ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ ΒΟΛΕΪ

Ξεκινάει... το χτίσιμο (!)

Έπεσαν χθες βράδυ και οι τελευταίες υπογραφές ανάμεσα στην διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΠΓΕ και την οικογένεια Ρουμελιώτη, που συμφώνησαν στην "παραχώρηση" του ανδρικού κομματιού του βόλεϊ στους Πατρινούς βολεϊμπολίστες που ήδη.. σήκωσαν μανίκια και ξεκίνησαν δουλειά (!!!).

Ήδη αυτή την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές οι νέοι "ιθύνοντες" του τμήματος έχουν ξεκινήσει τις... εργασίες τους που αφορά σε οργανωτικά και οικονομικά θέματα, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει και συνέντευξη τύπου, όπου θα παρουσιαστεί η "ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2012-13", το νέο αυτό εγχείρημα και βεβαίως οι νέοι παίκτες...

Όπως έχει διαρρεύσει άλλωστε, τον Νίκο Ρουμελιώτη στην ΠΓΕ θα ακολουθήσει ο Στάθης Ντονάς (πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού), ο Παναγιώτης Χριστιάς που επιστρέφει μετά από δύο χρόνια στην ΠΓΕ και ακόμη κάποιοι παίκτες (ίσως ο Μαντέκας !) που θα συμπληρώσουν το "κοκκινόμαυρο" παζλ της επόμενης ομάδας.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι οι αρχικές διαφωνίες ανάμεσα στις δύο πλευρές για κάποια θέματα τελικά διευθετήθηκαν με αμοιβαίες υποχωρήσεις, αφού πλέον, το τμήμα βόλεϊ θα αυτοδιαχειρίζεται και δεν θα επιβαρύνει με περαιτέρω έξοδα την ήδη βεβαρημένη από οικονομικής πλευράς ΠΓΕ...

Πλέον αναμένουμε τις επόμενες κινήσεις και βεβαίως την επίσημη παρουσίαση του Νίκου Ρουμελιώτη ως παίκτη της Παναχαϊκής (!!!), στην σημαντικότερη στιγμή στην ιστορία του τμήματος.

10 Σχόλια

10 Comments

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ