ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Και στη Λάρισα με ελλείψεις

Με απρόοπτα και νέες απουσίες αναχώρησε η αποστολή της Παναχαϊκής για τον αυριανό αγώνα (5μ.μ.-WEBtv) με τον Απόλλωνα Λάρισας στην Φιλιππούπολη.

Με τον Γιώργο Ντάσιο να είναι το τελευταίο "θύμα" λόγω ίωσης και τον Στεργίδη που υπέστη ρήξη μηνίσκου εκτός, η "βασίλισσα" αναχώρησε με 19 παίκτες.

Συγκεκριμένα, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μπορεί να υπολογίζει στους εξής ποδοσφαιριστές:

Βρονταρά, Σούλη, Χαλκιά, Πολίμο, Λουμπαρδέα, Πλέγα, Μουστακόπουλο, Γκίνο, Πολυχρόνη, Φωτάκη, Αργυρόπουλο, Μαστραντωνάκη, Κωνσταντακόπουλο, Μασούρα, Αποστολόπουλο, Ελευθεριάδη, Αντωνακόπουλο, Κυνηγόπουλο και Μωραΐτη.

Εκτός αποστολής (μαζί με Ντάσιο-Στεργίδη) έμεινε λόγω τραυματισμού ο Μπιτσάκος (πρόγραμμα αποκατάστασης), ο Φουρλάνος (ενοχλήσεις στην ποδοκνημική άρθρωση), οι Μακρυδημήτρης και Σωτηράκος (πρόγραμμα αποκατάστασης μετά τους τραυματισμούς που είχαν στον αγώνα με τον Παναιγιάλειο), αλλά και ο Βασιλείου (δεν προπονήθηκε σήμερα γιατί ένιωθε ενοχλήσεις στο γόνατο).

Ακόμη εκτός αποστολής έμεινε ο Νίκος Μπουτζίκος που είναι τιμωρημένος λογω καρτών, καθώς και οι Μπαμπούνης και Μπούτιβας που συμπεριελήφθησαν στην αποστολή της Κ20 για τον αγώνα με τον Εργοτέλη, όπως και ο Αγουρίδης που δεν υπολογίζεται.

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ