ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Πετρόφ, Ζλάτκοβιτς και... κεκλεισμένων (!!!)

Δύο μεταγραφικές κινήσεις και μια είδηση σχετική με το Κυριακάτικο ματς της Παναχαϊκής στην Ρόδο με τον Διαγόρα, περιλαμβάνει το ρεπορτάζ της Πατρινής ομάδας και με βάση τις πηγές του έγκυρου διαδικτυακού τόπου του "footballleaguenews.gr"...

Όπως λοιπόν γράφτηκε στο Αθηναϊκό σάιτ και αναδημοσιεύτηκε από όλα τα μέσα ενημέρωσης, η Παναχαϊκή ανακοίνωσε με δελτίο τύπου την απόκτηση του 19χρονου Βούλγαρου, Ιβάν Πετρόφ ενώ είναι πολύ κοντά και στην απόκτηση του 23χρονου Σέρβου Νεμάνια Ζλάτκοβιτς...

Σχετικά με τον Ιβάν Πετρόφ, που αγωνιζόταν στον Μανδραϊκό, η πατρινή ΠΑΕ ανέφερε σχετικά: «Ο Ivan Petrov είναι γεννημένος το 1992, παίζει στην θέση του αριστερού ενδιάμεσου και μέχρι σήμερα τα δικαιώματα του είχε η ερασιτεχνική ομάδα του Μανδραϊκού στην οποία δεν μπορούσε να αγωνιστεί λόγω του ότι αγωνίζεται στο περιφερειακό πρωτάθλημα.
Τον παίκτη προσπάθησαν να αποκτήσουν όπως είχε δημοσιευτεί στον τύπο όλες οι αξιόλογες ομάδες την Γ’ Εθνικής αλλά οι καλές σχέσεις του προέδρου της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Αλεξίου Κούγια με τον πρόεδρο του Μανδραϊκού κ. Χρήστο Γιαλιά βοήθησαν ώστε να γίνει αυτή η μεταγραφή.
Ως γνωστόν η ΠΑΕ Παναχαϊκή το καλοκαίρι είχε παραχωρήσει στην ΠΑΕ Μανδραϊκός τον εξαίρετο παίκτη Ζώη Κοκλιώτη.
Η μεταγραφή έγινε μετά απ ό έκκληση του Βασίλη Βούζα και αφού ο ποδοσφαιριστής ήταν έτοιμος να υπογράψει στην ΠΑΕ Προοδευτική.
Ο Πετρόφ δήλωσε μετά τις υπογραφές: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ σε μια τόσο μεγάλη ομάδα σαν την Παναχαϊκή. Θα βάλω τα δυνατά μου για να καταφέρει η ομάδα να βρει τον στόχο της, που δεν είναι άλλος από την άνοδο της ομάδας στην Super League».

Στα του ρεπορτάζ, η Παναχαϊκή ήρθε σε συμφωνία με τον 23χρονο Σέρβο Νεμάνια Ζλάτκοβιτς. Ο αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός, ο οποίος τη σεζόν 2010-2011 έπαξε στην Ελλάδα με τα χρώματα του Διαγόρα, θα επιστρέψει κατά τα φαινόμενα στη χώρα μας, αυτή τη φορά για χάρη των Αχαιών.

Ο Ζλάτκοβιτς, που με τους Ροδίτες μέτρησε 24 συμμετοχές και 2 γκολ, έχει συμβόλαιο με τη Ζίλινα και στην Παναχαϊκή θα έρθει ως δανεικός με οψιόν αγοράς. Ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας έχει στείλει την προσφορά στου στην ομάδα της Σερβίας, από την οποία οι «κοκκινόμαυροι» περιμένουν απάντηση.

Τέλος, ΧΩΡΙΣ ΟΠΑΔΟΥΣ θα διεξαχθεί το Κυριακάτικο παιχνίδι των "ροσονέρι" με τον Διαγόρα Ρόδου, αφού η ομάδα της Ρόδου  δεν μπόρεσε να βρει χρήματα και να σφραγίσει εισιτήρια, με αποτέλεσμα ο αγώνας της 14ης αγωνιστικής να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών...

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Παναχαϊκή ολοκλήρωσε το απόγευμα της Παρασκευής την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα στη Ρόδο με τον Διαγόρα,  από τον οποίο θα λείψουν οι τιμωρημένοι Λαμπρόπουλος, Τσεμπερίδης, Φατιόν.

Η αποστολή των Αχαιών θα αναχωρήσει το Σάββατο το πρωί και το μεσημέρι θα «πετάξει» από το "Ελ. Βενιζέλος" για το... νησί των ιπποτών. Σε αυτή περιλαμβάνονται οι: Πουρής, Κοιλιάρας, Ντίνας, Ουρτάδο, Ουαταρά, Φούφουλας, Φουρτάδο, Τζούνιορ Ελ Μια Μαπούκου, Θεοδωρέλλης, Ιωάννου, Κωνσταντινίδης, Ανδρούτσος, Ατματζίδης, Σπίνουλας, Κοκκίνης, Πακάλτσης, Παπαστεργίου και Βλασόπουλος.

2 Σχόλια

2 Comments

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ