ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Κυνηγόπουλος: «Η Παναχαϊκή είναι τρομερή περίπτωση»…

Στην εποχή του δήθεν και της ωραιοπάθειας, των social media και της ασταμάτητης προβολής, το να συναντάς νεαρά παιδιά χαμηλών τόνων είναι κάτι παραπάνω από σπάνιο. Ειδικά όταν μιλάμε για ποδόσφαιρο που η δύναμη της εικόνας πολλές φορές υπερβαίνει ακόμη και το ίδιο ταλέντο, στην πρωτεύουσα του «φαίνεσθαι» και του «δήθεν», η παρουσία του Παναγιώτη Κυνηγόπουλου, είναι σαν να ανοίξαμε μια πόρτα στο… παρελθόν.
Ένα παιδί απλό, χωρίς έπαρση και αλαζονεία, απόλυτα συνειδητοποιημένο, που δεν λέει πολλά λόγια αλλά δείχνει να κατανοεί τα πάντα, ακόμη και αυτά που προσπερνάει.
Ένας… στρατιώτης από τον Βορρά, χωρίς πλουμιστή στολή και πολύχρωμα φτιασίδια, με μόνο όπλο τη σεμνότητα, την δουλειά και την πίστη για ένα καλύτερο αύριο, που φορώντας τα «κοκκινόμαυρα» ριγωτά θα παλέψει για μια μεγάλη καριέρα, βήμα-βήμα, μέχρι το πιο ψηλό βάθρο.

Το «PgeOle» βρέθηκε με τον Ημαθιώτη Παναγιώτη Κυνηγόπουλο, πριν η ομάδα ταξιδέψει στη Λάρισα για το ματς με τον Απόλλωνα και σε μια όμορφη συνέντευξη είπαμε τα πάντα. Και για να παινέψουμε και λίγο τα του «οίκου» μας, μάλλον του φέραμε και λίγο γούρι, αφού με 2 γκολ σε Λάρισα (με Απόλλωνα) και Αγυιά (με Καραϊσκάκη), ο εξτρέμ της «βασίλισσας» δείχνει να μας αποκαλύπτει αυτά που περιμέναμε από το καλοκαίρι και να δικαιολογεί την απόκτηση του.

Χωρίς περαιτέρω λόγια, κυρίες και κύριοι, ο Παναγιώτης Κυνηγόπουλος...

Παναγιώτη, θα ήθελα να μας πεις για τα πρώτα σου βήματα, πώς ξεκίνησες το ποδόσφαιρο και για την πορεία σου μέχρι τώρα;
Παναγιώτης Κυνηγόπουλος: «Αρχικά να πω ότι δεν μου άρεσε το ποδόσφαιρο. Ο μπαμπάς μου και ο αδερφός μου όταν έβλεπαν ποδόσφαιρο και με φώναζαν να δω και εγώ, πήγαινα στο δωμάτιό μου και έπαιζα με τα παιχνίδια μου. Ξαφνικά μία μέρα στην έκτη δημοτικού, ξεκίνησα να παίζω με τους φίλους μου στο σχολείο και κάπως έτσι ξεκίνησα όλα. Άρχισαν όλοι να μου λένε ότι είμαι καλός και ο μπαμπάς μου αποφάσισε να με πάει σε μία μικρή Ακαδημία εκεί στην Αλεξάνδρεια. Όμως μετά σταμάτησα πάλι για ένα μικρό διάστημα επειδή δεν έπαιρνα καλούς βαθμούς. Κατάφερα να βελτιώσω τους βαθμούς μου και πήγα σε μία ακαδημία στο Νησέλι. Έπαιξα εκεί ενάμιση χρόνο, είχα βάλει κάποια γκολ και τότε με κάλεσε για δοκιμαστικά ο Αιγινιακός για την Κ19. Πήγα, με δοκίμασαν, με πήραν και ξεκίνησα σιγά σιγά το επαγγελματικό κομμάτι.»

Είχες άλλα αθλητικά ερεθίσματα;
Π.Κ.: «Έκανα ενόργανη μαζί με τον αδερφό μου και την αδερφή μου σαν ντουέτο και δεν έδινα ιδιαίτερη βάση στο ποδόσφαιρο, δεν τρελαινόμουν κιόλας.»

Πως και δεν σε είχαν ζητήσει από άλλο άθλημα, μπάσκετ, βόλεϊ μιας και είσαι και ψηλός;
Π.Κ.: «Όσον αφορά το μπάσκετ, με παρότρυναν οι φίλοι μου να πάω να παίξω, αλλά ούτε αυτό με ενδιέφερε. Ίσως μόνο για πλάκα. Πάλι στην έκτη δημοτικού είχα πάει με την σχολική ομάδα μπάσκετ και έπαιζα playmaker επειδή τότε ήμουν κοντούλης και γρήγορος.»

Προκύπτει λοιπόν ο Αιγινιακός. Ποιες οι πρώτες δυσκολίες;
Π.Κ.: «Δεν είχα δυσκολίες, αφού έμενα στο σπίτι με τους γονείς μου και με πηγαίνω-έφερνε στο γήπεδο ο πατέρας μου. Είχα και δύο-τρία παιδιά από το χωριό με τα οποία παίζαμε μαζί, και έτσι το απολάμβανα περισσότερο.»

Μετά τι ακολουθεί;
Π.Κ.: «Είχα κάποια δοκιμαστικά στην Εθνική και κατέληξα να παίξω στο Euro με την Εθνική Νέων, μαζί με Κουλούρη, Ορφανίδη και τον Πατρινό τον Κυριακόπουλο. Εκεί οι ομάδες έριξαν τα μάτια τους να με δουν και κατέληξα να φύγω στο εξωτερικό. Πήγα πρώτα για δοκιμαστικά στο εξωτερικό (σ.σ . Βέλγιο) όπου έκατσα 5 μέρες, ώστε να δουν και αυτοί αν τους κάνω και μετά μου είπαν ότι με θέλουνε.»

Ήταν δύσκολη η προσαρμογή σε μια ξένη χώρα, είχες ξαναταξιδέψει στο εξωτερικό;
Π.Κ.: «Είχα ταξιδέψει με το σχολείο μόνο. Όταν πήγα, το πρώτο μήνα ήταν πολύ δύσκολα. Μετά από 2-3 μήνες κατάφερα να προσαρμοστώ. Στο ποδοσφαιρικό κομμάτι δεν είχα πρόβλημα, τα παιδιά με καλοδέχτηκαν.»

Υπήρχαν άλλα παιδιά εκτός Βελγίου;
Π.Κ.: «Ναι υπήρχε ένα παιδί από τη Νότιο Αφρική με τον οποίο δέσαμε και γίναμε κολλητοί.»

Αγωνίζεσαι λοιπόν στην Κ19 και παίρνεις πρωτάθλημα. Πως ήταν η εμπειρία;
Π.Κ.: «Ήταν μαγική εμπειρία. Η καλύτερη που έχω ζήσει μετά τα παιχνίδια με το εθνόσημο και τον κόσμο που είχε να μας στηρίζει. Αυτό ήταν το πρώτο πρωτάθλημα που έχω πάρει.»

Είχατε κόσμο στην μικρή ομάδα;
Π.Κ.: «Είχαμε κόσμο, περίπου 150-200 άτομα σε κάθε ματς, πιο πολύ γονείς και φίλοι, αλλά το πρωτάθλημα ήταν πολύ πιο οργανωμένο από αυτό που έχουμε εδώ. Παίζαμε στο κανονικό γήπεδο της Σεντ Τρούιντεν γιατί είχε πλαστικό χλοοτάπητα λόγω του καιρού οπότε δεν είχε πρόβλημα να χαλάσει.»

Με αρκετές ευκαιρίες το τελευταίο διάστημα, ο Κυνηγόπουλος σε μια προσπάθεια του στο Αίγιο...

Πέρα από τον τίτλο είχε και διάκριση να βγεις πρώτος σκόρερ. Αληθεύει;
Π.Κ.: «Είχα βγει πρώτος σκόρερ με 27 γκολ σε 50 αγώνες. Βέβαια αγωνίστηκα και με την Κ19 και μ την Κ21.»

Έμειναν ικανοποιημένοι από εσένα; Γιατί έφυγες;
Π.Κ.: «Ξεκινήσαμε προετοιμασία, τα πράγματα πήγαιναν καλά. Ίσως οι παίκτες που ανταγωνιζόμουν να έδειξαν καλύτερο πρόσωπο και κατέληξα με την πρόταση στον Ηρακλή. Η πρόταση ήρθε 30 Αυγούστου και επειδή στο Βέλγιο μου είπαν να μείνω και τη νέα χρονιά για την Κ21, οπότε δέχτηκα και με έστειλαν δανεικό, με 1+1 για να πάρω παιχνίδια.»

Το σκέφτηκες καθόλου ή είπες αμέσως «Ναι»;
Π.Κ.: «Είπα με τη μία «Ναι» γιατί ήθελα να γυρίσω στο σπίτι μου.»

Οπότε επιστρέφεις στην Ελλάδα για τον Ηρακλή. Τι συναντάς εκεί;
Π.Κ.: «Γυρνάω με πολύ διάθεση λόγω της οικογένειας μου και της Super League. Έμεινα Θεσσαλονίκη γιατί δεν είχα μεταφορικό μέσο, Έμενα στη Μίκρα στο προπονητικό  κέντρο. Ξεκινήσαμε, όλα καλά, παίζουμε πρώτο παιχνίδι στη Λάρισα και μετά… όπως τα ξέρετε. Για τον Ηρακλή ήταν πολύ δύσκολη κατάσταση, δύσκολα και βαθμολογικά, αλλά εγώ προσπάθησα όσο μπορούσα να βοηθήσω.»

Ήταν δύσκολη η αλλαγή από ένα πρωτάθλημα Κ19 με το καλύτερο πρωτάθλημα μιας χώρας;
Π.Κ.: «Είχα συνηθίσει να παίζω με παίκτες της ηλικίας μου. Από άποψη αντοχής, δύναμης άργησα να προσαρμοστώ αλλά μετά νομίζω τα κατάφερα.»

Στον Ηρακλή παρέμεινες σέντερ φορ ή γύρισες στην δεξιά πλευρά;
Π.Κ.: «Γύρισα στα δεξιά πλέον, ασχέτως που σε κάποια παιχνίδια έπαιξα και σέντερ φορ.»

Η Παναχαϊκή πώς προέκυψε;
Π.Κ.: «Έμεινα ελεύθερος, μίλησα μάνατζερ μου με τον κύριο Κώστα Κατσουράνη και ήρθα.»

Κάνε μου μία σύγκριση σε σχέση με το τι είχες ακούσει και τι περίμενες να βρεις, αλλά και τι βρήκες στην Παναχαϊκή;
Π.Κ.: «Είχα μάθει ότι η ομάδα είναι σε τρομερή κατάσταση, λειτουργεί σε πολύ καλούς ρυθμούς. Η αλήθεια είναι ότι λίγο δυσανασχέτησα στην αρχή, αλλά με αυτά που μου μετέφεραν είπα κατευθείαν το «Ναι» στην πρόταση.»

Το πρώτο του γκολ με τα "κοκκινόμαυρα", απέναντι στην ΑΕΚ στο φιλικό της Αγυιάς (σ.σ. είχε ισοφαρίσει σε 2-2 στο 80')

Γιατί δυσανασχέτησες;
Π.Κ.: «Δεν ήξερα πως θα είναι η κατάσταση που θα βρω και δεν μου άρεσε που θα έπεφτα από Βέλγιο στην Ελλάδα και μετά στην Β’ Εθνική, αλλά η Παναχαϊκή αποδείχτηκε τρομερή περίπτωση.»

Είχες άλλες προτάσεις;
Π.Κ.: «Δεν μίλησα με άλλους, ήταν η πρώτη προσφορά που μου ήρθε και μετά απέκλεισα τα πάντα.»

Νιώθεις δικαιωμένος για την επιλογή σου ή έχεις μετανιώσει;
Π.Κ.: «Νιώθω πολύ δικαιωμένος, γιατί ακόμα και καλός να μην είμαι, ξέρω ότι εδώ μπορώ να βελτιωθώ. Έχω τις βάσεις, έχω τη βοήθεια, τα έχω όλα.»

Η Παναχαϊκή φέτος ήταν νεοφώτιστη στην κατηγορία. Από άποψη αγωνιστικού ανταγωνισμού περίμενες λιγότερο ή περισσότερο ανταγωνισμό;
Π.Κ.: «Όχι ο ανταγωνισμός είναι πολύ καλός, όλοι οι παίκτες που έχουμε είναι παίκτες Α’ Εθνικής για μένα. Δεν ξέρω πως τους βλέπουν οι άλλοι, αλλά για μένα είναι όλοι Α’ Εθνικής και νομίζω φαίνεται.»

Θέλω να μου πεις τι είναι αυτό που σε δυσκόλεψε περισσότερο στην προσαρμογή σου στην πόλη;
Π.Κ.: «Κοίταγα κάτι φωτογραφίες γιατί δεν είχα ξαναέρθει στην Πάτρα και μου θύμισε πολύ τη Θεσσαλονίκη. Είναι σαν μια μικρογραφία της, οπότε δεν ήταν τόσο δύσκολο να προσαρμοστώ. Μόνο λίγο η ντροπή μέχρι να γνωριστούμε με τα παιδιά, αλλά μετά γίναμε όλοι μία παρέα.»

«Oι παίκτες που έχουμε είναι Α’ Εθνικής για μένα»

Σε βοηθάει και ο «Λύμπε» που είναι από τον Βορρά;
Π.Κ.: «Και από εδώ τα παιδιά, ο Θύμιος και ο Πολυχρόνης, με τους οποίους έχουμε πολύ καλή σχέση ακόμα και ο Φωτάκης και ο Χαλκιάς που είναι πιο μεγάλοι, όλοι με βοηθάνε.»

Πες μας λίγο την εικόνα που έχετε εσείς «μέσα» από την ομάδα. Είμαστε δίκαια εκεί που είμαστε; Ένα σχόλιο για τη μέχρι τώρα πορεία μας;
Π.Κ.: «Είναι πολύ καλή η πορεία. Ας ξεκινήσω από τις προπονήσεις. Εκεί φάνηκε ότι η ομάδα έχει πολύ καλύτερα προσόντα για να παίξει καλό ποδόσφαιρο και αποδείχθηκε μέσα από τις νίκες, ότι μπορούμε να κυνηγήσουμε και κάτι παραπάνω και αυτό ότι το καταφέραμε χάρις στους προπονητές μας και τον Κώστα Κατσουράνη. Αυτοί κάθε φορά μας έλεγαν ότι κάθε Κυριακή πρέπει να κερδίζουμε, αυτό το βασικό.»

Η διαφορά μας με Άρη και ΟΦΗ -που είναι- είναι πάνω από εμάς με τεράστιο μπάτζετ, ποια πιστεύεις ότι είναι;
Π.Κ.: «Πιστεύω η ατυχία μας. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Δεν πιστεύω ότι έχουμε κάποια διαφορά.»

Δεν πιστεύεις ότι έχουμε ποιοτική διαφορά; Δεν πιστεύεις ότι 2-3 ποιοτικές προσθήκες θα άλλαζαν την πορεία;
Π.Κ.: «Όχι εγώ έτσι όπως το βλέπω, σαν παίκτης, πιστεύω η ομάδα μας έχει πολύ καλή ποιότητα, αλλά παίζουν ρόλο τα αποτελέσματα. Χάσαμε κάποιους πόντους και αυτοί είναι η διαφορά.»

Μπορεί να μην γράφτηκε ποτέ επίσημα για άνοδο, αλλά δεν πιστεύεις ότι νίκη με νίκη, βάλατε μόνοι σας τον πήχη ψηλά;
Π.Κ.: «Εμείς δεν είπαμε ποτέ ότι πάμε για την άνοδο. Εμείς απλά είπαμε θα κερδίζουμε το κάθε παιχνίδι και όπου βγει. Αυτός είναι ακόμα βασικός στόχος Απλά τώρα πρέπει να κερδίσουμε για να κρατήσουμε την τρίτη θέση.»

Ο Κυνηγόπουλος ανοίγει το σκορ απέναντι στην ΑΕ Καραϊσκάκης...

Ποια ομάδα σας δυσκόλεψε περισσότερο μέχρι τώρα;
Π.Κ.: «Όλες οι ομάδες ήταν δύσκολες, μέχρι και ο Αιγινιακός που χάσαμε. Ήταν δύσκολη ομάδα.»

...σε ρωτάω, γιατί απ’ έξω μας φάνηκε π.χ. ότι το ματς με τον Εργοτέλη ήταν από τα πιο δύσκολα;
Π.Κ.: «Όλα τα ματς ήταν δύσκολα, απλά και τα παιδιά του Εργοτέλη έτρεχαν πολύ και πιστεύω έχουν κάνει ένα καλό σύνολο.»

Ποιο ποδόσφαιρο προτιμάς. Το ποδόσφαιρο κατοχής και κυριαρχίας ή κάτι πιο ορθολογικό;
Π.Κ.: «Το σωστό ποδόσφαιρο αυτό που παίζουμε και εμείς είναι πολύ ωραίο, εμένα μου αρέσει πολύ. Πρέπει βέβαια να έχεις την εμπειρία, να παίζεις λίγο πιο προσεκτικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάμε όλοι πίσω να κρατήσουμε το σκορ.»

Έχει παίξει ρόλο στην πορεία σας μέχρι τώρα ο αγωνιστικός χώρος στα εκτός έδρας ματς που είναι εμφανώς χειρότερος από την Αγυιά;
Π.Κ.: «Όταν ένα γήπεδο είναι κακό πρέπει να προσαρμοστείς σε αυτές τις συνθήκες. Εμείς αυτό κάνουμε.»

Ναι, αλλά δεν είναι πιο δύσκολο για τα παιδιά που έχουν μάθει να παίζουν κοντρόλ ποδόσφαιρο;
Π.Κ.: «Ναι είναι δύσκολο. Απλά του δουλεύουμε 2-3 μέρες και προσαρμοζόμαστε, οπότε δεν μας φαίνεται τόσο δύσκολο.»

Την προσέλευση του κόσμου την περίμενες;
Π.Κ.: «Όχι. Μιλάμε για τρομερή προσέλευση του κόσμου που είναι πολυτέλεια για τη Β’ Εθνική. Είναι μαγικό για τη Β’ Εθνική. Από το φιλικό με την ΑΕΚ που είχαμε παίξει, ήταν απίστευτος ο κόσμος. Δεν περίμενα οι οπαδοί να έρχονται σε κάθε παιχνίδι εκτός έδρας.»

Περίμενες κάτι διαφορετικό όσον αφορά τα χαμένα σας παιχνίδια και την αντιμετώπιση του κόσμου;
Π.Κ.: «Το να σε στηρίζει ο κόσμος ακόμα και στην ήττα είναι κάτι πολύ ωραίο.»

Ο στόχος σου σε προσωπικό επίπεδο ποιος είναι;
Π.Κ.: «Να παίξω καλό ποδόσφαιρο και να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ. Μακάρι αυτό να είναι με την Παναχαϊκή.»

Επιστροφή στην Ευρώπη βλέπεις;
Π.Κ.: «Δεν ξέρω αν θα έρθει ξανά η Ευρώπη, αλλά το εύχομαι. Είναι ένα όνειρο να φτάσεις ψηλά, αλλά είναι πολύ δύσκολο. Οπότε κάτω το κεφάλι, δουλειά και συγκέντρωση.»

Ευρώπη ή συμμετοχή με την Εθνική;
Π.Κ.: «Συμμετοχή με την εθνική ανδρών αν γίνεται, εκτός αν συζητάμε να παίξω Champions League ή Europa League.»

Επειδή μιλάμε για μια δύσκολη περίοδο. Πόσο σημαντικές είναι οι παροχές της ομάδας; Είναι αυτός λόγος για να έρθει ένας ποδοσφαιριστής στην Πάτρα;
Π.Κ.: «Η Παναχαϊκή μας τα παρέχει όλα. Βέβαια και είναι. Έχεις όλη τη βοήθεια που χρειάζεσαι και ζεις το ποδόσφαιρο.»

Έχεις μιλήσει με φίλους σου από τον Ηρακλή ή από άλλες ομάδες. Ξέρουν τι συμβαίνει εδώ ή είναι μεγάλα όλα αυτά που συμβαίνουν μόνο για εμάς, στον δικό μας μικρόκοσμό;
Π.Κ.: «Μιλάω και με παιδιά αντιπάλους που είμαστε φίλοι και γενικά. Όλο μου λένε ότι έχουμε δημιουργήσει κάτι πολύ καλό, με ρωτάνε για την ομάδα, την πόλη.»

Πιο κοντινός σου από την ομάδα ποιος είναι;
Π.Κ.: «Θα σου πω το Μωραΐτη που είμαστε και κοντά γενικά, αλλά πολύ παρέα κάνω και με τον Βραζιλιάνο μας, τον Αντωνακόπουλο.»

«Όταν ακούω τον Κατσουράνη με… ανεβάζει, μου δίνει ψυχολογία να παίξω καλύτερα»

Σας έχει «ξενερώσει» καθόλου η κατάσταση στο φετινό πρωτάθλημα, με ομάδες που δεν κατεβαίνουν μεσούσης της περιόδου;
Π.Κ.: «Δεν μας έχει «ξενερώσει» έτσι όπως το λες, απλά δεν είναι ωραίο να γίνεται αυτό και να χάνουμε παιχνίδια στα οποία θα μπορούσαμε να ανταγωνιστούμε. Είναι μεν εύκολοι πόντοι, αλλά γενικά δεν είναι καλό να γίνονται.»

Πόσο σημαντικό είναι  η συναναστροφή σου με τον Χαλκιά, τον Φωτάκη αλλά και το να έχεις τον Κατσουράνη στον πάγκο; Λειτουργεί ευεργετικά για εσένα ή σου επιφέρει παραπάνω άγχος;
Π.Κ.: «Είναι όλοι μεγάλες προσωπικότητες και όταν σου μιλάνε σου δίνουν πάντα κάτι να καταλάβεις. Όταν ακούω τον Κατσουράνη με… ανεβάζει, μου δίνει ψυχολογία να παίξω καλύτερα, όπως γίνεται και ο Χαλκιά και τον Φωτάκη και στον αγώνα και στην προπόνηση.»

Η πιο δύσκολη στιγμή μέχρι ώρας, ποια ήτανε;
Π.Κ.: «Όταν αποκλειστήκαμε από το Κύπελλο. Ήταν η αρχή τότε και είχα νιώσει πολύ άσχημα γιατί μπορούσαμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Και στη Λάρισα παίξαμε καλύτερα θεωρώ, αλλά χάσαμε 3-0. Και βεβαίως και το ματς με τον ΟΦΗ ήταν πολύ άσχημο το 0-3 γιατί έγινε μέσα στην έδρα μας.»

…Ναι. αλλά στο κύπελλο ήσουν από την πρόκριση απόσταση ένα σουτ...
Π.Κ.: «Ναι όμως ήτανε άσχημα γιατί ήταν η πρώτη μου ήττα με την Παναχαϊκή.»

Έχει υπάρξει στιγμή που να «πέσετε» ψυχολογικά. είτε από τις χαμένες ευκαιρίες, είτε από τα άσχημα αποτελέσματα;
Π.Κ.: «Η στεναχώρια παίζει πάντα ρόλο, αλλά μας εμψυχώνουνε πάντα οι πιο μεγάλοι, ακόμα και σε μία ήττα. Και νομίζω αυτό είναι το καλό.»

Αν μπορούσες να αλλάξεις κάποιο παιχνίδι της χρονιάς, ποιο θα άλλαζες;
Π.Κ.: «Την ισοπαλία με τον Άρη. Θα μας βοηθούσε πολύ ψυχολογικά αν κερδίζαμε.»

Το χρυσό γκολ του Κυνηγόπουλου στη Λάρισα στο 85', έδωσε τη νίκη με 1-0 επί του Απόλλωνα...

Πώς την αντιμετώπισε η ομάδα, μίας και το ανέφερες;
Π.Κ.: «Υπήρξε τεράστια στεναχώρια, γιατί δεν πήραμε τη νίκη και δεχτήκαμε στο τέλος το γκολ. Θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει αν σκοράραμε πιο νωρίς μια από τις ευκαιρίες μας.»

Νιώθουμε όσοι είμαστε απ’ έξω ότι το ζείτε πολύ έντονα. Και το αγωνιστικό και το εξωαγωνιστικό κομμάτι, όπως για παράδειγμα τον τραυματισμός του Μπιτσάκου στην Καλλιθέα, τις αφιερώσεις. Μας βγάζετε μία εικόνα ότι είστε πολύ δεμένοι;
Π.Κ.: «Ναι η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ οικογενειακό το κλίμα.»

Ποιο πιστεύεις είναι το δυνατό σου σημείο και ποιο το αδύνατο;
Π.Κ.: «Η ταχύτητα είναι το μεγάλο μου προσόν, αλλά υστερώ σε τεχνική κατάρτιση. Το καλώ είναι ότι εδώ έχω ότι χρειάζομαι για να τα βελτιώσω και αυτό θα κάνω.»

Ποιος είναι το ίνδαλμα σου;
Π.Κ.: «Ο Φερνάντο Τόρες. Ήταν από παλιά ο αγαπημένος του αδερφού μου έτσι μου άρεσε κι εμένα, από τότε που έπαιζε στην Λίβερπουλ.»

Οπότε είσαι Λίβερπουλ;
Π.Κ.: «Ναι και λίγο Ατλεντικο λόγω  του Τόρρες, αλλά το αγαπημένο μου πρωάθλημα είναι η Πρέμιερ Λιγκ.»

Στείλε ένα μήνυμα στον κόσμο;
Π.Κ.: «Θέλω να τους ευχαριστήσω που μας στηρίζουν και να ξέρουν ότι είμαστε πολύ χαρούμενοι που είναι δίπλα μας και ελπίζω να συνεχίζουν να είναι μαζί μας.»

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ το cafe SUD για την φιλοξενεία...
ΥΓ: Στην "παρέα" μας ήταν και ο καλός συνάδελφος Ηλίας Μάτσας από το sportin.gr... 

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ