ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Χωρίς "Λύμπε" και άλλους για μια μεγάλη νίκη...

Ένα ακόμη ντέρμπι, μια ακόμη ευκαιρία να παλέψει με όσα περιθώρια έχει για την άνοδο και τις 2 πρώτες θέσεις έχει η Παναχαϊκή, που υποδέχεται τον ΟΦΗ στην Αγυιά το μεσημέρι του Σαββάτου (3μ.μ.-ΕΡΤ), στην 24η αγωνιστική της Football League, που την βρίσκει στο -10 από Άρη και ΟΦΗ, στην θέση της βαθμολογίας...

Μεγάλο το ενδιαφέρον και από τον κόσμο για ένα εξαιρετικό ντέρμπι ανάμεσα σε δύο φοβερές ομάδες, με την Αγυιά να ετοιμάζεται να ζήσει μεγάλες στιγμές, παρά το ότι δεν ευνοεί η μέρα και η ώρα, με τα καταστήματα ανοικτά και τον περισσότερο κόσμο να  εργάζεται...

[message_box title="ΧΩΡΙΣ ΣΤΕΡΓΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ..." color="red"]Με μια τεράστια έκπληξη ανακοινώθηκε η αποστολή της Παναχαϊκής για τον αυριανό αγώνα με τον ΟΦΗ στην Αγυιά, αφού ο προπονητής της, Σωκράτης Οφρυδόπουλος, άφησε εκτός αποστολής τον Λυμπέρη Στεργίδη, ο οποίος μαζί με τους Ντάσιο, Φουρλάνο, Βασιλείου, Μασούρα θα είναι οι μεγάλοι απόντες...

Αντίθετα διαθέσιμοι είναι οι: Βρονταράς, Σούλης, Χαλκιάς, Μπουτζίκος, Πολίμος, Μακρυδημήτρης, Σωτηράκος, Λουμπαρδέας, Φωτάκης, Αργυρόπουλος, Γκίνο, Μουστακόπουλος, Πολυχρόνης, Αντωνακόπουλος, Ελευθεριάδης, Μωραΐτης, Κωνσταντακόπουλος, Αποστολόπουλος, Πλέγας, Κυνηγόπουλος.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Ανδρέας Μαστραντωνάκης ο οποίος συμπεριελήφθη στην αποστολή της Κ20 για τον αγώνα με τον ΟΦΗ, οι τιμωρημένοι λογω καρτών Ντάσιος και Φουρλάνος, οι τραυματίες Βασιλείου, Μασούρας, Μπούτιβας, Μπαμπούνης και Μπιτσάκος,  καθώς και οι Στεργίδης, Αγουρίδης.

Η αποστολή της Παναχαϊκής αποσύρθηκε νωρίς σήμερα το απόγευμα στο ξενοδοχείο «ΤΖΑΚΙ».[/message_box]

ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ...
Διαιτητής: Βαγγέλης Γρατσάνης (ΣΔΠ Τρικάλων)...
Βοηθοί: Θανάσης Κόλλιας (ΣΔΠ Ηπείρου) - Κων/νος Καλαμπόκης (ΣΔΠ Αιτ/νιας)...
4ος: Βαγγέλης Κορδολαίμης (ΣΔΠ Αν. Αττικής)...

[message_box title="ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ Ο ΛΕΑΛ (!)" color="white"]Mε προπόνηση την Παρασκευή το πρωί στο "Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο" και πτήση για την Αθήνα το ίδιο απόγευμα, ο ΟΦΗ ετοιμάζεται για την αναμέτρηση με την Παναχαϊκή.

Εκτός αποστολής είναι οι τραυματίες Μονιάκης, Παπαστεριανός ενώ επιστρέφει ο Μπολάκης που εξέτισε την τιμωρία του στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Ένα πρόβλημα του Λεαλ στο ισχίο ανησυχεί τον Νίκο Παπαδόπουλο, που όμως τον συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή και θα αποφασίσει για την συμμετοχή του την τελευταία στιγμή.

Με 19 παίκτες στην αποστολή έρχεται στην Αχαΐα ο ΟΦΗ. Αυτοί είναι οι: Στρέζος, Δερμιτζάκης, Φαζός, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μπολάκης, Ποτουρίδης, Βαφέας, Αργυρόπουλος, Νάστος, Πουρτουλίδης,Μαχαίρας, Κοέλιο, Περογαμβράκης, Μάνος, Λεάλ, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Βουό.

Eκτός αποστολής έμειναν οι: Παναγιώτου, Γιαγκιόζης, Μονιάκης, Παπαστεριανός, Οικονόμου, Πλευράκης, Κοντογιάννης, Παπατόλιος, Τοπούζης, Νοικοκυράκης.[/message_box]

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ