ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΕΦΗΒΟΙ

Συγχαρητήρια στους έφηβους...

Η Εφηβική ομάδα της Παναχαίκής, πάει... 6αδα (!!!)

Η Εφηβική ομάδα της Παναχαϊκής, πάει... 6αδα (!!!)

Έπεσε η αυλαία στην ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ των Εφήβων της ΕΣΚΑ-Η και η Παναχαϊκή που ηττήθηκε από τον Απόλλωνα στην Αγυιά, κατέλαβε την θέση...

Οι "μικροί" ροσονέρι κατάφεραν να πλασαριστούν σε μια άκρως τιμητική θέση και να ολοκληρώσουν με επιτυχία την χρονιά, δεδομένου των καταστάσεων και των όσων συνέβησαν σε αυτή τη δύσκολη σεζόν...

Η ανακοίνωση της ΠΓΕ...

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 29/03/2014 στο κλειστό της Αγυιάς η τελική φάση του εφηβικού πρωταθλήματος για την ομάδα της Παναχαϊκής.
Ωστόσο, παρ’ όλες τις δύσκολες συνθήκες, όπως η προετοιμασία των παιχτών για τις πανελλήνιες εξετάσεις που θα δώσουν σε 2 μήνες περίπου, και λόγω των αρκετών αποχωρήσεων από ορισμένους παίκτες, οι έφηβοι έδιναν το παρόν σε κάθε προπόνηση με θέληση για την καλύτερη δυνατή πορεία στο πρωτάθλημα, καταλαμβάνοντας τελικά την 4η θέση στην τελική φάση του εφηβικού πρωταθλήματος.
Ο προπονητής της εφηβικής ομάδας Κοτσώνης Γιάννης, δίνει εγκάρδια τα συγχαρητήριά του στα παιδιά για την προσπάθειά τους σε αυτή τη δύσκολη χρονιά και τα ευχαριστεί για τη στήριξή τους.
Παράλληλα, η Διοίκηση της Παναχαϊκής, ο προπονητής Κοτσώνης Γιάννης και η team manager Ρεμπούτσικα Μαρία εύχονται στους Καραπιπέρη Χάρη, Μασούρα Γεώργιο, Μαυροθαλασσίτη Παναγιώτη και Νακόπουλο Αντρέα καλή επιτυχία στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ