκη (18', 74') και από 1 των Κωνσταντακόπουλου (55' πεν.), Β. Παναγιωτόπουλου (80') και Αλποχωρίτη (87') η μικρή ομάδα της "βασίλισσας" περάσε το εμπόδιο της Αναγέννησης, που έκανε μεγάλη ανατροπή με 2 γκολ του Μπαλή (61', 64'), ισοφάρισε σε 2-2 αλλά στο τέλος λύγισε στην ανωτερότητα των "ροσονέρι"...

Εξαιρετική η Κ20 της Παναχαϊκής, πήγε να τα χαλάσει στο 10λεπτο 55'-65' όταν και δέχτηκε 2 γκολ και ισοφαρίστηκε, αλλά κατάφερε να βάλει ακόμη 3 γκολ (!) και να πάρει μεγάλη πρόκριση.

ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ από τον Νίκο Καφεντζή που έκανε όργια στην αριστερή πλευρά, στόφα μεγάλου σέντερ φορ ο Ανδρέας Μαστραντωνάκης, που έβαλε ακόμη 2 γκολ...

Τώρα η ομάδα της Κ20 περιμένει την κλήρωση για τον ημιτελικό... και το όνειρο συνεχίζετε (!!!)

ΦΙΛΜ ΑΓΩΝΑ...
10' Κεφαλιά
: Του Γ. Αποστολόπουλου από σέντρα του Μαστραντωνάκη από δεξιά στο β' δοκάρι, άουτ.
11' Σουτ: Του Κασιάρα έξω από την περιοχή, άουτ.
13' Σουτ: Διαγώνιο του Μάριου Παναγιωτόπουλου από δεξιά, άουτ.
15' Ευκαιρία: Δυνατό πλάγιο του Μπαλή από δεξιά, στη περιοχή κεφαλιά από παίκτη της Αναγέννησης και εντπωσιακά σε κόρνερ ο Καπουταγλής...
17' Ευκαιρία: Παράλληλη μπαλιά του Μ. Παναγιωτόπουλου από αριστερά, πριν τον Καφεντζή που βγήκε μόνς σαν σέντερ φορ, παραχωρούν κόρνερ οι αμυντικοί.
18' Γκοοοοοοοοοοοοοολ: Ο Μυλωνόπουλος πασάρει στον Τσίμπιτση έξω από την περιοχή αυτός χάνει το κοντρόλ και ο Μαστραντωνάκης πλασάρει σε κενή εστία και κάνει το 0-1...!!!
19' Σουτ: Του Γ. Αποστολόπουλου μπλόκαρε ο Μυλωνόπουλος.
23' Απευθείας Φάουλ: Του Γιάχο από δεξιά, στην αγκαλιά του Μυλωνόπουλου...
26' Ευκαιρία: Σέντρα του Βλάχου από δεξιά, ο Μαστραντωνάκης στο α' δοκάρι, εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Μυλωνόπουλος.
36' Ευκαιρία: Ο Κωστόπουλος από δεξιά εκτελεί φάουλ, ο Καπουταγλής με γροθιές απομακρύνει, γύρισμα ο Τσίμπιτσης, μπλοκάριε ο πορτιέρο της Κ20...
39' Απευθείας Φάουλ: Του Στούπα, άουτ.
43' Απευθείας Φάουλ: Από αριστερά του Κασιάρα, έδιωξε ο Βλάχος...
-Β' ΜΕΡΟΣ-
52'
54' Πέναλτι: Ο Πυρρής μπαίνει στην περιοχή και ανατρέπεται, πέναλτι δίνει αμέσως ο Γιαννόπουλος...
...55' Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ: Ο Νίκος Κωνσταντακόπουλος εκτελεί από τα 11 βήματα και κάνει το 0-2...!!!
60' Σουτ: Του Κωστόπουλου διαγώνιο, άουτ.
61' Γκολ: Ο Μπαλής με προβολή εκμεταλεύεται το λάθος του Μέρελη που δεν έδιωξε μια μεγάλη μπαλιά στα όρια της περιοχής και με τον Καπουταγλή εκτός θέσης, έστειλε τη μπάλα αργά αργά να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-2...!!!
63' Φάουλ: Με πάσα από τον Στούπα στον Φράγκο που σούταρε ευθεία με την εστία, η μπάλα στους αμυντικούς.
64' Γκολ: Κόρνερ από αριστερά για την Αναγέννηση στο β' δοκάρι ο Στούπας "σπάει" πανέξυπνα τη μπάλα και πάνω στη γραμμή ο Μπαλής με νέα κεφαλιά ισοφαρίζει σε 2-2...!!!!
68' Σουτ: Διαγώνιο του Αλπόχωρίτη, από πάσα του Μαστραντωνάκη, άουτ.
74' Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ: Ο Καφεντζής από αριστερά βγάζει φοβερή μπαλιά και ο Μαστραντωνάκης στο β' δοκάρι με εκπηκτικό σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, 2-3...!!!
79' Ευκαιρία: Και πάλι ο Καφεντζής από αριστερά, δίνει στην Μαστραντωνάκη που κοντράρεται, κόρνερ...
...80' Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ: Σέντρα ευθύβολη από δεξιά του Μαστραντωνάκη, στο β' δοκάρι ο Βαγγέλης Παναγιωτόπουλος με πλασέ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, προβάδισμα 2 γκολ η Κ20, 2-4 (!!!!)
86' Απευθείας Φάουλ: Του Μαστραντωνάκη, μπλόκαρε ο Μυλωνόπουλος.
87' Δοκάρι: Ακόμη μια φορά ο Καφεντζής από αριστερά βγάζει σέντρα στο β' δοκάρι που ο Κωνσταντακόπουλος με το αριστερό σουτάρει, η μπάλα στο κάθετο δοκάρι..!!!
87' Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ: Ο Κωνσταντακόπουλος ανοίγει στα αριστερά στον Καφεντζή, αυτός σεντράρει, καρφωτή κεφαλιά του Αλποχωρίτη με κίνηση στη μικρή περιοχή, 2-5 η Παναχαϊκή...!!!!

Οι συνθέσεις...
Αναγέννηση Ψαθ. (Μαράτος): Μυλωνόπουλος, Γογγολίδης, Ραμαντάνης, Γαρουφαλής, Τσίμπιτσης (46' Γιαννούχος), Μπαλής (65' Κουργιαλής), Κωστόπουλος, Κασιάρας, Παπαδόπουλος, Στούπας, Φράγκος...
Παναχαϊκή Κ20 (Κοντογιάννης): Καπουταγλής, Βλάχος, Καφεντζής, Ρίλντι, Μέρελης, Πυρρής, Γιάχο (58' Χριστόπουλος), Κωνσταντακόπουλος, Γ. Αποστολόπουλος (35' λ.τ. Β. Παναγιωτόπουλος), Μαστραντωνάκης, Μ. Παναγιωτόπουλος (63' Αλποχωρίτης)...
Διαιτητές: Γιαννόπουλος (Αναγνωστόπουλος - Ντελής)...
Κίτρινες: 21' Τσίμπιτσης, 27' Μπαλής, 42' Κωστόπουλος, 69' Κασιάρας, 76' Κουργιαλής / 29' Πυρρής, 76' Ρίλντι...
Κόκκινες: 57' Τσίμπιτσης (2η κίτρινη)...

Μικρά-Μικρά...
* Όλα τα έκανε ο καιρός... Αέρας και βροχή στο ξεκίνημα, ήλιος στο β' μέρος και οι μικροί της Παναχαϊκής... χορευαν με όλες τις καιρικές συνθήκες (!)

* Ο Ραφαήλ Σκαδαρέσης ήταν εκτός αποστολής λόγω ασθένειας και παρακολούθησε τους συμπαίκτες του... Μαζί του και ο Χρήστος Βορύλλας που αγωνίζεται στην α' ομάδα...

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ