ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

"Μόνιμος κάτοικος, Θεσσαλονίκης"...

Pge_Iraklis_0_0_b

Η περιοδεία συνεχίζεται για την ποδοσφαιρική ομάδα της Παναχαϊκής, που μετά τον Πύργο... ανηφόρισε προς Μακεδονία και συγκεκριμένα την Θεσσαλονίκη, όπου θα παραμείνει όλη την εβδομάδα. Αρχικά θα δώσει το εξ' αναβολής ματς με τον Ηρακλή στο Καυτατζόγλειο την Τετάρτη στις 3μ.μ., ενώ την Κυριακή θα αγωνιστεί με την Καβάλα εκτός έδρας...

Οι «κοκκινόμαυροι» που σαν πρόσφυγες αναζητούν γήπεδο, προπονήθηκαν στην Χαλκηδόνα και ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής. Στο αγωνιστικό κομμάτι μόνο ο τιμωρημένος Τέλλος είναι εκτός των πλάνων του Γιώργου Κούτση για το ματς.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Κουτσιαύτης από την Άρτα, με βοηθούς τους Ζυγούρη από την Αιτωλοακαρνανία και Γεωργαρά από την Άρτα...

Αναβολή για την αίτηση κατάπτωσης...
Ένα ακόμη... χτύπημα στο γόητρο και απόδειξη της παρακμής στην οποία βρίσκετε η ομάδα της Παναχαϊκής, είναι η αίτηση κατάπτωσης της εγγυητικής της ΠΑΕ. Η εκδίκαση των προσφυγών των πρώην παικτών της ομάδας Λουμπαρδέα-Κυβελίδη, του φυσιοθεραπευτή Αθανάσιου Κωταντούλα, των εταιρειών «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΧΑΙΑΣ Α.Ε.», «AVISRENTACAR» και της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ Γ.Ε., μεταφέρθηκε για τις 12 Μαρτίου, αφού η ΠΑΕ Παναχαϊκή ζήτησε την αναβολή της συνεδρίασης καθώς η εξουσιοδοτημένη δικηγόρος της ΠΑΕ κ. Πανταζή, είχε πρόβλημα υγείας (έγκαυμα) και δεν μπόρεσε να παραβρεθεί.

Έτσι η ΕΕΑ ανέβαλε την υπόθεση και την μετέφερε να συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση, την Τρίτη 12 Μαρτίου 2013 στις 12 το μεσημέρι.

5 Σχόλια

5 Comments

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ