ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

"Ψήφο εμπιστοσύνης" στον Εύοσμο

H Παναχαϊκή θέλει νίκη επί του Αγροτικού Αστέρα στον Εύοσμο...

Την επιστροφή της σε αγωνιστική δράση, με μια δύσκολη αποστολή προετοιμάζει η ΠΑΕ Παναχαϊκή, που την Κυριακή 22 Απριλίου, θα αγωνιστεί στον Εύοσμο με τον Αγροτικό Αστέρα, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της "Football League"...

Εκεί, η Αχαϊκή ομάδα, θέλει πάση θυσία νίκη, αφενός για να παραμείνει στην πρώτη 6αδα (αφού η καυτή ανάσα του Πανσερραϊκού έναν βαθμό πίσω της την απειλεί), αφετέρου για να ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο μια σειρά από σχετικά εύκολα παιχνίδια και ταυτόχρονα να "σπάσει" την... κατάρα της Βόρειας Ελλάδας, που την βρίσκει σε 5 ματς να έχει 4 ήττες (Βέροια 2-1, Πιερικός 2-0, Πανθρακικός 1-0, Αναγέννηση Επαν. 6-1) και 1 ισοπαλία (0-0 με την Αναγέννηση Γιαννιτσών).

Βέβαια οι παραδόσεις και τα στατιστικά είναι για να "σπάνε" και αυτό θα επιδιώξει και η "βασίλισσα" στο γήπεδο του Ευόσμου, το οποίο όμως προβληματίζει τους ανθρώπους της Παναχαϊκής, αφού βρίσκετε σε άσχημη κατάσταση, ενώ ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα υπάρξουν φίλοι των γηπεδούχων στην αναμέτρηση, δεδομένου πως τα δύο τελευταία ματς  διεξήχθησαν κεκλεισμένων των θυρών, αφού η Βορειοελλαδίτικη ΠΑΕ δεν μπορεί να σφραγίσει εισιτήρια λόγω του γνωστού προβλήματος με τη φορολογική ενημερότητα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι προπονήσεις γίνονται κανονικά, με μόνο πρόβλημα την επιστροφή του Τζούνιορ Μ' Πια Μαπούκου που ταξίδεψε στην Γαλλία για να εξασφαλίσει γαλλικό διαβατήριο και να αγωνίζεται ως κοινοτικός, αλλά δεν ήρθε την Μ. Δευτέρα με τις φήμες να κάνουν λόγο για επιβολή προστίμου (;).

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ