ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Μαύρη σελίδα στην ιστορία...

Ήττα από τα διαλυμένα Λεχαινά για την Παναχαϊκή (60-58)...!!!!!!!!!!!!

Ένα τεράστιο ΣΟΚ, μια ταπεινωτική στιγμή στα 120 χρόνια "κοκκινόμαυρης" ιστορίας γράφτηκε σήμερα στο κλειστό της Ανδραβίδας, όπου η "διαλυμένη" ΑΕ Λεχαινών των 6 παικτών νίκησε με 60-58 την Παναχαϊκή...!!!!!!!

ΌΧΙ, δεν είναι αστείο. Η Παναχαϊκή ΗΤΤΗΘΗΚΕ στην 14η αγωνιστική της Α1' ΕΣΚΑΗ, από την ομάδα των Λεχαινών, η οποία πριν μια εβδομάδα έμεινε χωρίς προπονητή (σ.σ. Φάνη Κολλιόπουλο), χωρίς παίκτες (Συνοδινός, Μοσχονά, Σούλη) και βρέθηκε υπό διάλυση, χωρίς να γνωρίζει αν θα υπάρχει αύριο και με τους παίκτες να εμφανίζονται 10λεπτά πριν το τζάμπολ στο γήπεδο...

Η Παναχαϊκή ήταν ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ, δεν μπορούσε να κάνει τίποτα σωστά στο παρκέ και νόμιζε πως θα επικρατήσει μόνο με το όνομα και την φανέλα. Χωρίς κίνηση, χωρίς ρυθμό, άνευρη και εκτός τόπου και χρόνου...

Μάταια ο Μιχαηλίδης ανακάτευε την... τράπουλα από τον πάγκο, χωρίς να βρει αυτό που έψαχνε, παρά μόνο σε μεμονωμένες περιπτώσεις...

Και μη νομίζετε ότι το σκορ είναι πραγματικό... Διαφορά 10 πόντων είχε στο μεγαλύτερο διάστημα η ΑΕΛ, με τους "ροσονέρι" να ΞΥΠΝΑΝΕ 1 λεπτό πριν το τέλος και να φτάνουν μια ανάσα από το να "γυρίσουν" το ματς και με την διαφορά στους 11 πόντους (!!!).

Ένα τρίποντο από τα 9μ. του Παναγόπουλου, ένα του Λιούρδη και ένα ακόμη 3ποντο του Παναγόπουλου μετέτρεψαν το -11, σε -3 (59-56, μαζί με τις 2 βολές του Παλαδινού), με το τελικό 60-58 που διαμορφώθηκε με 1 βολή από τον Παλαδινό και 1 καλάθι από τον Γατσούλη.

Η φάση που πήγε να... κατεδαφίσει το κλειστό έγινε στο 0:01", όταν ο Λιούρδης σούταρε 3ποντο υπό την πίεση 2 αντιπάλων, από το μαρκάρισμα έπεσε στο παρκέ, η μπάλα μπήκε και βγήκε από το καλάθι (!!!), ο Ελ Ανύ έδειξε φάουλ, ο Κρεσταινίτης τέλος του αγώνα (!) και ο Ελ Ανύ πήρε πίσω την υπόδειξη του (!!!), με τον παίκτη της ΠΓΕ να διαμαρτύρεται εκτός εαυτού εν μέσω πανηγυρισμών των γηπεδούχων.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να μην αρχίσουν οι "αστειότητες". Τα Λεχαινά ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΠΑΝΑΞΙΑ με την ΨΥΧΗ τους και αυτό δεν αλλάζει. ΑΞΙΖΑΝ γιατί 39 λεπτά ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ από την ΠΓΕ. Αλλά οι διαιτητές ήταν απλά για ΓΕΛΙΑ...Και ΑΔΙΚΗΣΑΝ την ΑΕΛ σε κάποιες φάσεις (βλέπε το 5ο φάουλ στον Κεπενό στο 4ο δεκάλεπτο)...

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στον Κεπενό, που ΝΙΚΗΣΕ ΜΟΝΟΣ του την Παναχαϊκή και τον Παλαδινό που ήταν ΑΞΙΟΣ συμπαραστάτης του.

Τα 10λεπτα: 15-16, 29-22 (ημιχ.), 37-37, 60-58...

Οι συνθέσεις...
ΑΕ Λεχαινών (Χριστόπουλος): Στεφανίδης 11 (1), Κεπενός 21 (1), Μπρέζας, Παλαδινός 25, Μάρκος 3, -αρχική 5αδα-, Καραβοστασίτης, Συναδινός.
Παναχαϊκή (Μιχαηλίδης): Παναγόπουλος 15 (4), Λιούρδης 15 (2), Παππάς 8, Γατσούλης 12 (3), Ρουμελιώτης 4, -αρχική 5αδα-, Κατσής 3 (1), Κοσμάς 1, Κάντας, Τσιμπούκης, Σακελλαρόπουλος.
Διαιτητές: Κρεσταινίτης-Ελ Ανύ

Μικρά-Μικρά...
* Άδειο και έρημο το κλειστό στην Ανδραβίδα, όπου από τις 7 η Παναχαϊκή βρίσκετε μαζί με μόλις 3 άτομα των γηπεδούχων (!!!)

* Γύρω στις 7.40 οι φίλοι-γονείς της Παναχαϊκής έκαναν την εμφάνιση τους. Η οικογένεια Καραπιπέρη, οι κ.κ. Θωμάς-Σακελλαρόπουλος (και υιός)-Γιαννούτσος-Κατσής-Τσούνας βρέθηκαν στο κλειστό της Ηλείας για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση...

* Η Α.Ε.Λ. εμφανίστηκε στο γήπεδο ένα τέταρτο πριν το τζάμπολ (!!!). Με τους "γαλάζιους" δεν αγωνίστηκαν οι Κακολύρης (αποχώρησε), Μοσχονάς (λόγω οικογενειακού προβλήματος), Σούλης ενώ στον πάγκο βρέθηκε ο τραυματίας Νίκος Συναδινός, που ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ μπήκε στο ματς στα τελευταία δύο λεπτά λόγω της αποβολής του Κεπενού με 5 φάουλ, αφού ο 6ος παίκτης που μπήκε ως αλλαγή ήταν ο νεαρός Καραβοστασίτης (αγωνίστηκε και αυτός για λίγα δευτερόλεπτα).

* Χωρίς προπονητή είναι η ομάδα των Λεχαινών. Σήμερα στον πάγκο κάθισαν οι παράγοντες Χριστόπουλος, Λαγογιάννης μαζί με το Νίκο Συναδινό!!!

* Άνω - κάτω τα έκανε η γραμματεία. Πέρα από το γεγονός πως τα μισά ονόματα των αθλητών γράφτηκαν λάθος, πολλές φορές ο χρόνος έτρεξε, οι πόντοι μπήκαν ανάποδα στις δύο ομάδες και γενικά δεν λειτούργησαν βάση των αναγκών του παιχνιδιού. Μόνη δικαιολογία πως ήταν μόνο 2 άτομα. Όσο για την κόρνα; Αυτή ήταν μια σφυρίχτρα (!!!) που χρησιμοποίησε η σημειωτής..!!!

4 Σχόλια

4 Comments

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ