ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Στις 5/9 τζάμπολ στις ακαδημίες...

Τα παιδάκια της ακαδημίας της ΠΓΕ στο δρόμο για Αθήνα...

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη θα ξεκινήσουν οι ακαδημίες μπάσκετ της Παναχαϊκής. που το Σάββατο 5/9 θα κάνει το... πρώτο τζάμπολ η "κοκκινόμαυρη" ακαδημία για τη νέα χρονιά...

Ήδη οι "ροσονέρι" έχουν ετοιμάσει το πλάνο της νέας χρονιάς, με τον Μάρκο Μυκωνιάτη στην θέση του (τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας), τον Γιώργο Κοντογιάννη με την ομάδα Παίδων (κάτοχο διπλώματος προπονητικής) και νέα πρόσωπα τους Σπύρο Κοκόση και Νίκο Τσιμιγκάτο (καθηγητές φυσικής αγωγής με ειδικότητα στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης)

Ψυχολόγος της ομάδας θα είναι για 4η συνεχή χρονιά ο Αλέξης Στεφανάτος  ενώ στην ευρύτερη "ομάδα" της ακαδημίας προστέθηκαν οι κ.κ. Μαίρη Μισαηλίδη (MSc τελειόφοιτη PhD) και Χρήστος Παπακωνσταντίνου (MSc) και το τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου της Θεσσαλίας...

Οι παραπάνω συνεργάτες, θα πραγματοποιήσουν εργομετρικό έλεγχο με τεστ πεδίου σε φυσιολογικούς δείκτες (Αντοχή, Ευκαμψία, Εκρηκτικότητα κτλ) με σκοπό τη μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών. Στο τεχνικό σκέλος θα γίνει πέρασμα από όλα τα κομμάτια της ατομικής και ομαδικής τεχνικής με σκοπό τα παιδιά που θα συμμετέχουν στην διαδικασία της εκμάθησης της τεχνικής να καλύψουν τα κενά και τις απορίες τους στη διάρκεια της χρονιάς και να παρουσιάσουν την βελτίωσή τους στα τουρνουά που θα διοργανώσει η ακαδημία της Παναχαϊκής τα Χριστούγεννα, το Πάσχα και το καλοκαίρι στο Summer Camp.

Επίσης για 3η χρονιά η ακαδημία θα συνεχίσει το πρόγραμμα "ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ" που γεννήθηκε με σκοπό να υπηρετήσει τα ιδανικά του αθλητισμού, του πολιτισμού και της παιδείας. Οι φετινοί προορισμοί του καινοτόμου προγράμματος είναι η Αρχαία Ολυμπία και η Σπάρτη, σε συνδυασμό με φιλικές αναμετρήσεις με τις ακαδημίες του Ολυμπιονίκη και του Σπαρτιατικού. Επίσης, θα διοργανωθούν 3 ημερίδες με θέμα Αθλητισμός και Παιδί κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Αυτοί θα είναι οι κύριοι πυλώνες του προγράμματος της ακαδημίας Μπάσκετ και θα υλοποιηθούν στο διάστημα ΣεπτεμβρίουΙουλίου στα δύο γήπεδα της ομάδας μας στις εγκαταστάσεις της Παναχαϊκής.

Πληροφορίες...
Γραμματεία Παναχαϊκή: 2610433231
Μάρκος Μυκωνιάτης: 6937237153

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ