ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ

"Πανάχα" και στο...σόφτμπολ (!)

Ο Ήφαιστος πρωταθλητής Ελλάδας στο σόφτμπολ με παρουσία και "ροσονέρι"...

Ο Ήφαιστος πρωταθλητής Ελλάδας στο σόφτμπολ με παρουσία και "ροσονέρι"...

Μια ακόμη διάκριση σε ένα όχι τόσο διαδεδομένο άθλημα στην χώρα, έφερε στην πόλη η ομάδα του Ήφαιστου Πατρών, που στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σόφτμπολ Ανδρών στην Αθήνα, την Κυριακή 8/6,  κατέκτησε το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (!!!), επικρατώντας του Κένταυρου Βριλλησίων με 17-5...

Παραδείγματα άξια μίμησης στην πόλη είναι πολλά. Ανοίξτε τα μάτια σας, δείτε δίπλα σας. Χωρίς προβολή, χωρίς την εμπορευματοποίηση και τα συμφέροντα να τα προωθούν. Ντύστε τους στα "κοκκινόμαυρα" ΤΩΡΑ (!!!)

Η 3αδα του Πρωταθλήματος ήταν οι Α.Σ. Ήφαιστος από την Πάτρα, ο ΑΟ Κένταυρος Βριλησσίων και ο Γ.Σ. Αριστοναύτης Ξυλοκάστρου , με τους δύο πρώτους να αναμετρώνται στον τελικό που κατέληξε εύκολα υπέρ των Αχαιών, με 17-5, σε ένα παιχνίδι με ωραίες αμυντικές φάσεις και πολλά χτυπήματα αλλά και 3 "Home Run" (!!!)

Οι φιναλίστ, Ήφαιστος Πατρών και Κένταυρος Βριλλησίων...

Οι φιναλίστ, Ήφαιστος Πατρών και Κένταυρος Βριλλησίων...

Ο λόγος που σε αυτή την διαδυκτιακή γωνία με "κοκκινόμαυρο" χρώμα, αναφερόμαστε σε αυτή την προσπάθεια, είναι -πέρα από την αναμφισβήτητη κοινωνική αλλά και ανθρωπιστική αξία- η παρουσία και παιδιών που υποστηρίζουν την Παναχαϊκή μας. Μάλιστα, η ομάδα δεν δίστασε μετά την κατάκτηση του τροπαίου να φωτογραφηθεί με κασκόλ οπαδών (Navajo) της ομάδας της πόλης...

Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ είναι ΟΜΑΔΑ της πόλης και όσο και να θέλουν κάποιοι να την μειώνουν, σε κάθε γωνιά, σε κάθε ομάδα, σε κάθε άθλημα, υπάρχουν και ΘΑ υπάρχουν υποστηρικτές της. Και όταν καταφέρει η ομάδα να βγει από το τέλμα, ΟΛΟΙ αυτοί θα βρεθούν ξανά μαζί, στο γνωστό σημείο... το γήπεδο της Αγυιάς.

Logo_Ifaistos

Ποιος είναι ο Ήφαιστος;
Ο Α.Σ. ΉΦΑΙΣΤΟΣ δημιουργήθηκε από αθλητές με αναπηρία για την συμμετοχή AMEA σε υψηλού επιπέδου ανταγωνιστικό αθλητισμό. Η ομάδα ιδρύθηκε το 2012, με έδρα την πόλη της Πάτρας, με την επωνυμία «Αθλητικό Σωματείο Ήφαιστος – Α.Σ. ΗΦΑΙΣΤΟΣ».

Οι εμπνευστές του συλλόγου, αναγνωρίζοντας το κενό διάδοσης και ανάπτυξης των παραολυμπιακών αθλημάτων που υπάρχει στην Δυτική Ελλάδα, οδηγήθηκαν στην ίδρυση του. Το σωματείο έχει ιδρυτικό σκοπό την σωματική, φυσική, πνευματική και ψυχική διάπλαση των μελών του και για την επίτευξή του έχει την δυνατότητα να καλλιεργήσει όλα τα παραολυμπιακά και ολυμπιακά αθλήματα.

Βασικός άξονας ανάπτυξης του σωματείου είναι το άθλημα της καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο, καθώς οι ιδρυτές του είναι αθλητές του συγκεκριμένου αθλήματος.

Προπονητής: Σπύρος Κρίθης
Βοηθός: Επαμεινώνδας Σταμάτης
Έφορος: Γεράσιμος Μεταξάς

Παίκτες: Σπύρος Κρίθης, Νίκος Κρίθης, Νίκος Πολυζωγόπουλος, Μανόλης Βάνταρης, Αγγελος Κουμπούνης, Δημήτρης Λόμης, Βαγγέλης Παπαευαγγελίου, Δημήτρης Σταυρόπουλος, Γιώργος Γεωργίου, Γεράσιμος Τζάκις, Γιώργος Καραγιάννης, Παναγιώτης Φωτόπουλος, Παναγιώτης Χειλάκης, Κυριάκος Κασπίρης, Θράσος Αποστολόπουλος, Γιώργος Κόρδας.

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ