ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ-ΛΑΡΙΣΑ 1-1 (ΤΕΛΙΚΟ-Video)

Μοιρασιά σε όλα περιελάμβανε το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Παναχαϊκή και στην Λάρισα, που στο παιχνίδι της Αγυιάς (που άνοιξε την αυλαία της 7ης αγωνιστικής) ήρθαν ισόπαλες 1-1, αποτέλεσμα που αδικεί κατάφωρα την πατρινή ομάδα, η οποία βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ-οφσάιντ του Τσιμπάμπα (52') και ισοφάρισε με τον Βοσκόπουλο (66')...

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο σε όλα, με την ΠΓΕ να έχει ανούσια κατοχή μπάλας, να φτάνει πιο κοντά στο σκορ με τον Μ' Πια να είναι πολύ καλός αλλά όχι ουσιαστικός και τελικά τους Αχαιούς να μένουν με τον 1 βαθμό της ισοπαλίας και τις... εντυπώσεις...

ΦΙΛΜ ΑΓΩΝΑ...
4' Σουτ: Του Νεμπεγλέρα έξω από την μεγάλη περιοχή, μετά την απόκρουση η μπάλα στον Τσιμπάμπα που σε κενή εστία πλάσαρε άουτ (!!!)
23' Σουτ: Του Βουνκ από πολύ μακριά, δεν απείλησε.
28' Φάουλ: Του Νεμπεγλέρα, κεφαλιά του Τσιμπαμπα η μπάλα ελάχιστα άουτ.
29' Σουτ: Του Βουνκ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.
46' Σουτ: Του Μ' Πια απελπιστικά άουτ.
49' Απευθείας Φάουλ: Του Ζεκίνια, σε κόρνερ ο Πίτκας.
52' Γκολ: Σέντρα του Δεινόπαπα ο Χασομέρης με σουτ από τα πλάγια βρίσκει τον Τσιμπάμπα που πάνω στη γραμμή κάνει το 0-1... (*)
66' Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ: Γύρισμα του Βουνκ από τα δεξιά, παράλληλα με το τέρμα, ο Βοσκόπουλος με πλασέ, ισοφαρίζει σε 1-1..
91' Μεγάλη ευκαιρία: Με τον Βασιλαντωνόπουλο, σε ατομική ενέργεια, γύρισε προς το τέρμα, σε κόρνερ οι αμυντικοί...

Οι συνθέσεις...
Παναχαϊκή (Φυντάνης): Πίτκας, Σπίνουλας, Καραμανλής, Βοσκόπουλος, Κοιλιάρας, Βούνκ (86' Βασιλαντωνόπουλος), Ολισέ, Ουρτάδο (42' λ.τ. Σαλαμαστράκης), Μ' Πια, Ντίνας, Γκούρτσας (55' Ντιόγκο).
Λάρισα (Ζιώγας): Σερεμετ, Παπαγεωργίου, Ραπτάκης, Σκόνδρας, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Τσιάρας, Ζεκίνια (90' Γιωτας), Τσιμπάμπα, Δεινόπαπας (81' Φρανκού), Χασομέρης (65' Καρανίκας).
Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας)
Βοηθοί: Αργυρός, Χριστοδούλου (Αθηνών)
Κίτρινες: Βοσκόπουλος, Ολισέ, Σαλαμαστράκης, Καραμανλής, Ντίνας, Βασιλαντωνόπουλος, / Χασομέρης, Τσιμπάμπα, Ζεκίνια

Μικρά-Μικρά...
Στους πάγκους:
ΠΓΕ: Ανδρούτσος, Κωνσταντινίδης, Βασιλαντωνόπουλος, Ντιόγκο, Κοκκίνης, Σαλαμαστράκης, Σεϊτάι...
ΑΕΛ: Πρίφτης, Γιώτας, Καρανίκας, Μάγκος, Πόντσε, Ζουρούδης, Φράνκον...

Καλές οι καιρικές συνθήκες στη πόλη, αλλά αυτό δεν... συγκίνησε τον κόσμο που απουσιάζει από το πρώτο ματς της ΠΓΕ στην Αγυιά...Περίπου 1500 άτομα στις εξέδρες...

* Την εμφάνιση τους έκαναν περίπου 80 Λαρισσαίοι οπαδοί, που τοποθετήθηκαν στο πέταλο. Με σημαίες, τύμπανα και συνθήματα δημιουργούν όμορφη ατμόσφαιρα.

Λίγο μετά, κάνουν την εμφάνιση τους οι "Nortenos" που τοποθετούνται στο γνωστό κομμάτι της σκεπαστής και με τον δικό τους τρόπο κερδίζουν γρήγορα την μάχη της εξέδρας (!!!)

Ο Πολ Ουρτάδο, κλήθηκε και πάλι από την Εθνική Βενεζουέλας, αυτή τη φορά είναι στην αποστολή για φιλικό παιχνίδι στις 14 Νοεμβρίου, στο Μαϊάμι, απέναντι στην Νιγηρία.

* Με λευκές εμφανίσεις αγωνίζεται η Παναχαϊκή, με βυσσινί εμφανίσεις οι Λαρισαίοι...

* (42') Θλάση στον δικέφαλο υπέστη ο Πολ Ουρτάδο σε προσπάθεια να μαρκάρει και θα γίνει αναγκαστικά αλλαγή...

---> (ΓΚΟΛ ΛΑΡΙΣΑΣ)
Έντονα τα παράπονα των Αχαιών για το γκολ της ΑΕΛ, στο οποίο ο Τσιμπάμπα φαίνεται να είναι σε θέση οφσάιντ. Δικαίως διαμαρτύρονται οι "ροσονέρι" που βρέθηκαν πίσω στο σκορ από γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει...

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ