ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ ΒΟΛΕΪ

Λυκούδης: "Με ρυθμούς Α1' για την άνοδο..."

Τρέξιμο στην Αγυιά με τους προπονητές να συζητούν τα της προπόνησης...

Τρέξιμο στην Αγυιά με τους προπονητές να συζητούν τα της προπόνησης...

Την ευκαιρία να οργανώσει την ομάδα από την αρχή και να βάλει την δική το σφραγίδα έχει ο Γιώργος Λυκούδης, που θα συνεχίσει στην θέση του προπονητή της ομάδας βόλεϊ της Παναχαϊκής, στο φετινό πρωτάθλημα της Α2' και την προσπάθεια επανόδου στην "Volley League"...

Ο Μακεδόνας τεχνικός μίλησε στο "Pge Ole" για τους στόχους, τους προβληματισμούς και την οργάνωση της "βασίλισσας" στην ανάπαυλα της πρώτης προπόνησης των "ροσονέρι"...

Διαβάστε τι είπε...

Ποιοι οι στόχοι της φετινής χρονιάς:
Γιώργος Λυκούδης: "Ο στόχος είναι συγκεκριμένος, άνοδος. Αποτελούμαστε από παίκτες με αξία και εμπειρία, αλλά δεν πρέπει να καθυσηχαστούμε από αυτό, αφου και οι άλλες ομάδες που συμμετέχουν στην κατηγορία έχουν ενισχυθεί σε βαθμό να διεκδικούν και αυτές την άνοδο. Εύχομαι να έχουμε υγεία σε πρώτη φάση και να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότεροι".

Πως μπορεί να επηρεαστεί η ομάδα από την πτώση της στην Α2';
Γ.Λ.: "Είναι στα μείον της χρονιάς ότι προερχόμαστε απ΄την Α1' και ορισμένοι ξέρουν πως κάποια πράγματα θα είναι εύκολα, αλλά αυτό δεν θέλουμε να το ακούμε καν. Θέλουμε να λειτουργήσουμε ακριβώς όπως στην Α1', στο ίδιο επίπεδο. Μπορεί κάποια παιχνίδια να είναι εύκολα αλλά αν θες να φτάσεις μέχρι το τέλος πρέπει να έχεις ίδιες προσδοκίες και ίδιες φιλοδοξίες με πέρυσι".

Τι ακριβώε θα γίνει μετά την αποχώρηση του Πεφάνη; Θα αποκτηθεί άλλο "4αρι";
Γ.Λ.: "Ήξερα ότι ο Ανδρέας θα είναι μαζί μας και ότι όλα είναι καλά. Με πήρε τηλέφωνο πριν 2 μέρες και μου ανακοίνωσε ότι βρήκε δουλειά στην Αθήνα. Σε τέτοιους καιρούς δύσκολους, προέχει η δουλειά και μετά όλα τα άλλα. Δεν μπορώ να πω όμως ότι δεν μας επηρέασε αυτή του η απόφαση".

Πάντως η ομάδα έχει τον Γεωργακόπουλο, τον Βασιλάκο και κυρίως τον Ντονά για την θέση...
Γ.Λ.: "Σίγουρα και εγώ στηρίζω τα παιδιά αυτά. Πρέπει να έχει δικά σου παιδιά να βασιστείς και αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο. Αυτά τα παιδιά θα φέρουν τον κόσμο στο γήπεδο, αυτά τα παιδιά ξέρουν την ιδέα της Παναχαϊκής, την ιδέα της πόλης. Εγώ θα διασφαλίσω να μην μείνουμε "άδειοι" στην θέση 4 και να είναι όλοι ετοιμοπόλεμοι. Θα γίνει προσπάθεια απ' όλες τις πλευρές και ο Ντονάς είναι ένα παιδί που ξέρει πολύ καλά την θέση, ενώ και ο Θάνος είναι πολύ ταλαντούχος".

Για φιλικά εχει προγραμματστεί κάτι ή είναι νωρίς;
Γ.Λ.: "Κανονικά από την ολοκλήρωση της πρώτη εβδομάδας πρέπει να οργανώνεις τα φιλικά. Εμείς σίγουρα θα παίξουμε με τον Παμβοχαϊκό και επειδή δεν έχουμε την δυνατότητα της Αθήνας που υπάρχουν τόσες ομάδες, θα παίξουμε και με τις Πατρινές που υπάρχουν".

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί με μονές ή θα υπάρχουν και διπλές προπονήσεις;
Γ.Λ.: "Αυτό θα εξαρτηθεί από τα παιδιά. Δυστυχώς φέτος είμαστε... ερασιτέχνες, οπότε πρέπει να δούμε τους χρόνους του κάθε ενός, με βάση την εργασία του. Αν υπάρξει "επαγγελματική συνείδηση" σίγουρα θα κάνουμε και πρωινές προπονήσεις".

1 Σχόλιο

1 Σχόλιο

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ