ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΝΕΟΙ

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Κ19 - ΟΦΗ Κ19 1-2 (ΤΕΛΙΚΟ)

Με ένα γκολ στο 93' ηττήθηκε η Κ19 της Παναχαϊκή στο Προάστιo από τον ΟΦΗ με 2-1, σε ένα επεισοδιακό ματς για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων της Football League...

Το παιχνίδι για 45 λεπτά έμοιαζε περισσότερο με κάτι ανάμεσα σε ελληνορωμαϊκή και πυγμαχία, με πάρα πολλά φάουλ, συνεχόμενες διακοπές και ευκαιρίες τραβηγμένες από τα μαλλιά, όλες από την πλευρά του ΟΦΗ.

Στην επανάληψη, η Παναχαϊκή ήταν καλύτερη, μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, αλλά ένα τραγικό λάθος του νεαρού τερματοφύλακα της που ανέτρεψε στο όριο της περιοχής τον Κουράκη, με την μπάλα ψηλά, έδωσε την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να προηγηθούν με 1-0 από την άσπρη βούλα. Η "βασίλισσα" συνέχισε να απειλεί και στο 85' ισοφάρισε με τον Αμπάρα που βρέθηκε στην περιοχή και με προβολή έκανε το 1-1.

Το γκολ αρχικά ακυρώθηκε ως οφσάιντ, αλλά οι διαμαρτυρίες και οι διαβουλεύσεις των διαιτητών κατοχύρωσαν το γκολ. Η Παναχαϊκή έψαξε τη νίκη και έριξε και τον Βαρσαμίδη στο ματς, αλλά πλήρωσε την φάση του 93' που όλοι βρέθηκαν στην αντίπαλη περιοχή και από το διώξιμο ο ΟΦΗ έκανε το 1-2.

* Στο τέλος είχαμε μια κακή στιγμή (ένδειξη παιδείας;), όταν ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ γύρισε στην κερκίδα των φίλων της Παναχαϊκής και τους είπε "π@@τσα χθες, π@@τσα και σήμερα" και τους έδειξε τα γεννητικά του όργανα, με το παιχνίδι παραλίγο να τιναχθεί στον αέρα αφού ο κόσμος κρατήθηκε από τους ψυχραιμότερους. Πάντως, κάποια παιδιά του ΟΦΗ αμέσως μετά τη λήξη πήγαν και ζήτησαν συγνώμη για τον συμπαίκτη τους από τους οπαδούς που μίλησαν μαζί τους και έληξαν το περιστατικό

ΦΙΛΜ ΑΓΩΝΑ...
14' Σουτ του Κουράκη η μπάλα κόρνερ.
38' Νέο σουτ έξω από την περιοχή του Κουράκη άουτ.
44' Σουτ ο Σταυρακάκης πάνω στον Θωμά.
-Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ-
53' Σουτ του Σταυρόπουλου με το αριστερό, άουτ.
57' Ο Θωμάς ανατρέπει μέσα στην περιοχή τον Κουράκη σε ένα σχετικά εύκολο γέμισμα από το κέντρο, πέναλτι δίνει ο Τσιρογιάννης...
...58' Γκολ: Ο Κουράκης εκτελεί στην δεξιά γωνία του Θωμά που πέφτει σωστά αλλά η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα, 0-1...

70' Φάουλ του Μαστραντωνάκη από αριστερά, κεφαλιά του Κωνσταντακόπουλου άουτ.
73' Τρομερό σουτ του Σουρνάκης ψηλά άουτ.
74' Γύρισμα του Μακρή από δεξιά, παράλληλα με τη εστία, δεν πρόλαβαν να κάνουν την προβλή οι "ροσονέρι".
83' ο Καρμακόλιας στα αριστερά της περιοχής, σουτάρει, ο Παναγιώτου διώχνει, νέο σουτ του παίκτη της Παναχαϊκής, κόρνερ από τον Κρητικό πορτιέρο.
85' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ: Ο Κυριακόπουλος εκτελεί φάουλ, γίνεται κεφαλιά από τον Κωνσταντακόπουλο στην περιοχή η μπάλα σταματάει στη μικρή περιοχή και ο Αμπάρας με προβολη κάνει το 1-1..!!
(ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο Μιχ. Ανδριανός υπέδειξε οφσάιντ, το ματς διεκόπηκε από διαμαρτυρίες των γηπεδούχων και μετά από συννενόση με τον Τσιρογιάννη, το γκολ κατοχυρώθηκε)
93' Γκολ: Ο ΟΦΗ έφυγε στην κόντρα από αριστερά με όλους τους παίκτες της Παναχαϊκής στην αντίαπαλη περιοχή, ο Σουρνάκης σε κενή εστία έκανε το 1-2..!!

Οι συνθέσεις...
Παναχαϊκή Κ19 (Παπαπαναγής): Θωμάς, Καλαμπόκας (62’ Μακρής), Κυριακόπουλος (86’ Βαρσαμίδης), Νικολόπουλος, Αμπάρα, Κωνσταντακόπουλος, Σκιαδαρέσης (45’ Αγριμάκης), Καρμακόλιας, Βασάρας, Σταυρόπουλος, Μαστραντωνάκης.
ΟΦΗ Κ19 (Κρασανάκης): Παναγιώτου, Κοκολογιάννης, Ρουσσάκης, Πλούμης, Λαγουδάκης, Κοντογιάννης, Καλαϊτζάκης (70' Σουρνάκης), Λαμπριανίδης, Κουράκης (90' Ξενοκτιστάκης), Σταυρακάκης (10' Αζίζι), Νοικοκυράκης (90' Μαρινάκης).
Διαιτητές: Τσιρογιάννης (Μιχ. Ανδριανός - Ζούλης).

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάρτιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ