ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Πουρής και άλλοι «4»;

Ο Χρήστος Πουρής το πρώτο απόκτημα της Παναχαϊκής για το 2012...

...Και πολύ άργησε η Παναχαϊκή να ανακοινώσει τον διάδοχο του Αρκάντιους Μάλαρτζ, ο οποίος όπως έγινε γνωστό χθες το απόγευμα, είναι 25χρονος γκολκπίπερ Χρήστος Πουρής. Πριν καλά-καλά κοπάσει ο... χαρτοπόλεμος ανακοινώσεων με την Λάρισα, οι "ροσονέρι" ανακοίνωσαν τον πρώην τερματοφύλακα της Καλλονής, ως τον άνθρωπο που θα συμπληρώσει την 3αδα τερματοφυλάκων, μαζί με Ανδρούτσο και Δρακόπουλο.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι κατόπιν προσωπικής επιλογής του προπονητή Ηλία Φυντάνη, απέκτησε με ελεύθερη μεταγραφή τον Χρήστο Πουρή. Ο Χρήστος Πουρής είναι 25 ετών, έχει ύψος 1,84 και τα τρία προηγούμενα χρόνια είχε περισσότερες από 100 συμμετοχές στην Β’ Εθνική με τον Ιωνικό, τον Εθνικό και τα Τρίκαλα. Ο Χρήστος Πουρής θα ενσωματωθεί στην ομάδα μας την Τετάρτη όπου θα συμμετάσχει και στην πρώτη του προπόνηση. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή είχε συμφωνήσει σε όλα για συμβόλαιο 2 ετών με τον εξαίρετο τερματοφύλακα Λουκά Αποστολίδη, αλλά ο προπονητής Ηλίας Φυντάνης θεώρησε ότι στο ρόστερ της ομάδας ταιριάζει περισσότερο ο συνδυασμός του 25χρονου Πουρή, του 24χρονου Δρακόπουλου και του 22χρονου Ανδρούτσου, από τον Λουκά Αποστολίδη».

"Ξηλώνει" την άμυνα...
Οι επόμενοι που παίρνουν σειρά είναι οι παίκτες της αμυντικής λειτουργίας της ομάδας. Έχοντας δεχτεί 9 γκολ σε 6 ματς (1,5 γκολ Μ.Ο.), ο πρώτος που λογικά θα αποτελέσει παρελθόν θα είναι ο Πακάλτσης, ενώ μην αποκλείσετε την ΣΟΥΠΕΡ-ΕΚΠΛΗΞΗ από όνομα που αποτελεί βαρύ χαρτί (σ.σ. και βαρύ συμβόλαιο) της ομάδας (Λαμπρόπουλο-Ιωάννου). Όσο για τον Σπίνουλα, με τις τελευταίες του εμφανίσεις (ειδικά στο "EL FC ARENA") έκλεισε πολλά στόματα, κερδίζοντας πόντους για το μέλλον του στην Πατρινή ομάδα. Έτσι στην θέση του μπορεί να την "πληρώσει" κάποιος άλλος (π.χ. Παγώνης).

Επίσης, κανείς δεν γνωρίζει τι μπορεί να συμβεί και με τους παίκτες της μεσαίας γραμμής (ανασταλτικά), αν και Φούφουλας-Τσεμπερίδης αποτελούν σίγουρες λύσεις για την "βασίλισσα"...

Μόνο σίγουρο είναι, πως τις ημέρες που ακολουθούν, δεκάδες ονόματα θα παρελάσουν ως μεταγραφικοί στόχοι της ομάδας και πάλι οδηγούμαστε σε "χτίσιμο" ομάδας από την αρχή, σύνηθες φαινόμενο των τελευταίων 3 χρόνων...

 

 

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάρτιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ